Dere er kjempe hjelpsomme, imÞtekommende og veldig opptatt av at ordren skulle bli riktig...Kjempe bra firma med supre priser og en utrolig bra kundeservice bÃ¥de pÃ¥ mail og pÃ¥ Chat. Jeg fÞlte meg g... ãã£ãšèŠã
KÞbte Christina charms hos Fredberg. Efter 10 mÃ¥neder blev de sorte og mistede forgyldning. Fredberg ville ikke behandle vores klage og pÃ¥stod det var selvforskyldt. Derfor denne advarsel: Lad vÊre m... ãã£ãšèŠã
Christina watches armbÃ¥nd kÞbt pÃ¥ nettet. ArmbÃ¥nd skulle ved modtagelse tilpasses og der lÃ¥ fint et kort, hvor der stod at man kunne fÃ¥ armbÃ¥ndet tilpasset hos en af forhandlerne til Christina Watche... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meget dygtige og kompetente mennesker med passion til deres job. Vi havde bestilt en bÞrne sÞlvske som skulle graveres. Navnet var langt og efter at have bestilt fredag aften, fik jeg et opkald lÞrdag... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos JUVELGRUPPEN har vi stort fokus på, at du som kunde får den ultimativt bedste og mest Êgte oplevelse, når du handler nye smykker. Den gode og Êgte oplevelse får du uanset, om du betjenes i en af vores fysiske butikker eller bliver inspireret/kÞber via vores webshop.
ÃrbÊkvej 75, 5220, Odense SÃ, ãã³ããŒã¯
- 66 15 90 19
- web@juvelgruppen.dk
- juvelgruppen.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Bestilte hjem til butik i Odense
Bestilte hjem til butik i Odense. Super venligt personale, som ringede og gav besked om pakken var kommet efter 4 dage. De viste mig produktet, inden det blev pakket pÊnt ind.
Dog da jeg kÞbte et andet produkt, kom jeg ind og så der var kommet ydeligere rabat på det, og spurgte om jeg kunne få de penge tilbage. De kunne jeg når jeg kom ind med kvitteringen og produktet, som er helt fair
Da jeg kommer ind igen og fortÊller det medarbejderen har sagt kan lade sig gÞre, sÃ¥ kommer en anden medarbejder og hjÊlper med, at fÃ¥ pengene retur med beskeden til den anden medarbejder om: âgÞr vi det, jamen det gÞr vi jo sÃ¥..â

Meget fin service.
Meget fin service.
Flot gratis indpakning
Hurtig levering

Ualmindelig god service
Jeg har haft sÊrdeles positive oplevelser med Juvelgruppen, og vil stÊrkt anbefale dem på min vej :-)

Juvelgruppen.dk ããã®åç
Har bestilt en engel i guld medâŠ
Har bestilt en engel i guld med brillant til mit barnebarn, hurtig behandling, superbe produkt , kan varme anbefalde
Tom Andersen fra Hvidovre

Min favorit Trollbeadspusher
Mit helt klare yndlingsted at handle Troldekugler/Trollbeads
Altid garant for superservice og gode tilbud
Hurtig levering og fin returservice
Jeg kan kun på det varmeste anbefale at droppe forbi den fysiske butik eller online og opleve det hele
SkÞnne mennesker og skÞnne oplevelser
Jeg har kun en seriÞs klage og det er til Trustpilot selv. Fem stjerner er alt for lidt til denne anmeldelse
Seks store stjerner herfra
ââââââ

Jeg er 200% tilfreds
SÃ¥ perfekt. Lynhurtig levering. Superfin indpakning. Ikke sidste gang jeg handler med Juvelgruppen

Rigtig god service
Rigtig god service med et stort udvalg af smykker. Der var lidt leveringstid fra leverandÞren, men sÃ¥ snart det var sendt afsted, modtog jeg det hurtigt - og varerne var rigtig flot pakket ind ðð»

Så venlige og hjÊlpsomme
Så venlige og hjÊlpsomme. Hurtige til og svare. 5 stjerner fra mig.

Juvelgruppen.dk ããã®åç
Min kÞb blev gennemfÞrt hurtigt og udenâŠ
Min kÞb blev gennemfÞrt hurtigt og uden problemer :)

Juvelgruppen.dk ããã®åç
Smykket kom hurtigt og var fintâŠ
Smykket kom hurtigt og var fint indpakket :) God service.

Super service
Super service! Vi modtog en ring som desvÊrre havde en fejl og her tog Maja virkelig hånd om sagen.
Da det desvÊrre trak lidt ud med levering fra deres underleverandÞr blev vi kompenseret med et gavekort ððŒ HÞj karakter herfra

Juvelgruppen.dk ããã®åç
Fine varer, god vejledning og hurtig forsendelse
Super venligt personale, der ved hvad de taler om/handler med. Jeg har handlet der flere gange.
Den ene gang var jeg var lidt i tvivl om stÞrrelsen på Þreringene og modtog meget hurtigt svar.
Altid hurtig forsendelse og pakket meget fint ind, så alt er intakt ved modtagelse. NÊsten som at vÊre i butikken selv. Jeg vil absolut ikke handle smykker andre steder end hos Juvelgruppen.dk.

Nem og brugervenlig hjemmeside
Nem og brugervenlig hjemmeside. Hurtig levering.

Super fin butik
Super fin butik, med god behandling og service

Juvelgruppen.dk ããã®åç
Stort udvalg i forskellige genre
Skulle finde et Dagmar kors til min niece og fandt et rigtig sÞdt et med hjÊlp fra en super dygtig ekspedient, da udvalget er stÞrre end jeg havde regnet med.
Blev ogsÃ¥ selv fristet til at kÞbe et par smarte Þreringe - jeg kigger helt sikkert forbi butikken i Odense igen ð

Juvelgruppen.dk ããã®åç
Superflot forretning med stort udvalgâŠ
Superflot forretning med stort udvalg og et meget venligt og dygtigt personale. Vi glÊder os til igen at kunne besÞge forretningen.
Marianne

Juvelgruppen.dk ããã®åç
Super service/vejledning og dag til dag levering
Bestilte et herre armbånd og fik super vejledning på mail. Armbåndet blev sendt samme dag og jeg modtog det dagen efter, hvilket var virkelig dejligt, da det var en julegave. Tak for super service og meget hurtig levering.