Banner for Just Wood - Snedker bad & SnedkerkÞkken

Just Wood - Snedker bad & SnedkerkÞkken レビュヌ 31

TrustScore 5段階評䟡の4

3.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi troede at vi kÞbte to badevÊrelsesmÞbler i komplet egetrÊ, men til vores enorme skuffelse er rammen lavet i laminat. SÃ¥ det skal virkelig tages bogstaveligt, nÃ¥r der stÃ¥r "badevÊrelsesmÞbel med s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi kÞbte i sep 2024.Just Wood bademÞbel med bordplade/vask efter mÃ¥l. Udseende og kvalitet lever fuldt ud op til vores forventninger. De telefoniske samtaler vi har haft med Just Wood har vÊret... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har kÞbt et super flot skab med hÃ¥ndvask til vores badevÊrelse. Derudover bestille vi en skabslÃ¥ge pÃ¥ specialmÃ¥l, som desvÊrre blev leveret med en skade. Den nÊste lÃ¥ge blev vÊk i posten, og det t... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk service og kvalitet! Jeg bestilte Just Wood badevÊrelsesmÞbler efter kig pÃ¥ hjemmeside og et besÞg i deres selvbetjent udstillingslokale (genialt - sender en sms og sÃ¥ Ã¥bner dÞren). Efterf... もっず芋る

䌁業情報

1. 朚工所
  2. 济宀リフォヌム業
  3. 寝宀家具店
  4. 朚補家具職人
  5. キッチン リフォヌム業者

Just Wood - Snedker bad & SnedkerkÞkken に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Just Wood designer og fremstiller vi snedkerlavede mÞbler og skabe i den bedste kvalitet 👏🏻 Hos Just Wood har vi snedkermÞbler og -skabe i dansk design til kÞkken, badevÊrelse og resten af hjemmet. Alle vores produkter fremstilles af de bedste materialer, bl.a. med massive, olierede og fingertappede egetrÊskuffer 👌🏻

Åbningstider:
Vi er klar pÃ¥ telefon, mail og chat alle ugens dage fra 9-22 – ogsÃ¥ i weekender og pÃ¥ helligdage. Kontakt os endelig, hvis du har spÞrgsmÃ¥l til din ordre, et produkt du vil kÞbe eller har andre spÞrgsmÃ¥l.

Reklamationer:
Selvom vi gÞr vores bedste opstÃ¥r der desvÊrre fejl. Har du modtaget en vare med fejl, skal du hurtigst muligt sende os en mail pÃ¥ info@justwood.dk – meget gerne med billeder. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt, sÃ¥ snart vi har en lÞsning fra vores leverandÞrer.

3.8

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

31件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Imponerende service

Imponerende service. Jeg havde ved en fejl, fået bestilt forkert farve af badevÊrelsesmÞbel, og opdager det fÞrst 3-4 uger efter levering, da mÞbel har stået i indpakning. Da jeg tager kontakt til Just Wood er de hurtige til at svare og hjÊlper - mod forventning - og uden ekstra betaling for fragt - med at jeg kan få byttet mÞblet. Fejlen var helt på min side, men jeg blev mÞdt af venlige og imÞdekommende personer i både telefon og på email. Og ... så er mÞblerne (begge farve varianter) også bare er super pÊnt lavet.

2024幎8月12日

KÊre Malene,

Tusind tak for din gode anmeldelse og dine rosende ord! Vi er meget glade for at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service. Vi strÊber altid efter at vÊre fleksible og hjÊlpsomme, og det glÊder os, at vi kunne imÞdekomme dine behov🙏

Ønsker dig en dejlig dag🌞

Janni, Justwood.dk

DÃ¥rlig konstruktion

Til at starte med, må jeg sige at det er et rigtig flot mÞbel.
Vi har kÞbt badevÊrelsesmÞbel i eg med vask. Vi valgte et mål på 120 cm med brede skuffer.
Trods mÞblet er flot, ender vi med kun at give to stjerner. Konstruktionen er langt fra tilfredsstillende af så dyrt et mÞbel at vÊre. Da det spÊnder over 120 cm og vasken er tynd sker der simpelthen det, at den bÞjer ned på midten, hvilket resulterer i at skufferne stÞder på når de trÊkkes ud. Hvis du har en hånd på vasken, kan Þverste skuffe slet ikke åbnes.
Det sker også i bunden, og ja der er justeret og tilpasset efter anvisningerne.
TÞr slet ikke tÊnke pÃ¥ hvad der sker efter et par Ã¥r. Meget utilfredsstillende, nÃ¥r man har smidt en masse penge efter noget som viser sig ikke at leve op til forventningerne. Øv Þv og Þv. Hold jer vÊk fra de brede mÞbler.

2024幎7月8日

Hej Martin,

Vi er meget kede af at hÞre om din oplevelse med badevÊrelsesmÞblet. Det er bestemt ikke sådan, det skal vÊre, og vi forstår derfor også godt din Êrgerlighed. Det, du beskriver, er ikke noget, vi tidligere har oplevet, og det lyder bestemt ikke rigtigt. Vi vil meget gerne undersÞge sagen og finde en lÞsning for dig.
Jeg har forsÞgt at indhente nogle flere oplysninger på dig, desvÊrre har jeg intet hÞrt og min anmodning om dine oplysninger er desvÊrre udlÞbet nu...

Du mÃ¥ meget gerne kontakte os, sÃ¥ vi kan fÃ¥ styr pÃ¥ denne Êrgerlige situation og du kan modtage et badevÊrelsesmÞbel, der lever op til bÃ¥de dine og vores forventninger🙏🏌

Jeg hÃ¥ber meget at hÞre fra dig, sÃ¥ du kan fÃ¥ en god oplevelse hos og fÃ¥ et badmÞbel der stemmer overens med vores standarder🙏🏌

Janni, JustWood

Fik leveret et flÊkket spejl

Fik leveret et flÊkket spejl, fik leveret et nyt efter 2 dage. Uden problemer
Tak til Oliver

2024幎5月14日

Hej Gitte,

Mange tak for din gode anmeldelse og flotte 5 stjerner, det sÊtter vi stor pris pÃ¥! Vi beklager meget det Þdelagde spejl, men det glÊder mig at hÞre, at Oliver hurtigt fik arrangeret leveringen af et nyt spejl til dig, og at processen forlÞb uden problemer 🙏

Jeg Þnsker dig en rigtig god aften 🌞

Janni, JustWood

Bad om hjÊlp da vandlåsen ikke passede

Bad om hjÊlp da vandlåsen ikke passede, fik at vide at der skulle et mellem gevind på, fortalte at der ikke var sådan en i pakken. Dialogen stoppede og jeg blev lidt skuffet, men fik en mail om at der var en pakke på vej. Har nu modtaget mellem gevindet uden at skulle diskutere - tak Oliver
Mange hilsner
Frank

2024幎5月13日

Hej Frank,

Tusind tak for de flotte stjerner og for at dele din oplevelse med os. Det er selvfÞlgelig Êrgerligt at hÞre, at vandlÃ¥sen ikke passede som forventet, men vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback. Det glÊder mig at hÞre, at Oliver hurtigt lÞste situationen ved at sende et nyt gevind afsted til dig 🙏

Jeg Þnsker dig en rigtig god pinse 🌞

3 gange var chauffÞren forbi fÞr det

3 gange var chauffÞren( super venlig og meget hjÊlpsom) forbi fÞr det lykkedes at få et brugbart bademÞbel til en vÊrdi af kr. 23.000
1. gang var der brÊndemÊrker i front skuffe og hak i mellem pladen. Der manglede beslag til vÊggen og plejemiddel til marmoline bordplade.
2. gang var der ikke skåret ud til vasken.
3. gang og flere ugers ventetid ja så lykkedes det.
Som at handle i Ikea eller Jysk.

OBS! Du skal ikke blive fristet af at de bliver ved med at skrive at nu udlÞber tilbuddet på 50% FÞrst var der påsketilbud så var der bare tilbud og sådan forsÊtter det dag for dag!
Det er vildledende markedsfÞring!!!

2024幎5月6日

Hej Jan,

Tak for din Êrlige feedback, selvom vi er kede af at hÞre om din utilfredshed med din oplevelse. Vi beklager mange gange de gentagne udfordringer, der er sket ved leveringen af dit bademÞbel samt at du har modtaget et produkt, der ikke lever op til vores sÊdvanlige standarder for kvalitet og service...

Jeg ved at vi har vÊret i kontakt med dig for at netop at adressere denne situation, og jeg hÃ¥ber, at den lÞsning, vi er kommet frem til, opfylder dine forventninger og sikrer din tilfredshed 🙏 Jeg hÃ¥ber du er blevet glad for badmÞblet!

Vi beklager uligheden og jeg Þnsker dig en rigtig god dag!

Janni, JustWood.dk

Smukt mÞbel og fantastisk service!

Vi har netop modtaget et badmÞbel med bordplade og vask. Det var så lÊkkert at pakke op, simpelthen så smukt. Justwoods kundeservice har vÊret behjÊlpelige ud over det sÊdvanlige hele vejen igennem fra vi bestilte, hvor de hjalp med at finde en leveringsdag, der passede os til nu hvor de har ombyttet bordpladen for os, fordi vi har lavet en fejl ved bestilling og glemt at bestille en plade uden hanehul.
Vi glÊder os til at hÊnge mÞblet op!

2024幎4月23日

Hej Kristine,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de fine 5 stjerner! Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med både badmÞbelet, samt den service, du har modtaget fra Justwoods teamet.

Vi bestrÊber os altid pÃ¥ at yde den bedste service og hjÊlpe vores kunder pÃ¥ bedst mulig vis, og derfor er det dejligt at hÞre, at vi har opfyldt jeres forventninger samt bidraget til en positiv kÞbsoplevelse. Vi er glade for at have kunnet hjÊlpe med at ombytte bordpladen og sikre, at I fÃ¥r prÊcis det, I Þnsker.🙏

Vi håber det hele er kommet til at se ud som I havde Þnsket!

Rigtig dejlig sÞndag til jer 🌞

Janni, JustWood.dk

New bathroom with Just Wood Furniture.

We have ordered three pieces of wooden furniture for our bathroom: pre-made and bespoke. They have finally been hung on the walls and look simply beautiful. The furniture is of high quality, and its simplicity and elegance enhance the overall look of our bathroom. From online orders to delivery, their service has been excellent. We want to thank the team for providing us with exceptional service. Thank you!

2024幎4月19日

Hi Amalia,

Thank you so much for your wonderful review! We are thrilled to hear that you are delighted with the three pieces of wooden furniture you ordered for your bathroom. It is fantastic to know that the simplicity and elegance of our furniture have enhanced the overall look of your space⭐

We strive to provide high-quality products and excellent service from the moment you place your order to the final delivery. Thank you for the kind words and for choosing JustWood Furniture🙏

Wich you a lovely day🌞

Best regards

Best regards,

2 bademÞbler i top kvalitet til super pris

Vi har kÞbt og installeret 2 stk bademÞbler (vask med skuffer) hhv 4 skuffer og 6 skuffer.
Det er bare super kvalitet og et eksklusivt look som jo er et rÞverkÞb til prisen sammenlignet med Þvrige brands.
Deres kundeservice var utrolig hjÊlpsomme og kompetente og “ting kunne bare lade sig gÞre” - nemt!
SÃ¥ 5 stjerner herfra!

2024幎4月13日

Hej Michelle,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og for de fem flotte stjerner! Vi er utrolig glade for at hÞre, at du er tilfreds med dine nye bademÞbler og at du synes, de er af super kvalitet og til en god pris🙌

Det betyder meget for os at hÞre, at vores produkter lever op til dine forventninger, og at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice. Vi strÊber nemlig altid efter at gÞre det sÃ¥ nemt som muligt for vores kunder, og det er dejligt at hÞre, at du har oplevet det pÃ¥ denne mÃ¥de🙏

Ønsker dig en dejlig dag🌞

Janni, JustWood.dk

Vi bestilte en bÊnk med to skuffer fra

Vi bestilte en bÊnk med to skuffer fra Justwood. Den pynter virkelig i vores entre, og vi er super glade for kvaliteten.

Derudover er kundeservicen god og behagelig, der sidder nogle meget kompetente medarbejdere 💪🏜

2024幎3月13日

KÊre Didem

Tusinde tak for din fine anmeldelse og 5 stjerner. Vi synes virkelig også at bÊnken pynter flot hjemme i jeres entre.

Helt unik kundeservice

Vi har kÞbt et super flot skab med håndvask til vores badevÊrelse. Derudover bestille vi en skabslåge på specialmål, som desvÊrre blev leveret med en skade. Den nÊste låge blev vÊk i posten, og det tog et par forsÞg fÞr det lykkedes os at få en hel låge frem. Just wood har vÊre super professionelle i processen, vi elsker de står til rådighed uden for normal arbejdstid og altid har en kÊmpe ja-hat på.
Den helt ekstraordinÊre kundeservice udlÞser 5 stjerner herfra.

2024幎2月24日

KÊre Hannah

Tusinde tak for den flotte anmeldelse, den sÊtter vi stor pris pÃ¥ 😊

Anders, Just Wood

KÞbt smukke badmÞbler (fingertappet eg)

KÞbt smukke badmÞbler (fingertappet eg) til vores badevÊrelser - kvaliteten er bare i orden.

Vi havde en mindre misforståelse vedr. plads bag mÞblet, da deres 80 og 120 cm bredde skabe er lidt forskellige i ophÊnget.

Just Wood har vÊret fantastiske til at lÞse udfordringen 😃 Det er altid lidt spÊndende, hvordan en misforstÃ¥else bliver hÃ¥ndteret.

Så til dig, Nicolaj: stort ros for din hastighed, håndtering og lÞsningsorienterede indstilling.
Vi kÞber gerne igen.

2023幎12月12日

Hej Jesper

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Den sÊtter vi stor pris pÃ¥ og er rigtig glade for at vi kunne lÞse udfordringen sammen med dig 😀

Din hilsen til Nicolaj er hermed videregivet!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。