For det fÞrste, virkelig gode og sÞde kÞrelÊrere og teorilÊrere. Gode teorimoduler, og massere af dem, sÃ¥ det passede med mit skema. LÊrte rigtig meget, og fÞlte at jeg rykkede mig fremad hurtigt. Eks... ãã£ãšèŠã
Jeg har for nyligt fÃ¥et mit kÞrekort igennem Juuls kÞreskole. Jeg havde en fantastisk kÞrelÊre, Nicoline. Som fik mig rigtig godt igennem. Jeg var meget glad for hele forlÞbet, de er meget pro... ãã£ãšèŠã
Mega god kÞreskole som jeg godt kan anbefale. Dejligt med god fleksibilitet ift teori Kan også anbefale min kÞrelÊrer wali, han er megagod og god til at lÊre fra sig
Havde en rigtig god oplevelse som elev hos juuls kÞreskole. Dejligt fleksibelt med teoritimer og super god undervisning. Jeg var sÃ¥ heldig at have Nicoline som kÞrelÊrer. Hun var bÃ¥de sÞd og tÃ¥lmodig... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÞrekort til Personbil, Motorcykel & Trailer
RÃ¥dmandshaven 4, 4000, Roskilde, ãã³ããŒã¯
- info@juulskÞreskole.dk
- juulskÞreskole.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Super fin kÞreskole
Super fin kÞreskole hurtigt forlÞb og Lars er en rigtig god kÞrelÊrer
Virklig god oplevelse
Virklig god oplevelse at få kÞrekort hos Juuls og mega fedt at have Lars som kÞrelÊrer
God undervising og bedre lÊrer
God undervising og bedre lÊrer
Jeg kan kun anbefale Juuls kÞreskole, der har vÊret styr på det hele igennem hele forlÞbet, samt virkelig god stemning fra kÞrelÊrerne.
Virkelig gode lÊrere!
Jeg har for nyligt taget kÞrekort på Juuls og haft Lars Hvidberg som kÞrelÊrer. Jeg var vildt bange for at skulle kÞre i bil i starten, men det har vÊret en virkelig god oplevelse. LÊrerne er virkelig sÞde, og gode til at arbejde med én når man laver fejl. Jeg er Sà glad for at have valgt Juuls som min kÞreskole. Det kan klart anbefales.
God oplevelse
Jeg kom fra en anden kÞreskole hvor jeg havde dårlige oplevelser, og efter at have skiftet til Juuls kÞreskole, blev jeg langt mere tryg i trafikken. Jeg oplevede at min kÞrelÊre Allan var tålmodig og nede på jorden, hvilket gjorde det til en god oplevelse. Der var fleksibilitet til at kÞre når det passede til min hverdag, hvilket jeg også ser som et kÊmpe plus. Det eneste jeg var frustreret over, var at det var lidt svÊrt at få fat på kÞreskolen over telefon inden forlÞb.
Bestod min kÞreprÞve i fÞrste forsÞgâŠ
Bestod min kÞreprÞve i fÞrste forsÞg takket vÊre Wali, som sÊtter sig ind i at udvikle unge, fra at vÊre helt nervÞse foran rettet til at vÊre en dygtig billigst. Mit forlÞb var helt fleksibelt og kunne selv vÊlge teori og kÞretimer alt efter hvad der passede med en. Synes selv at Wali var god til at forklare og lÊrer en hvordan man skulle kÞre bil og vÊre en god trafikant.
Kan helt klart anbefale Wali, til dig der gerne vil starte på at tage kÞrekort.
Er netop bestÃ¥et trailer kÞreprÞveâŠ
Er netop bestået trailer kÞreprÞve idag.
Tak til David for godt, seriÞst og sjovt trailer kÞrekort. Det var egentlig fedt at få genopfrisket lidt teori, og lidt praktisk kÞrsel med trailer så man blev klogere på reglerne omkring dette. David havde vÊret så smart at bestille kÞreprÞve tid, inden sommerferien, så jeg hurtigt kunne komme til kÞreprÞve efter de sagkyndiges sommerferie. Og så er David en rar og dygtig person. Bestemt anbefaling herfra.
Fantastisk kÞreskole
Fantastisk kÞreskole.
Jeg havde Wali og han var super dygtig og forklarede alt til man forstod det. Han gjorde han alt hvad han kunne for at man bestod. Generelt ikke en finger at sÊtte på noget.
KÊmpe anbefaling herfra!
Mine varmeste anbefalinger til Juul's kÞreskole, og i sÊrdeleshed til Lars, der udmÊrker sig ved at vÊre den mest tålmodige, jordnÊre og venlige kÞrelÊrer.
Jeg tror ikke, at man finder en, der brÊnder mere for faget og som formår at tilrettelÊgge lektioner der tilgodeser den enkelte elevs behov (og udfordringer), som Lars gÞr.
Tak for et super godt forlÞb, og for kÞrekortet :-)
Kan varmt anbefale juuls kÞreskole.FikâŠ
Kan varmt anbefale juuls kÞreskole.Fik MC kort med Niels som meget ansvarlig og hjÊlpsom kÞrelÊre. Den mest behagelig og fantastisk oplevelse. Har prÞvet anden kÞreskole som ikke gik. SÃ¥ 100%juuls kÞreskole med Niels som MC lÊrer.ð
Jeg kan varmt anbefale Nicoline som kÞrelÊrer!
Jeg havde en fantastisk oplevelse med min kÞrelÊrer, Nicoline. Hun var utrolig tålmodig og forstod virkelig at forklare tingene klart og tydeligt. Hendes undervisningsmetoder var meget effektive, og hun skabte altid en afslappet og stÞttende atmosfÊre under kÞretimerne. Jeg fÞlte mig virkelig tryg og godt rustet til at bestå min kÞreprÞve takket vÊre hendes hjÊlp. Jeg kan varmt anbefale Nicoline som kÞrelÊrer.
Min oplevelse af Juuls
Jeg har fÃ¥et kÞrekort, hos Juuls, min kÞrelÊrer Lars, var rigtig god og hjÊlpsom, og han gav mig tid til at lÊre de ting jeg skulle. Han var klar og tydelig med hans sprog, og var bare 10/10. Jeg anbefaler stÊrkt Juuls kÞreskole og Lars som kÞrelÊrerð
Kan varmt anbefale Juuls
Kan varmt anbefale Juuls
Jeg kan varmt anbefale Juuls kÞreskole. Min kÞrelÊrer i forlÞbet var Nicoline, som gjorde oplevelsen meget bedre. Hun var super god til at lÊre fra sig, og jeg bestod både teori- og kÞreprÞve i fÞrste hug.
KÞrekort til almindelig bil. Allan kan varmt anbefales.
Super kÞreskole, hvor balancen mellem flexibilitet og kvalitet er i top. Havde selv Allan som kÞrelÊrer, hvilket var en formidabel oplevelse, hvor tryghed, godt humÞr og lÊring altsammen bidrog til, at man så frem til hver eneste kÞretime.
Fantastisk forlÞb, Nicoline anbefalesð
Juuls kÞreskole er en virkelig fleksibel kÞreskole som kan anbefales. IsÊr Nicoline som kÞrerlÊrer. Hun gjorde det til en god oplevelse med sjov og lÊring på samme tid:)
Ekstra plus er at hun er meget tålmodig nå koblingspunktet lige driller lidt;)
Nicoline kan varmt anbefales!
Jeg kan varmt anbefale Nicoline som kÞrelÊrer fra Juuls kÞreskole. Hun er super sÞd og rolig og meget tålmodig. Nicoline kan 100% anbefales som kÞrelÊrer!
Jeg kan helt klart anbefale juulsâŠ
Jeg kan helt klart anbefale juuls kÞreskole, jeg havde Nicoline som kÞrelÊre og hun var bare den bedste, hun jeg hjalp mig igennem både teoriprÞven og kÞreprÞven så jeg endte med at bestå fÞrste gang.
Jeg kan kun anbefale Juuls kÞreskole
Jeg kan kun anbefale Juuls kÞreskole - Jeg har nÊsten lige fÊrdiggjort B/E (Stor trailer) kÞrekort med David, Der var styr på tingene fra start til slut. David er den bedste til sit fag.
Kan varmt anbefale denne kÞreskole ogâŠ
Kan varmt anbefale denne kÞreskole og kÞrelÊren Wali som kÞrelÊrer.
Jeg kan varmt anbefale Nicoline somâŠ
Jeg kan varmt anbefale Nicoline som kÞrelÊre fra juuls kÞreskole, hun er rolig og giver en god hjÊlp og plads til at lÊre hurtigt! Jeg kunne ikke havde bedt om en bedre kÞrelÊre og er virkelig glad for at min veninde anbefalede hende til mig!