For det fÞrste, virkelig gode og sÞde kÞrelÊrere og teorilÊrere. Gode teorimoduler, og massere af dem, sÃ¥ det passede med mit skema. LÊrte rigtig meget, og fÞlte at jeg rykkede mig fremad hurtigt. Eks... ãã£ãšèŠã
Jeg har for nyligt fÃ¥et mit kÞrekort igennem Juuls kÞreskole. Jeg havde en fantastisk kÞrelÊre, Nicoline. Som fik mig rigtig godt igennem. Jeg var meget glad for hele forlÞbet, de er meget pro... ãã£ãšèŠã
Mega god kÞreskole som jeg godt kan anbefale. Dejligt med god fleksibilitet ift teori Kan også anbefale min kÞrelÊrer wali, han er megagod og god til at lÊre fra sig
Havde en rigtig god oplevelse som elev hos juuls kÞreskole. Dejligt fleksibelt med teoritimer og super god undervisning. Jeg var sÃ¥ heldig at have Nicoline som kÞrelÊrer. Hun var bÃ¥de sÞd og tÃ¥lmodig... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÞrekort til Personbil, Motorcykel & Trailer
RÃ¥dmandshaven 4, 4000, Roskilde, ãã³ããŒã¯
- info@juulskÞreskole.dk
- juulskÞreskole.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Super god kÞreskole og kan klartâŠ
Super god kÞreskole og kan klart anbefale Lars âºïž
Jeg skiftede til Juuls kÞreskole
Jeg skiftede til Juuls kÞreskole, efter havde vÊret hos en anden kÞreskole og der havde jeg dsv en uheldig kÞrelÊrer.
Juuls kÞreskole tog mig ind og jeg fik Wali som kÞrelÊrer.
Wali fik mig igennem de ting som jeg havde svÊrt ved.
Wali er en sÞd, tålmodig og forstående person.
Jeg kan varmt anbefale Juuls kÞreskole og i sÊr Wali som kÞrelÊre.
Jeg kan stÊrkt anbefale JuulsâŠ
Jeg kan stÊrkt anbefale Juuls KÞreskole. Jeg bestod både teori og kÞreprÞven i fÞrste forsÞg og hele forlÞbet var super godt. Teoritimerne var nemme at forstå, og der var stor fleksibilitet i planlÊgningen af kÞretimer, hvilket gjorde det let at få til at passe ind i hverdagen.
Min kÞrelÊrer Nicoline var virkelig dygtig og god til at forklare alt på en meget forståeligt måde hvilket gjorde, at jeg fÞlte mig tryg og klar til kÞreprÞven. Alt i alt en fantastisk oplevelse
Virkelig god kÞreskole
Rigtig god kÞreskole, med sÞde kÞrerlÊrere. Jeg havde mit forlÞb med Nicoline, som var rigtig hjÊlpsom og sÞd. Kan varmt anbefale Juuls kÞreskole og Nicoline som kÞrerlÊrer!:)
Bestod både teori og kÞreprÞve fÞrste gang
Bestod både min teori og kÞreprÞve fÞrste gang ved hjÊlp af Wali, den bedste kÞrelÊrer og person som du kommer til at måde, Wali er den helt perfekte kÞrelÊrer, han hjÊlper dig med at opsummere alle din teori timer i praktik under dine kÞretimer. Ville helt klart anbefale Wali som kÞrelÊrer for hver en person.
Er mega glad for min oplevelse og super taknemlig for alt hjÊlpen. Tusind tak Walið
Meget god kÞreskole
Jeg havde en rigtig god oplevelse med kÞreskolen. Jeg havde Nicoline som kÞrelÊrer og havde et trygt og hyggeligt forlÞb med hende. Jeg kan godt anbefale JuulskÞreskole.
Meget tilfreds
Jeg var meget tilfreds med mit forlÞb hos Juuls kÞreskole! Jeg havde Nicoline som kÞrelÊrer, hvilket jeg var meget glad for. Hun var altid glad og god til at forklare tingeneð€©
Super godt forlÞb hos Juuls âŠ
Jeg har vÊret super glad for mit forlÞb hos Juuls har vÊret glad for teori undervisning og at man kan melde på hvilke dage man kan. Og så min kÞrelÊrer Wali som klart kan anbefales.
Super god kÞreskole
Super god kÞreskole! Jeg bestod bÃ¥de teori og kÞreprÞve I fÞrste forsÞg takket vÊre den gode undervisning ð Jeg havde Lars Hvidberg som kÞrelÊre, og jeg mÃ¥ bare sige at det har vÊret en fed og fantastisk oplevelse! Tak til jer! Og Lars! ð€ varm anbefaling herfra!
Niels kristensen
Super god kÞreskole og jeg havde en super god oplevelse med Niels, bestod begge prÞver i fÞrste forsÞg.
Niels Kristensen god kÞrelÊrer
Jeg havde overall en god oplevelse på Juuls kÞreskole. Det er overskueligt og nemt med deres app. Jeg havde kÞrelÊrer Niels Kristensen som var mega god og forlÞbet var stort set perfekt. Niels kan anbefales:)
Super god service havde Wali som kÞreâŠ
Super god service havde Wali som kÞre lÊre han virkelig professionel og en god lÊre
Juuls kÞreskolelÊrer Wali kan varmtâŠ
Juuls kÞreskolelÊrer Wali kan varmt anbefales!
Jeg har haft forskellige kÞrelÊrere men jeg har bestået kÞreprÞven hos ham. Han har rig undervisningserfaring, er tålmodig og underviser virkelig med hjertet.
Tusind tak Wali!ð€
En virkelig god oplevelse
Jeg havde Nicoline som kÞrelÊrer. Hun var rolig, tålmodig, sÞd, sjov, nede på jorden og ville altid lige forklare en ekstra gang hvis nÞdvendigt. Det gik i et meget rart og roligt tempo, ikke noget stress eller pres. Alt i alt var det en virkelig god oplevelse. Nicoline er helt klart en kÞrelÊrer jeg kan anbefale:)
ForfÊrdelig kÞreskole!
ForfÊrdelig kÞreskole!
Jeg blev snydt af min kÞrelÊrer Wali.
Jeg fik et indtryk af at det hele handlede om penge.
Udover det kom han ALTID lidt for sent når jeg havde en kÞretime.
Fantastisk oplevelse!
Jeg havde en fantastisk oplevelse med min kÞrelÊrer Nicoline. Hun var tålmodig, og gjorde altid kÞretimerne lÊrerig og sjov, hvilket hjalp mig med at fÞle mig tryg bag rattet. Hun kan klart anbefales:)
Fantastisk kÞreskole
Fantastiske kÞrelÊrer isÊr Nikoline, som er tålmodig og hyggelig og kÞre med. Undervisningen kan man tilrettelÊgge efter sit eget behov, hvilket gÞr det vildt nemt og fleksibelt. Kan kun anbefale.
Jeg har haft den bedste kÞrelÊre WaliâŠ
Jeg har haft den bedste kÞrelÊre Wali Tusind Tak for din tÃ¥lmodighed og for din stÞttende, og Juulsâ kÞreskole er en rigtig god, kan varmt anbefale.
TUSIND TAK Walið
UdmÊrket kÞreskole
UdmÊrket kÞreskole, bestod teori og den praktiske kÞreprÞve i fÞrste forsÞg med et forlÞb der var tilpasset mine behov. KÞrelÊrer Lars Hvidberg er rolig og god til at lÊre fra sig.
God kÞreskole
Jeg har haft den bedste tid på denne kÞreskole, Lars har vÊret den bedste kÞrelÊre.
De er forstÃ¥ende og stÞttende â€ïž