Dere er kjempe hjelpsomme, imÞtekommende og veldig opptatt av at ordren skulle bli riktig...Kjempe bra firma med supre priser og en utrolig bra kundeservice bÃ¥de pÃ¥ mail og pÃ¥ Chat. Jeg fÞlte meg g... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
KÞbte Christina charms hos Fredberg. Efter 10 mÃ¥neder blev de sorte og mistede forgyldning. Fredberg ville ikke behandle vores klage og pÃ¥stod det var selvforskyldt. Derfor denne advarsel: Lad vÊre m... ãã£ãšèŠã
Christina watches armbÃ¥nd kÞbt pÃ¥ nettet. ArmbÃ¥nd skulle ved modtagelse tilpasses og der lÃ¥ fint et kort, hvor der stod at man kunne fÃ¥ armbÃ¥ndet tilpasset hos en af forhandlerne til Christina Watche... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meget dygtige og kompetente mennesker med passion til deres job. Vi havde bestilt en bÞrne sÞlvske som skulle graveres. Navnet var langt og efter at have bestilt fredag aften, fik jeg et opkald lÞrdag... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos JUVELGRUPPEN har vi stort fokus på, at du som kunde får den ultimativt bedste og mest Êgte oplevelse, når du handler nye smykker. Den gode og Êgte oplevelse får du uanset, om du betjenes i en af vores fysiske butikker eller bliver inspireret/kÞber via vores webshop.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Guldsteen har eksisteret i nÊsten 130âŠ
Guldsteen har eksisteret i nÊsten 130 år, men de gamle dyder med at, kunden har altid ret, er glemt.
Jeg havde indleveret en halskÊde, hvor låsen var defekt. Det er en kÊde, som jeg har fået af min kone, og som bÊger min vielsesring, da jeg ikke kan have ring på fingeren i forbindelse med mit arbejde, som kirurg.
Vi havde lavet en klar aftale med butikken om hvordan reparationen skulle udfÞres.
Da jeg sammen med min kone afhenter den i forvejen betalte halskÊde, opdager jeg til min skrÊk at reparationen er udfÞrt prÊcist som vi ikke havde aftalt. Da jeg påpegede det, blev jeg korrekset af personalet, som meget skrå sikkert udtrykte, at sådan var det aftalt og at det i Þvrigt ikke kunne gÞres anderledes.
Da de lige forinden havde råbt ud i butikken at der kun måtte vÊre 16 personer (inkl. personale) i butikken og sendt flere kunder ud, trods det at de havde skilte alle vegne som sagde 16 kunder, tÊnkte jeg at her kan det kun ende galt.
Jeg tog min halskÊde og gik. Det viste sig at vÊre
den rigtige beslutning.
Jeg viste min halskÊde i en anden guldsmedbutik, og her sagde de med det samme, at det ikke var lavet rigtigt og jeg selvfÞlgelig kunne få det lavet som jeg netop havde tiltÊnkt fra starten.
Guldsteen er en butik jeg vil gå udenom i fremtiden.
Jeg er sikker på at de oprindelige ejer ikke ville vÊre glade for den service og standard.

Sjusk i alle led!
Sjusk i alle led!
Min forlovede og Jeg besÞgte butikken i rosengårdscentret, vi havde på forhånd valgt hvilke ringe vi gerne ville have.
Da vi kommer ind i forretningen virker ekspedienten fÞrst meget interesseret men da hun opdager at vi har valgt vores ringe kan hun nÊrmest ikke overlevere os hurtigt nok til hendes kollega. dette lykkedes dog ikke for hende og hun måtte selv stå for vores bestilling. da bestillingen endelig bliver skrevet op og depositum skal betales kan vi her konstatere at bestillingen i den fysiske forretning skal koste 350kr. mere end hvis vi havde bestilt over hjemmesiden (dette fordi hun "kun" tog betaling for en enkelt indgravering). vi prÞver faktisk at italesÊtte denne pris forskel og får besked på at det må vÊre en fejl på hjemmesiden for det koster altså 350kr pr ring at få indgravering selvom det er med i prisen på hjemmesiden.
vi får så besked på at der vil gå ca 14 dage så er vores ringe klar, der går for os heldigvis kun 11 dage yay, så dukkede ringene op fik vi besked på, men men men producenten havde lavet herreringen rigtigt og dameringen var prÊcis som herreringen (dog med rigtig stÞrrelse og inskription) men altså uden sten som vi ellers havde betalt for.
Nu begynder kampen for alvor, denne torsdag eftermiddag 22/10 siger ekspedienten at hun vil sÞrge for at sende ringen tilbage så den kan blive lavet rigtigt. hun vil endda skrive HASTER på så vi kan få vores ringe. det vil tage MAX 14 dage. jeg kontakter juvelgruppen 14 senere de har stadig ikke modtaget ringen, efter 3 uger får de endelig besked fra producenten, og ringer mig op ringen ER afsendt siger de. 5 dage senere besÞger jeg butikken igen for at spÞrge til ringen men nu har de ikke fået besked om at ringen var afsendt den var da kun bestilt. så jeg kan konstatere at en bestilling tager ca 2 uger at bestille og få leveret, men når der så er fejl så sendes den tilbage som en HASTER og så beslutter producenten 3 uger efter at produktet er sendt tilbage at nu vil de bestille en ny ring og man kan som kunde derfor vente YDERLIGERE 2 uger fÞr det leveres.
Der er på ingen måde ydet en service der er tilfredsstillende, ekspedienterne siger en ting i telefonen og noget helt andet når man står overfor dem, de var ikke interesseret i at vejlede når man spurgte til råds og priserne på hjemmesiden gÊlder ikke i butikken der er det ca 1/3 oveni den pris man kan finde frem til online.
derudover venter jeg endnu på 5. uge på min HASTER ring som endnu ikke er nået frem. jeg kan bestemt ikke anbefale andre at handle ved juvelgruppen.

Juvelgruppen.dk ããã®åç
Altid smilende og god betjening
Flot butik ny butik. Altid god betjening og betjening af dygtigt og smilende personale.

Påståelig og manglende kompetence
Min kÊreste og jeg var inde i Guldsmed Guldsteen i Rosengårdcentret og kÞbe en Christina ring med en lab grown diamant, hvor servicen egentlig var i top, dog finder jeg ud af, da jeg kommer hjem at der faktisk burde fÞlge et certifikat med på ringen med hensyn til brillianten, hvilket resulterer i at jeg skriver ind til juvelgruppens facebook for at hÞrer om jeg egentlig ikke burde have fået et certifikat med, hvor de skriver at det burde der, så jeg bare kunne komme ind forbi butikken en anden dag og hente det, hvilket jo er godt service.
Dog Êndrer min mening sig så da jeg kommer ind i butikken igen.
Det hele startede da vi kom ind og gik mod disken. Ekspedienten virkede overhovedet ikke interesserede i os og hun havde mere travlt med at snakke i telefon over sit smartwatch med sin sÞster, hvor da jeg så stå helt op ved disken, lÊgger ekspedienten så på og fortÊller at det var bare lige hendes sÞster, fordi deres far var indlagt men at han kom hjem igen idag, derefter fortÊller jeg situationen, hvor ekspedienten bliver påståelig og bliver ved med at sige at det jo er en kunstig sten så den type fik man ikke certifikat på, efter jeg så viser på min telefon samtalen jeg havde haft over facebook, fÞrst efter der, begynder hun at lede efter en form for certifikat, hvor hun så finder et lille kort hvor at der står hvad en lab grown diamant er, bagefter beder hun mig om at bevise at det også står på Christina' egen hjemmeside, og da jeg så har gjort det, ender hun med at ringe til Christina virksomheden for at få af vide at det bare var en form for standard certifikat hun skulle lave, da hun så kommer ud og fortÊller det og finder det frem for at udfylde det, fortÊller hun mig at hun ikke ved hvad hun skal skrive når hun ikke ved str på ct eller hvad materiale det er, så jeg ender med at stå og fortÊlle hende, hvad der står i ringen af ct. Samt at det er en sÞlv ring, samt at jeg endte med at fortÊlle hende hvordan man skulle udfylde sådan et certifikat da jeg selv har arbejdet indenfor den branche.
Derefter var hun flink nok og smilende og sagde god dag, gik om bagved og ringede om til en person som lÞd som hendes sÞster igen.
Så smilende og sÞd nok, men ingen former for kompetencer til at arbejde inden for den branche, hvilket jeg synes er synd eftersom at fÞrste gang jeg var der, virkede det som om at ekspedienterne havde styr på hvad de lavede.

Den ekstra mil
Min mand og jeg bestilte vielsesringe hos juvelgruppen.
Hele vejen igen fik vi super service og opdateringer af deres ansatte.
Pga. corona kom ringene dog ikke frem til selve vielsesdagen. Alligevel formåede Maja hele vejen igennem, at holde en super kommunikation. Da ringene endelig kom frem til hende, kÞrte hun hjem på vores adresse, for selv at aflevere ringene til os hurtigst mulig. Jeg kan sagtens anbefale juvelgruppen for deres FANTASTISKE service, for at gå den ekstra mil og for hele tiden at holde os trygge i form af at vi nok skulle få dem med mindst mulig forsinkelse.
Stor tak til Maja og hendes utrolige insats!
Ps. Hun fortjener klart en lÞnforhÞjelse.ð

Juvelgruppen.dk ããã®åç
DÃ¥rlig service og uheldig gravering
Jeg afleverede min og min kÊrestes ring til at blive indgraveret.
De spurgte ikke om, hvilken skrifttype, jeg ville have. Det kan vÊre en Êrlig fejl, også da jeg fÞrst selv tÊnkte over det, da jeg var kommet hjem.
Jeg ringede ind og blev bedt om at komme tilbage og kigge på skrifttyper.
Ekspedienten kunne ikke finde arket og vidste ikke noget, hun ville derfor ringe tilbage nÊste dag. Det gjorde hun ikke.
Jeg ringede selv dagen efter og fik via mail valgt to forskellige skrifttyper til ringene. Herfra spurgte jeg, hvor lang tid, der ville gå (fordi gravÞren havde ferie) de sagde 2 uger.
Da, der var gået 2 1/2 uge, ringede jeg ind, men de vidste ikke noget.
Dagen efter ringede de tilbage, og jeg ville få ringene mandag.
Mandag ringede de og sagde, at de ville blive fÊrdige tirsdag, så jeg kunne hente dem onsdag.
Jeg fik ikke nogen besked fra dem og kort fÞr butikken lukkede, ringede min kÊreste ind.
Ringene var fÊrdige, vi havde bare ikke fået besked.
Da jeg så fik hentet ringene, så kradsede de enormt meget, fordi de ikke var blevet poleret ordentligt. I Þvrigt havde min kÊrestes ring ikke den skrifttype, vi havde valgt.
Vi måtte derfor aflevere dem igen.
Heldigvis fik vi dem senere samme dag, en smule bedre.
Generelt har oplevelsen vÊret ubehagelig, fordi vi ventede så lÊnge og blev ved med at få nye dage af vide, der var ikke rigtig nogen, der tog ansvar. For så at få et produkt, som ikke var ordentlig gennemarbejdet.

Juvelgruppen.dk ããã®åç
Deres smykker holder ikke og de lyver om produktet
Hej der ude.
FÞr i kÞber i juvelgruppen ville jeg håbe i lÊser denne anmeldelse da jeg er dybt rystet over hvordan deres service er i butikken i Odense i rosengårdscenteret den der ligger inde ved store tovet (Guldsmed guldsteen)
KÞbte et armbånd til min kÊreste på hans fÞdselsdag den 25 april. Da jeg kom ind i butikken sagde jeg at jeg skulle finde et armbånd der ville holde da han er tÞmmer og et som ikke bliver total ridset osv. og så viste hun mig dette her og hun sagde at Farven ikke ville gå af og at det sagtens kunne holde til det arbejde men Den fÞrste uge han havde den på smittede alt farven af på hans håndled og her den 4 maj gik det i stykker i en af kÊderne. Min kÊreste var meget skuffet over kvaliteten på det armbånd så vi kÞrte ud til Odense sammen og fortalte det som det var og der sagde damen at det ville altid smitte af?? Hvorfor så lave den farve og det vÊrste var at jeg kunne ha kÞbt et armbånd prÊcis magen til det andede hvor de ikke havet lavet den farve for 300kr mindre. Så jeg har faktisk givet 300 kr ekstra for en farve der holdte 1 uge FÞlger mig virkelig snydt. Ikke nok med det så ville de ikke sende armbåndet ind og blive lavet uden jeg selv skulle betale
Forstå ikke at man ikke får et nyt eller pengene tilbage? Men de ville fikse ringen i den så den holdte igen, men da der var gået et kvarter og vi får det tilbage trÊkker jeg meget lidt i den og det visser sig at det hun har brugt et kvarter på er at BÞge en meget meget tynd splitÞskner der bare skal bÞges sammen med en tank?? Som aldrig vil holde Forstå ikke noget af den Service? Gik der ind igen og fÞrst der ville de sende den ind til professionel guldsmed. Vi er meget utilfredse med den behandling vi har fået af dem og er spÊndt på at se hvad de har lavet med den når jeg får den tilbage om en uge. Aldrig et sted jeg vil anbefale og trÊffe igen
Hurtigt og nemt ð
Hurtigt og nemt ð
Hade et problem, men blev lÞst hurtigt for mig..
Fantastisk service - fantastisk tålmodighed
Den 31. aug. 2018 cyklede jeg ind til Fredberg. Jeg skulle egentlig bare kigge på fÞdselsdagsÞnsker - ikke kÞbe selv. Jeg endte med at kÞbe et Christina ur, som jeg så efterfÞlgende kunne hente 15. sept. 2018. Her endte det så med kÞb af et Story armbånd. Jeg fik en helt fantastisk betjening af Maja. Hun gav sig rigtig god tid til at betjene mig begge gange jeg var der. Jeg beundrer den tålmodighed man sikkert tit skal vÊre i besiddelse af for at have sådan et job. Hun talte mig heller ikke efter munden - hun gav på en god måde udtryk for, når jeg kiggede på noget som måske passede knap så godt til det fÊrdige resultat. Jeg kÞbte også en halskÊde med en elefant og glÊder mig til at skal derind i dag, hvor jeg skal hente blad-vedhÊnget til samme kÊde. Jeg er så superglad for resultatet og kan ikke anbefale butikken nok. Den ligger i Jens Bangs Stenhus - Aalborg flotteste bygning. Helt klart et besÞg vÊrd - og HUSK at tage den store tegnebog med:-) De har så mange fantastiske ting.

Juvelgruppen.dk ããã®åç
Meget omhyggelig og grundig service
Jeg er vild med Fredberg. Udvalg og priser er nok som de fleste guldsmede, men den service man får i butikken i Aalborg er simpelthen uovertruffen. Man mÊrker virkelig, at de går op i kundens tilfredshed og i detaljer, og der var goooooood tid til vejledning og overvejelse. Jeg endte med noget bedre, end jeg kom efter, fordi jeg fik god og Êrlig rådgivning og tid til at overveje hvad jeg ville. Tak! :-)
Dejlig service og god tid til mig somâŠ
Dejlig service og god tid til mig som kunde. Jeg vil helt sikker anbefale dem til mine venner :)
Ja sÃ¥ kan jeg da tilfÞje en dÃ¥rligâŠ
Ja så kan jeg da tilfÞje en dårlig oplevelse mere til Guldsteen her på listen, den skulle jeg da have checket inden.
En mandag her i februar 2018 m et par dage efter min fÞdselsdag, hvor jeg havde fÃ¥et et gavkort til en ring af mine bÞrn, gik jeg i Guldsteen, RosengÃ¥rdcentret, de er jo en velrenommeret forretning, tÊnkte jeg (skulle naturligvis have checket Trustpilot fÞrst ð )
God komtetent, elskvÊrdig betjening, hvilket jeg satte pris på, da jeg intet har forstand på smykker.
Finder den smukkeste ring, str bliver målt og jeg betaler og er megaglad en hel uge, da jeg venter på de sender en sms, når den er kommet hjem, man kan ikke lige få sådan en med hjem med det samme.
Fredag efter ringer de fra Guldsteen og siger at str er stÞrre end deres leverandÞr har (ja, så viser det sig at leverandÞrerne ikke har alle str, WHAT??? ) Så det bliver lige 400 kr mere oveni det jeg har betalt, for mit vedkommende er det så liiiige 50 % oveni prisen, hvilket jeg nÊvner at det er voldsomt, og de siger så at de ringer for at hÞre om jeg stadig vil have ringen? ...... Ejjjj magter da ikke at skulle starte forfra, jeg har jo set alle deres sÞlvringe i den kategori og valgt den eneste ud jeg ville have... pest el kolera, så sagde ja, ok .
Bagefter.... var jeg noget rystet over sådan en salgsmetode, så snakker med mine kolleger osv og alle var da oprÞrt over måden at gÞre dette på.
Hvis vi i vores salgsfirma sÊlger en vare til fx 1000 kr. den ene uge, så kan vi da ikke ringe nÊste uge og sige at nu koster den så 1500 kr, DET gÞr man simpelthen ikke.
Jeg kontaktede Forbrugerstyrelsen og talte med en jurist, som gav mig ret, men at jeg nu har sagt ja til det, så hÊnger jeg jo på det, hvilket jeg jo er klar over.
Da jeg kommer efter ringen, er chefen ikke til stede. Og medarbejderen vil under ingen omstÊndigheder tage det på sin kappe, el i vÊrste fald dele 'halv skade'.
Jeg betaler de 400 kr.
Dagen efter ringer butikschefen Line, og fortÊller om alle deres leverandÞrer og alle deres aftaler med disse og 1000 undskyldninger, og hun holder som det eneste fast i, at jeg selv har sagt ja til at betale mere.
Ja det er også rigtigt, men det er nu selve den proces jeg angriber overfor både andre kunder og så mig, at man udvÊlger og bruger tid på. og betaler for noget man er glad for i flere dage, og så ringer de og hÊver prisen.
Det er simpelthen ikke i orden.
Line ville intet forhandle, andet end at tage ringen tilbage.
Virkelig dårlig kundeservice/arbejdsgang, så fÞler man sig trods alt snydt, på salgsmetoden.

Juvelgruppen.dk ããã®åç
Den dÃ¥rligste oplevelse jeg har haft âŠ
Den dårligste oplevelse jeg har haft til dato! Vi kÞbte et sÊt vielsesringe, som var lÊnge under vejs. Vi fik dem heldigvis dagen fÞr vores bryllup.
Da vi så får ringene på er min mands 2 numre for stor, i butikken mener de at han må have haft hÊvede fingre den dag vi har prÞvet dem, hvilket vi jo ikke mener, synes det er lidt voldsomt med to stÞrrelser!!
Vi har valgt en billig meget simpel ringe til min mand, og de vil til at starte med have nÊsten samme pris som ringen for at lave den mindre, men da jeg siger at jeg ikke vil give dette, går de ned til 700 kr. Og så skal vi vente en måned på at han kan få den.
Jeg undersÞger andres priser, og Henrik Ãrsnes skal have 200 kr. For helt det samme arbejde! Da jeg fortÊller dette i Fredberg bliver de nÊstmest fornÊrmet, og fortÊller at jeg jo sÃ¥ ikke kan fÃ¥ den samme gravering som de har lavet.
Jeg kan sÃ¥ fortÊlle at jeg lige har fÃ¥et ringen fra Henrik Ãrsnes tilbage, de har lavet ringen, helt uden at det er gÃ¥et ud over graveringen, da de sagde at der var massere af plads til at arbejde pÃ¥! Det tog dem 1 uge, og kostede 200 kr. PÃ¥ trods af at det ikke er hos dem vi har kÞbt ringen!!
NedvÊrdigende kundeservice
Normalt oplever jeg en udmÊrket service hos Guldsmed Guldsteen, men denne gang havde jeg en af de dårligste kundeoplevelser jeg nogensinde har haft. Jeg kÞbte en forlovelsesring, hvor der under kÞbet åbenbart har vÊret nogle misforståelser. Da vi skulle bytte ringen til en passende stÞrrelse bliver jeg mÞdt af en ekspedient der starter med at tale ned til mig som om jeg er uvidende, for derefter at kalde mig en lÞgner. Der kan selvfÞlgelig altid opstå misforståelser, så hvis ekspedienten bare havde forklaret det på en ordentlig måde, havde vi sikkert haft en god oplevelse. Vi bliver begge stÞdt og bedt om at hidse os ned, da det ifÞlge ekspedienten bare er os der ikke forstår noget. Jeg har aldrig fÞlt mig så nedvÊrdiget som jeg gjorde ved Guldsmed Guldsteen. Jeg håber at denne anmeldelse bliver taget til eftertragtning af Guldsmed Guldsteen, da det ellers plejer at vÊre en fin guldsmed at handle ved.

Juvelgruppen.dk ããã®åç
God service og hurtig levering
Modtog hurtigt den halskÊde jeg havde bestilt, dog var Êsken ved modtagelse medtaget. Jeg sendte en mail omkring problemet, og modtog få dage efter en ny og flot Êske, med et sÞdt undskyldende brev vedlagt. Rigtig god service!
God service og smukke smykker
Flot butik med stort udvalg af vielsesringe og smykker. Personalet var meget hjÊlpsom og smilende:)
Rigtig god service og hurtig levering
Vi fik en rigtig fin service i forbindelse med fund og bestilling af vielsesringe, hvor der blev sat god tid af til os. Der var hurtig levering, og vi modtog ringene fÞr forventet.
DÃ¥rlig service !
MEGET dårlig service oplevelse. Havde kÞbt en lille julegave til 495 kr som skulle returneres, jeg havde desvÊrre kun nederste havldel af kassebon, men selvom der var dokumentation for kÞbet og ekspedienten kunne huske kÞbet ville de ikke give pengene retur !!
Handler aldrig der mere !
RINGE SERVICE
KÞbte Christina charms hos Fredberg. Efter 10 måneder blev de sorte og mistede forgyldning. Fredberg ville ikke behandle vores klage og påstod det var selvforskyldt. Derfor denne advarsel: Lad vÊre med at opbevare dine charms i et smykkeskrin i sovevÊrelset, det kan de ikke tåle!!!
Utroligt ringe produkt og utroligt ringe service!!!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ