レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Dere er kjempe hjelpsomme, imÞtekommende og veldig opptatt av at ordren skulle bli riktig...Kjempe bra firma med supre priser og en utrolig bra kundeservice bÃ¥de pÃ¥ mail og pÃ¥ Chat. Jeg fÞlte meg g... もっず芋る

KÞbte Christina charms hos Fredberg. Efter 10 mÃ¥neder blev de sorte og mistede forgyldning. Fredberg ville ikke behandle vores klage og pÃ¥stod det var selvforskyldt. Derfor denne advarsel: Lad vÊre m... もっず芋る

Christina watches armbÃ¥nd kÞbt pÃ¥ nettet. ArmbÃ¥nd skulle ved modtagelse tilpasses og der lÃ¥ fint et kort, hvor der stod at man kunne fÃ¥ armbÃ¥ndet tilpasset hos en af forhandlerne til Christina Watche... もっず芋る

䌁業が回答したした

Meget dygtige og kompetente mennesker med passion til deres job. Vi havde bestilt en bÞrne sÞlvske som skulle graveres. Navnet var langt og efter at have bestilt fredag aften, fik jeg et opkald lÞrdag... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店
  2. ファッション アクセサリヌ店
  3. 時蚈店

圓該䌁業による蚘述

Hos JUVELGRUPPEN har vi stort fokus på, at du som kunde får den ultimativt bedste og mest Êgte oplevelse, når du handler nye smykker. Den gode og Êgte oplevelse får du uanset, om du betjenes i en af vores fysiske butikker eller bliver inspireret/kÞber via vores webshop.

3.2

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

1039件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Tilfreds, men skuffet

Jeg er meget tilfreds min mine vare, det det var en gave til min sÞster fra min svoger, bestilte torsdag med dags levering blev så bare lovet at jeg havde den aller senest lÞrdag, da de ikke havde den hjemme, men ville skaffe den ( god service) da jeg skulle bruge den sÞndag morgen, der var ingen gave, da den fÞrst blev leveret mandag eftermiddag...jeg var skuffet, min svoger var skuffet og ikke mindst var min sÞster MEGET skuffet:(

2014幎8月24日
Juvelgruppen.dk ロゎ

Juvelgruppen.dk からの回答

KÊre Naja
Vi er også skuffede. Vi skaffede varen ekspres, sendte den som aftalt om fredagen og alt skulle vÊre i sin skÞnneste orden, men det var det så ikke. Posten blev åbenbart forsinket og varen kom ikke frem til lÞrdag som forventet. Jeg har ikke nogen statistik over postforsinkelser, men det sker ikke tit, men det sker altid når det ikke må ske. Det vi kan lÊre af denne lille historie, er at vi ikke skal forsÞge at presse en ordre igennem med så kort frist. Men vi vil så gerne forsÞge at yde optimal service og hjÊlpe kunder, der er ude i sidste Þjeblik.
Tonny Østergaard

Levering på under 24 timer - godt gået

Hej venner!
Har haft en fantastisk oplevelse i forbindelse med kÞb på nettet.
Bestilte en Ur-ske – som skulle gives til mit seneste barnebarn i forbindelse med hendes barnedåb den 31. august 2014.
SÞgte på nettet og fandt Fredberg på nettet..
Fandt den sÞlvske - som jeg Þnskede at kÞbe.
Udfyldte formular med navn, vÊgt, lÊngde og fÞdselstidspunkt – klokken 9,57 fredag morgen.
Lidt over klokken 9 nÊste morgen ringede posten på dÞren og afleverede ur-skeen i flot gave Êske.
Jeg var vildt imponeret. Ikke blot over hurtig levering, men også over prisen.
999 kr. inkl. Levring.
I sÞlv og guldvarer forretninger koster samme ske ligeledes 999 kr. men hertil kom betaling for indgravering, og så skulle jeg naturligvis selv hente skeen, når denne efter nogle dage var fÊrdig.
En fantastisk oplevelse, som jeg allerede har fortalt til flere.

2014幎8月24日

Meget ringe gravering

Vi bestilte 2 ringe med udvendig gravering, flot udfÞrt men langt fra en gravering af den karakter man regner med at få, det er ikke hvad vi kalder en gravering med en laserbehandling, som idag 1œ mdr. senere ikke kan ses men kun anes, dette er bestemt ikke pengene vÊrd.

Vh Camilla & Morten

Faknr: 27619

2014幎8月16日
Juvelgruppen.dk ロゎ

Juvelgruppen.dk からの回答

KÊre Camilla og Morten
Den vare i kÞber af os skal naturligvis vÊre i orden, der er garanti på alting. Vi har ikke modtaget nogen reklamation fra jer? vil det ikke vÊre en god ide?
Tonny Østergaard

UsÊdvanlig hurtigt ekspedition

Jeg bestilte en sÞlvske med indgravering som gave til en barnedåb. - Bestillingen blev afgivet torsdag middag. Skeen blev sendt med posten samme dag og jeg modtog den fredag morgen. - Det var service ud over al forventning!
mvh
Dan MÞller

2014幎8月11日

God betjening :-)

Bestemt et sted jeg lÊgger min bestilling igen, venlig og tilfredsstillende behandling af en super kompetent medarbejder. Hurtig levering af prÞveringsÊt, med tilhÞrende brugsanvisning og komplet retur mÊrker. Da vores rigtige ringe kommer, er de flot pakket ind og ringene overgår vores forventninger. Jeg er en glad og ny forlovet, med nogle rigtig smukke ringe.

2014幎8月3日

Fantastisk :)

Ingen problemer med noget som helst, skrev en note med hvad jeg godt kunne tÊnke mig at få indgraveret og hvad der skulle undlades, min varer blev lige som jeg gerne ville have. Super service og meget hurtig levering. Jeg er meget tilfreds.

2014幎7月31日
自発的なレビュヌ

Jeg har vÊret i kontakt med forskellige medarbejdere på fredberg, for at finde den perfekte ring til mig. De var utrolig hjÊlpsomme, og villige til at sÞge hÞjt og lavt. De sendte mig en prÞvering til låns, så jeg kunne se om det var stilen.
DesvÊrre kunne jeg ikke finde det jeg sÞgte i deres udvalg - der ellers er imponerende (de har mere end det der bliver vist på deres hjemmesider).
5 store stjerner herfra.

2014幎7月23日

Utolig venlige medarbejdere....

Kan ikke klage over noget, i ringer som aftalt, i undersÞger tingene, og vender tilbage med et svar, medarbejderne er sÞde og venlige... Helt igennem en fornÞjelse, vil helt sikkert benytte jer igen, hvis jeg skal bruge noget...

2014幎7月20日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。