Dere er kjempe hjelpsomme, imÞtekommende og veldig opptatt av at ordren skulle bli riktig...Kjempe bra firma med supre priser og en utrolig bra kundeservice bÃ¥de pÃ¥ mail og pÃ¥ Chat. Jeg fÞlte meg g... ãã£ãšèŠã
KÞbte Christina charms hos Fredberg. Efter 10 mÃ¥neder blev de sorte og mistede forgyldning. Fredberg ville ikke behandle vores klage og pÃ¥stod det var selvforskyldt. Derfor denne advarsel: Lad vÊre m... ãã£ãšèŠã
Christina watches armbÃ¥nd kÞbt pÃ¥ nettet. ArmbÃ¥nd skulle ved modtagelse tilpasses og der lÃ¥ fint et kort, hvor der stod at man kunne fÃ¥ armbÃ¥ndet tilpasset hos en af forhandlerne til Christina Watche... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meget dygtige og kompetente mennesker med passion til deres job. Vi havde bestilt en bÞrne sÞlvske som skulle graveres. Navnet var langt og efter at have bestilt fredag aften, fik jeg et opkald lÞrdag... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos JUVELGRUPPEN har vi stort fokus på, at du som kunde får den ultimativt bedste og mest Êgte oplevelse, når du handler nye smykker. Den gode og Êgte oplevelse får du uanset, om du betjenes i en af vores fysiske butikker eller bliver inspireret/kÞber via vores webshop.
ÃrbÊkvej 75, 5220, Odense SÃ, ãã³ããŒã¯
- 66 15 90 19
- web@juvelgruppen.dk
- juvelgruppen.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
utrolig bra :D
Dere er kjempe hjelpsomme, imÞtekommende og veldig opptatt av at ordren skulle bli riktig...Kjempe bra firma med supre priser og en utrolig bra kundeservice både på mail og på Chat.
Jeg fÞlte meg godt ivaretatt og er 110% sikker på at jeg valgte riktig sted å bestille våre forlovelsesringer :)
godt produkt og hurtig service.
Super tilfreds , flotte produkter, nemt at bestille på nettet og hurtig forsendelse.
Super god service, sådan driver man forretning
Har bestilt et par ringe hvor der var 10-12 dages levering på, og var ret sent ude og var klar over det. Jeg blev ringet op dagen efter min bestilling, det var fra Fredberg, som lige ville hÞre om ringene skulle bruges den dag der passede til graveringen, jeg sagde at det da var planen men at jeg var klar over det så lidt stramt ud med leveringen, hun spurgte ind til hvad ringene skulle bruges til og hvordan vi have regnet stÞrrelse ud og ville se om hun kunne få det lavet lidt hurtigere. Bestilte ringene mandag, blev ringet op tirsdag og modtog mine ringe lÞrdag...
Det kan ikke gÞres bedre, prisen var god levering og gravering var gratis, når jeg kÞber noget jeg selv kan regne ud de ikke tjener det vilde på og de stadig laver service som om de tjente helt vildt så kommer kunder tilbage.
Super god oplevelse
Super god service!!!
Jeg skulle rejse til USA og have en indgraveret sÞlvske med. Jeg fik fÞrst navnet på barnet d. 23.6 og skulle rejse d.27.6 tidligt om morgenen. Fredberg forstod situationen og pakken ankom d.26.6. i den flotteste indpakning.
Alt i orden. Levering kunne have vÊret lidt hurtigere.
Super og hurtig service
Bestilte, betalte og fik varen monster hurtigt ...
Enkelt og nemt ...
Fantastisk service
Jeg bestilte to barnedåbsgaver få dage fÞr barnedåben. Begge gaver skulle have indgravering, og tiden var knap. Jeg havde dem i rÞret flere gange i lÞbet af eftermiddagen, de var hjÊlpsomme og meget lydhÞre over for mine Þnsker.
Gaverne blev leveret fredag og indgraveringen var helt tilfredsstillende udfÞrt. Jeg kan bestemt anbefale firmaet.
God service
Blev ringet op dagen efter en bestilling fordi de lige ville tjekke om jeg ikke ville have gravering. God og personlig service og ringene er i orden :)
Helt igennem tilfredsstillende handel og fantastisk service.
Super god hjemmeside, der er nem at finde rundt på. Det eneste var skrifttypen da den skulle vÊlges til graveringen - der kunne jeg godt ha brugt eksempler på hvordan de forskellige så ud.
Det var hurtigt og nemt at bestille og jeg fik dåbsgaven (flag med gravering) leveret til tiden. Jeg var spÊndt på at se den og den var helt som forventet - rigtig flot.
Fantastisk service fra en medarbejder der lige ringede og tjekkede op på min adresse - TAK Fredberg. Jeg handler helt sikkert hos jer igen.
Glimrende service
På jakt etter Palladiumringer har vi kommet over denne butikken. Vi har hatt mange spÞrsmål rundt gifteringer, samt Þnsket å se noen prÞveringer, sÊrlig i Palladium.
Karen og hennes kollegaer fortjener virkelig bare ros! De har tatt seg tid til å adressere alle våre spÞrsmål, og siden de virkelig viste at de brydde seg. Jeg er begeistret over servicen og måten vi ble mÞtt på!
Ringene kom i dag, og de var enda finere enn på nettsiden! God og behagelig å ha på, samt veldig lett. Det kommer til å bli deilig å kunne gå med de når dagen kommer :) Passformen var også akkurat som den skulle vÊre, alt perfekt!
Er du ute etter en hyggelig netthandel og legger vekt på god service, så er dette stedet for deg!
Fik varen, men leverinstid gik over dato.
Er 100% Glad og tilfreds med varen, nem bestilling og en hjemmeside der er lige til.
Havde dog lidt problemer med at levere inden for 2-3 arbejdsdage, da der gik 5 arbejdsdage.
Men som sagt fik jeg varen og er tilfreds.
1. klasses service
Jeg har haft både mundtlig og skriftlig kontakt med Fredberg med et års mellemrum og begge gange har servicen vÊret upåklagelig også selvom jeg var nÞdsaget til at returnere mit sidste kÞb. Kan kun give mine bedste anbefalinger.
Godt udvalg til overkommelige priser
Min kommende mand og jeg kÞbte vores vielsesringe hos Fredberg.dk. Vi havde både haft prÞveringe hjemme, som var bestilt via nettet og vi kÞrte op til deres butik for at se den og gÞre kÞbet af ringene. Det er super flinke folk. Der er lidt for en hver smag af både ringe og andre ting. Kan varmt anbefales.
God service
Hurtig levering, god service, mindre fejl i leverancen blev rettet straks jeg henvendte mig.
Skuffende Êske
Skuffede at pakke op og se en piv grim Fredberg kasse - lang fra prÊsentabel. Gaven skulle vÊre brugt til dåbsgave, men nu skal jeg finde en Êske som man kan vÊre bekendt at give i gave.

Juvelgruppen.dk ããã®åç
super
alt fra bestilling til levering var perfekt og meget nemt. varen var lige som jeg havde håbet på
Kanon behandling
Super god service og vejledning.
Efter et stort vÊgttab, blev min vielsesring desvÊrre for stor.
Den er lavet af titanium, så den kunne desvÊrre ikke laves mindre.
Hos Fredberg fik vi den rette hjÊlp med hvad stil det skulle vÊre, da de jo gerne måtte ligne de gamle.
Vil helt klart anbefale andre til Fredberg, super dygtigt personale og en venlig omgangstone