Juuniek レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Heel blij met ons lijnportret! In eerste instantie ontbraken er enkele lijntjes, maar na contact werd er heel fijn meegedacht en naar een oplossing gezocht. Dat waarderen we enorm. Uiteindelijk is all... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zeer tevreden over mijn lijnportret! Het hele proces verliep vlot en professioneel. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en het ontwerp werd zorgvuldig uitgewerkt. Het eindresultaat zag er precies... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Heel unieke manier om mooie herinneringen te vereeuwigen d.m.v. deze houten lijnportretten. Op de site kan op voorhand 3 foto’s uitproberen. Hiervan krijg je dan een mogelijk resultaat voorgesteld. Na... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dankzij Juuniek hebben we onze drie honden, die helaas niet meer onder ons zijn, op een extra mooie manier een plekje in ons interieur kunnen geven. Anneleen voegde de twee aparte foto’s samen in een... もっと見る

企業情報

1. インテリア デザイン店
  2. ・
  3. ギフト ショップ

当該企業による記述

Jouw dierbaren en herinneringen vastgelegd in een uniek houten lijnportret, ontworpen op basis van jouw foto. 🤎

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 52件

レビューを書く

Aanrader

Aanrader. Mooie herinnering op een unieke manier vereeuwigd. Goede communicatie. Lijntekening werd nog aangepast (meer logische vormen). Gemakkelijk afspraak te maken voor afhaal. Heel mooi resultaat, nog mooier dan verwacht!

2025年5月31日
自発的なレビュー

Dank u, Sandra! ☺️

Uniek portret!

Vanaf het moment dat ik via via een houten lijnportret van Juuniek zag, was ik verkocht! Het contact met Anneleen verloopt supervlot, ze geeft raad indien je vragen hebt en niets lijkt te veel om aan te passen aan de lijntekening om ze helemaal naar je zin te krijgen. Ik heb intussen al 3 portretten besteld, 2 om als cadeau te geven en eentje voor mezelf! En ben er helemaal blij mee, zoiets (ju)uniek is altijd mooi om in huis te hebben!

2025年4月25日

🥰🥰 super Elien, dank u!!

Mooiste Moederdagcadeau

Waaw wat een mooi en tastbaar aandenken aan ons gezinnetje. Het mooiste cadeau voor Moederdag dat ik me kon wensen.

2025年4月24日

Wauw, wat een mooie feedback! Dank u Chloe! 😍

Prachtig, (Ju)uniek

Vlotte, open communicatie en zeer vriendelijke service. De deadline voor de pre-moederdagactie was door een misverstand al verstreken, maar toch nog een preview kunnen opvragen voor de definitieve bestelling. Van twee foto’s werd een mooi geheel gemaakt.
Het resultaat is prachtig en (Ju)uniek! Al heel veel complimenten over gekregen. Dank u dank u dank u!

2025年4月19日

Juuniek からの回答

Thank youuuuu, Hanne :) !

Super goeie ervaring gehad

Super goeie ervaring gehad. Er wordt geluisterd naar de wensen. En zo vriendelijk. Bedankt is een super mooie herinnering.

2025年4月23日

Juuniek からの回答

Heel erg bedankt, Laura! :)

Prachtig

Zeer prachtig resultaat. Vlotte communicatie en correcte verzending. Een aanrader!

2025年4月16日

Bedankt, Leen! :)

Mijn 3 hondjes…

Mijn 3 hondjes krijg ik niet mooi samen op 1 foto. Juuniek krijgt ze wel perfect samen in 1 houten lijntekening adhv verschillende foto’s!😍 Dit krijgt een mooi plekje in mijn huis. Super hard bedankt voor de goede service!

2025年5月14日
自発的なレビュー

Bedankt, Marjolein! :)

5つ星のうち5の評価

Ons kostbaarste portret vereeuwigd door Anneleen

Ik wilde iets moois in huis dat ons gezinnetje vertegenwoordigde. Een gezinnetje van 4 in ons hart, in het dagelijkse leven helaas maar met 3 want wij moesten tijdens onze zwangerschap op 27weken afscheid nemen van ons dochtertje Céline. Dit was dan ook de enige gezinsfoto die we hebben waarop we compleet zijn. Anneleen heeft deze voor ons o zo kostbare foto omgezet in een prachtige lijntekening. Perfect van de 1e keer. We bestelden dan ook direct het grote houten lijnportret en hebben traantjes gelaten wanneer hij thuis toekwam. Prachtig! Ik kijk ernaar uit om deze binnenkort eindelijk te kunnen ophangen in ons huisje. Dankjewel Anneleen want dit portret biedt ons zoveel troost en doet ons elke keer we ernaar kijken terugkijken naar het moment waarop ik met mijn zoontje op schoot mijn dochtertje in mijn armen en liefdevol omarmd door mijn vriend voor 1 keer ons gezinnetje helemaal compleet had.

2025年3月16日

Wauw 🥹 dank u wel!!! X

Aanrader!

Prachtige producten, snelle service. Zorgvuldig verpakt.
Aanrader!

2025年3月16日

Juuniek からの回答

Bedankt voor je mooie review, Liesbeth! :)

Top service

Top service, geen enkele vraag is te veel, er wordt echt met je mee gedacht en geluisterd naar al jouw wensen. De producten zijn zeer mooi afgewerkt en zijn daarnaast ook echt van kwaliteit. Heel blij dat ik Juuniek heb ontdekt!

2025年2月18日

Juuniek からの回答

Bedankt voor je mooie review, Evelyn! :)

5つ星のうち5の評価

Een uniek en liefdevol gemaakt kunstwerk!

Wat een fantastische ervaring! Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en persoonlijk geholpen bij het maken van keuzes voor ons houten lijnportret. Ik werd stap voor stap op de hoogte gehouden van het proces, wat het extra fijn en betrokken maakte.

Het eindresultaat? Prachtig! Helemaal ons ding en met zoveel zorg gemaakt. Dit stuk krijgt een speciaal plekje in ons huis.

Anneleen is enorm hartelijk en zorgt ervoor dat elk contactmoment aangenaam is. Ze voegt zelfs kleine extraatjes toe, zoals een lief kaartje, waardoor de hele ervaring nog specialer voelt.

Kortom: we zijn méér dan tevreden met onze aankoop bij Juuniek en raden het iedereen aan!

2025年2月13日

Juuniek からの回答

Ook via hier bedankt voor je mooie review, Jelle! :)

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。