Heel blij met ons lijnportret! In eerste instantie ontbraken er enkele lijntjes, maar na contact werd er heel fijn meegedacht en naar een oplossing gezocht. Dat waarderen we enorm. Uiteindelijk is all... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Zeer tevreden over mijn lijnportret! Het hele proces verliep vlot en professioneel. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en het ontwerp werd zorgvuldig uitgewerkt. Het eindresultaat zag er precies... ãã£ãšèŠã
Heel unieke manier om mooie herinneringen te vereeuwigen d.m.v. deze houten lijnportretten. Op de site kan op voorhand 3 fotoâs uitproberen. Hiervan krijg je dan een mogelijk resultaat voorgesteld. Na... ãã£ãšèŠã
Dankzij Juuniek hebben we onze drie honden, die helaas niet meer onder ons zijn, op een extra mooie manier een plekje in ons interieur kunnen geven. Anneleen voegde de twee aparte fotoâs samen in een... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Jouw dierbaren en herinneringen vastgelegd in een uniek houten lijnportret, ontworpen op basis van jouw foto. ð€
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Zeer tevreden!
De lijntekening werd snel na de bestelling doorgestuurd en voldeed volledig aan onze verwachtingen. Aanpassingen waren niet nodig.
De bestelling werd snel verzonden.
Heel gemakkelijk om de lijntekening op te hangen.
Zeer tevreden klanten!

Juuniek ããã®åç
Tweede keer dat ik bestel - top!
Tweede keer dat ik bestel, nu als cadeau. Van begin tot einde zeer vlot gelopen. Snel mail gekregen met het eerste ontwerp. Kleine aanpassing gevraagd, en snel aangepast. Weer heel blij met het resultaat!

Juuniek ããã®åç
Vlotte communicatie en mooi eindresultaat
Vragen werden snel beantwoord via mail en/of Instagram.
Heel mooie lijntekeningen ontvangen.

Juuniek ããã®åç
Dit is echt een hele mooie herinnering âŠ
Dit is echt een hele mooie herinnering van onze grote vriend.

Top!
Heel fijn, de persoonlijke begeleiding. En ook het allermooiste cadeautje voor onder mijn kerstboom ð¥°

Vlotte bestelling
Je krijgt een voorbeeldje en kan nog allerlei aanpassingen vragen. Verloopt allemaal heel vlot ððŒ.
Heel mooi resultaat!

TOP ervaring
Zeer goed geholpen! Anneleen heeft me correct geadviseerd. Prachtig ontwerp. Ik ben zeer blij met mijn ontwerp! Echte aanrader!

Vlot, correct en aangenaam
Voor ik mijn bestelling geplaatst had, had ik een vraag via instagram gesteld. Hierop heb ik heel snel een duidelijk antwoord gekregen.
Ook na het plaatsen van de bestelling verliep de communicatie vlot en aangenaam. Ook heel blij met het resultaat! Ben heel benieuwd naar de reactie van de mensen aan wie ik dit cadeau ga doen!

Mooi alternatief cadeau
Het lijnportret was mooier dan eerst gedacht. De prijs-kwaliteit was prima. Ik raad dit aan voor mensen die een mooie herinnering willen hebben.

Lijntekening
Aanpassingen doen, hoe klein ook, waren telkens mogelijk. Een onberispelijke service met een schitterend resultaat!

Juuniek ããã®åç
Anneleen zat er boenk op!
Ik had meerdere foto's doorgestuurd met een hele uitleg van hoe ik graag wilde dat mijn lijnportret eruit zou zien. Ik had perfect in mijn hoofd hoe ik het graag wilde en Anneleen zat er boenk op! Superblij met ons lijnportret!

Wederom een prachtig portret
Omdat we niet goed wisten waar we ons eerste portret moesten hangen hebben we meteen een tweede besteld. Beide portretten zijn prachtig. We zijn er enorm tevreden mee.

Juuniek ããã®åç
Een liefdevol beeld tot een prachtig kunstwerk
Ikzelf ben een eeuwige twijfelaar bij het kiezen van een juiste foto, maar Anneleen ondersteunt hier enorm goed in. Ze voelt snel aan waar je belang aan hecht binnen een beeld en helpt je in het maken van beslissingen. De communicatie verloopt enorm vlot en met passie. Aanpassingen worden snel gemaakt en gecommuniceerd.
Een liefdevol traject tot een prachtig kunstwerk aan je muur!

Goede communicatie + mooi werkje
Snelle, vriendelijke en goede communicatie. Preview gekregen en prachtig eindresultaat. Zeer tevreden.

Juuniek ããã®åç
Erg blij met ons portret!
Goede communicatie, heel fijn om kleine aanpassingen te kunnen doorgeven. Het eindresultaat is super mooi!

Juuniek ããã®åç
Super service. Persoonlijk en professioneel.
Bedankt voor je super snelle en goede service. Bedankt voor je medeleven.
Bedankt voor het prachtige portret.

Topper!
Van verschillende fotoâs zo een mooi resultaat maken is top! Dan ook nog is super snelle service maakt het helemaal geweldig!

Top service!
Anneleen heeft ons van bij het allereerste contact zeer goed en eerlijk geholpen. Je voelt haar passie en liefde, ze wilt je oprecht het beste geven. Antwoorden op mailtjes en Instagram-berichtjes kwamen ook steeds supersnel (veel sneller dan verwacht) en bestellen ging vlot.
Heel erg bedankt voor de extreem goede service, Anneleen! Wij (en de ontvangers van lijnportret als cadeau) zijn zeer tevreden!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã