Justshopping レビュヌ 27

TrustScore 5段階評䟡の2

2.1

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

CRIMINELE BENDE Wat een echte criminele bende die alleen maar geld incasseert, maar niks wilt aanleveren. Wij hebben 2 maanden geleden een snelkookpan besteld voor 63 euro. Tot op heden hebben wij... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

24 inch curved monitor besteld. Bij PostNl aangemeld maar NOOIT echt aangeleverd !. Zending is niet bekend bij track tracé barcode. Bol.com gaat onderzoek instellen maar tot op,heden GEEN reactie. Ze... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Via Bol tien wafelvorken besteld voor een redelijk bedrag. Bestelling werd geleverd maar het bleken geen wafelvorken maar schuurpapier. Contact gehad en ze gingen dit de volgende dag (zo'n tien dagen... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na mijn bestelling bij Bol.com de reviews gelezen, en toen kreeg ik er wel een beetje een hard hoofd in. Maar totaal niet terecht! Netjes track and trace gekregen en de volgende dag mijn bestelling ge... もっず芋る

䌁業情報

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち5の評䟡

Goede service en een betrouwbare verkoper

Zonder eerst de reviews te checken bestelde ik een tablet bij Justshopping.nl. Ik kreeg een bevestigingsmail en toen bleef het 2 dagen stil. Toen ben ik de reviews gaan lezen en begon ik zenuwachtig te worden. Dat was gelukkig met 1 telefoontje naar de klantenservice opgelost. Ik kreeg een heel vriendelijke meneer aan de lijn die mij uitlegde dat er leveringsproblemen zijn geweest, vandaar de slechte reviews. Die problemen waren inmiddels opgelost en er zou 1 tablet op voorraad zijn in het magazijn. Maar om 100% zeker te zijn dat ik voor het weekend de tablet in huis zou hebben gaf hij mij een upgrade naar een duurder model met hoes en screenprotector die hij op de zaak had liggen. Het mag duidelijk zijn dat dit wat mij betreft een 5 sterren beoordeling waard is!

2025幎5月8日

Verschrikkelijk slecht

Vreselijk slechte service, ik had een product op bol.com gekocht wat bij hun vandaan kwam. De levering duurde ontzettend lang en het kwam niet eens aan.... na veel gedoe contact gekregen via bol.com met just shopping nl, de reacties via de mail klinken pozietief maar ze doen vervolgens helermaal niks. Dit is waarschijnlijk dropship ik raad aan ver van ze vandaan te blijven aangezien ik nu een maand later wel 120euro heb betaald, het product niet heb en ze niet meer reageren.

2025幎3月10日
5぀星のうち1の評䟡

Slechte communicatie en annulering zonder uitleg

Op 3 februari heb ik een bestelling geplaatst, waarbij duidelijk werd aangegeven dat de levering tussen 6 en 10 februari zou plaatsvinden. Toen ik na die periode vriendelijk om een update vroeg, kreeg ik slechts te horen dat ik nog even moest wachten op een antwoord en dat men binnen 1-2 werkdagen zou reageren.

Nu die termijn is verstreken, krijg ik enkel een e-mail waarin wordt vermeld dat mijn bestelling is geannuleerd—zonder enige uitleg over wat er misging of waarom ik bijna twee weken heb gewacht. Geen enkele proactieve communicatie, geen tegemoetkoming, enkel stilte gevolgd door een annulering.

Heel teleurstellend en absoluut geen klantvriendelijke aanpak. Dit had veel beter gekund!

2025幎2月14日

Slechte communicatie

Artikel besteld. Lang gewacht, geen verzendbevestiging of communicatie. Zelf een mail gestuurd waarna werd aangegeven dat ze het uit gingen zoeken. Bestelling is vervolgens zonder pardon of enige communicatie geannuleerd.

2024幎5月28日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス