Ryg- & KnÊcenter KÞge Bugt, Borup, MÞn og NykÞbing Falster レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg opsÞgte Mark Ebbesen pÃ¥ Ryg- og knÊcenter KÞge Bugt efter at have haft to lÊndehold kort tid efter hinanden. Mark har pÃ¥ sin behagelige og rolige mÃ¥de behandlet mig for at Þge min bevÊgelighed... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har gÃ¥et til behandling hos adskillige fysioterapeuter, kiropraktorer, osteopater mv. gennem tiden, men der findes ingen som Mark Ebbesen til at knÊkke nakke, ribben mv. pÃ¥ plads. Han har gang pÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan varmt anbefale Ryg & KnÊcenter KÞge Bugt - afdeling MÞn, hvor jeg blev behandlet af Thawng i begge mine 2 behandlingsforlÞb (hÊlspore og knÊproblemer). Der har vÊret et rigtigt godt samsp... もっず芋る

䌁業が回答したした

Utroligt god atmosfÊre. Man bliver taget rigtig godt imod, og grundigt undersÞgt inden en konklusion. I mit tilfÊlde har det betydet at jeg kan lÞbetrÊning igen efter mange Ã¥r hvor jeg fik smerter i k... もっず芋る

䌁業情報

1. 理孊療法クリニック

圓該䌁業による蚘述

Ryg- & KnÊcenter – KÞge, Borup, MÞn og NykÞbing Falster Hos Ryg- & KnÊcenter mÞder du en klinik, der vÊgter faglighed, nÊrvÊr og personlig kontakt hÞjt. Vi er til stede i KÞge, Borup, MÞn og NykÞbing Falster og arbejder mÃ¥lrettet pÃ¥ at skabe en bedre hverdag for dig gennem professionel fysioterapi og individuelle lÞsninger. Hvorfor vÊlge os? Vi tager os tiden til at lÊre dig og dine behov at kende, sÃ¥ vi kan tilbyde en behandling, der virkelig virker. Vores team af hÞjtuddannede fysioterapeuter sikrer, at du fÃ¥r behandling baseret pÃ¥ den nyeste viden og metoder. Vi skaber et trygt og omsorgsfuldt miljÞ, hvor du kan fokusere pÃ¥ din heling og trivsel. Vi tilbyder blandt andet: Fysioterapi: Grundig undersÞgelse og skrÊddersyede behandlingsforlÞb. HoldtrÊning: SmÃ¥ hold med fokus pÃ¥ din individuelle udvikling. Massage og smertelindring: Behandling til at lÞsne spÊndinger og reducere smerter. Specialiserede tilbud til bÞrn: Fysioterapi for spÊdbÞrn og bÞrn. PÃ¥ Ryg- & KnÊcenter er vi stolte af at kende vores patienter og skabe stÊrke relationer, der gÞr en forskel – for krop og livskvalitet. LÊs mere om vores behandlinger og lokationer pÃ¥: www.rygogknÊ.dk

優良

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

Josephine er utrolig professionel!

Josephine er utrolig professionel og meget dygtig. Jeg er meget glad for de behandlinger jeg får hos hende

2025幎10月9日

KÊre Charlotte,

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Hvor er det dejligt at hÞre, at du er glad for behandlingerne hos Josephine – hun er virkelig dygtig, og jeg lader selvfÞlgelig rosen gÃ¥ videre til hende.

Indehaver Ryg- & KnÊcenter

Jeg har haft en virkelig god oplevelse

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos NykÞbing F Ryg- og KnÊcenter. Her bliver man mÞdt med bÃ¥de faglighed og omsorg. Er lyttende, nÊrvÊrende og formÃ¥r at finde prÊcis de muskler og sener, der er i ubalance og giver smerter – og behandle dem pÃ¥ en mÃ¥de, der skaber tryghed.
Jeg har også fået konkrete Þvelser, som passer til min situation, og som jeg kan bruge i hverdagen. Det betyder meget, at der både er fokus på behandling og på mine egne behov i forhold til skaden.
Kan kun varmt anbefale NykÞbing F Ryg- og KnÊcenter 🌟

2025幎9月25日

KÊre Linda

Tusind tak for din varme og fine tilbagemelding.

Det glÊder mig virkelig at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du både har fÞlt dig tryg i behandlingen og fået Þvelser med hjem, der giver mening i din hverdag.

Vi lÊgger stor vÊgt på netop det samspil mellem faglig behandling og dine egne behov, så det betyder meget at hÞre, at det er kommet godt til udtryk hos dig.

Tak fordi du deler dine erfaringer – og for din anbefaling. Det betyder alverde.

Tryg og kompetent behandling

Jeg opsÞgte Mark Ebbesen på Ryg- og knÊcenter KÞge Bugt efter at have haft to lÊndehold kort tid efter hinanden.
Mark har pÃ¥ sin behagelige og rolige mÃ¥de behandlet mig for at Þge min bevÊgelighed og har givet mig relevante rygÞvelser. Han har endda hjulpet mig i gang med at trÊne i et fitnesscenter:) Øvelserne hjÊlper, sÃ¥ jeg har fÊrre smerter og bedre styrke omkring lÊnden.
Mark er en dygtig behandler, som man fÞler sig tryg ved, og han får min bedste anbefaling.
Vh Hanne Nielsen

2025幎9月18日

KÊre Hanne

Tusind tak for din fine tilbagemelding.

Det glÊder mig meget at hÞre, at du allerede mÊrker bÃ¥de fÊrre smerter og mere styrke i lÊnden – og at Þvelserne fungerer godt for dig. Fantastisk ogsÃ¥, at du er kommet godt i gang med fitness-trÊningen, det er et vigtigt skridt for at holde ryggen stÊrk.

Jeg sÊtter stor pris pÃ¥ dine ord og din anbefaling – og det betyder meget for mig, at du har fÞlt dig tryg under forlÞbet.

Kan varmt anbefale NykÞbing F Ryg &

Kan varmt anbefale NykÞbing F Ryg & KnÊcenter.
Jeg har, i flere perioder, kommet der - dels med nakke/skulder problemer og senest med knÊproblemer.
Mark er dygtig og meget opmÊrksom. En vigtig ting for mig er, at der også altid er god tid til både behandling, snak om og vejledning til hjemmeÞvelser.
+ fleksiblitet med hensyn til at få en tid til behandling
Tak for det :-)
Mona Rytter

2025幎9月5日

KÊre Mona,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele dine oplevelser fra flere forlÞb hos os. Det glÊder mig meget at hÞre, at du har fÞlt dig godt hjulpet både med behandling, vejledning til Þvelser og fleksibilitet omkring tider.

Det betyder meget, at du oplever, at der er god tid og plads til både behandling og dialog – det er vigtigt for mig.
Tak for dine varme anbefalinger, det sÊtter jeg stor pris på.

Skulderbrud - meget kompetent fysioterapeut

Jeg startede med behandlinger hos fysioterapeut Mark Ebbesen i juli efter et smertefuldt skulderbrud i april som resulterede i en begyndende frossen skulder. BevÊgeligheden var meget dårlig, men allerede efter fÞrste behandling var der store fremskridt og tre uger senere er smerter vÊk og bevÊgeligheden i kÊmpe fremskridt.
Stor ros til Mark for meget kompetent og effektiv behandling og for at motivere og give klar besked om vigtigheden af egen indsats med Þvelser imellem behandlingerne hos ham.

De bedste anbefalinger herfra.
Jeg vil vÊlge Mark Ebbesen som fysioterapeut.

P.s. samme succes for 9 år siden da jeg havde rygproblemer. Top professionel behandling også den gang.

2025幎7月16日

KÊre Heidi,

Tusind tak for din meget flotte og grundige anmeldelse. Det glÊder mig virkelig at hÞre, at du hurtigt har oplevet så store fremskridt efter
dit skulderbrud – og at smerterne nu er vÊk.

Jeg sÊtter stor pris på, at du også fremhÊver vigtigheden af egen indsats med Þvelserne mellem behandlingerne. Din dedikation er en stor del af resultatet.

Det betyder også meget for mig, at du valgte at vende tilbage efter de gode erfaringer for 9 år siden. Tak for din tillid gennem årene og for dine varme anbefalinger.

Rigtig god oplevelse hos Mark

Rigtig god oplevelse hos Mark. Efter 3 behandlinger var mine skuldersmerter vÊk

2025幎8月8日

KÊre Flemming,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glÊder mig meget, at du har haft en god oplevelse, og at dine skuldersmerter forsvandt efter tre behandlinger. Jeg sÊtter stor pris på din feedback.

Dygtighed og venlighed

Det er et super godt sted at komme Magnus er mega dygtig og en mege rar person jeg kan godt anbefale stedet (KÞge)

2025幎8月17日

KÊre Yvonne,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos Magnus, og at du både har mÊrket hans faglighed og venlige vÊsen. Din anbefaling betyder meget for os.

Indehaver Ryg- & KnÊcenter

Thwang er en dygtig og flink behandler

Thwang er en dygtig og flink behandler. Han veksler mellem behandling af kroppen og så at give Þvelser til hjemmetrÊning.
Jeg fik rigtig meget ud af mit forlÞb hos Thwang.

2025幎8月4日

KÊre Torben,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os meget, at du har haft så stort udbytte af dit forlÞb hos Thwang, både med behandlingerne og de Þvelser, du kunne tage med hjem. Jeg giver din ros videre til Thwang, som helt sikkert vil blive glad for det.

Med nvelig hilsen

Varm anbefaling

Der har vÊret et rigtigt godt samspil med behandling og hjemmeÞvelser, som i begge tilfÊlde gav en hurtig forbedring af mine skavanker.
Thawng er en rigtig god FYS, der ser på helheden og kommer i dybden med sin behandling.
BH Ellis

2025幎6月30日

KÊre Ellis

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele dine gode erfaringer med os.

Det glÊder mig virkelig at hÞre, at bÃ¥de hÊlspore- og knÊforlÞbet har givet dig hurtig forbedring – og at samspillet mellem behandling og hjemmeÞvelser har fungeret sÃ¥ godt for dig.

Jeg giver straks rosen videre til Thawng, som uden tvivl vil blive meget
glad for dine ord.

Slidgigt i knÊ

Har fået en rigtig god behandling, af TP, det har både vÊret med massage og Þvelse, som kunne laves hjemme.
Vil meget gerne anbefale TP til andre.

2025幎7月21日

KÊre Sanne

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det er dejligt at hÞre, at behandlingen med både massage og hjemmeÞvelser har hjulpet dig godt med dit knÊ.

Jeg giver naturligvis rosen videre til TP – det vil han sÊtte stor pris pÃ¥.
De bedste hilsner

Jag har fået behandling hos TP -dels

Jag har fået behandling hos TP -dels undersÞgelse og efterfÞlgende holdtrÊning. UndersÞgelsen var grundig og gav mig mulighed for at deltage på et lille hold med andre med lignende problemer. Det fungerer fint. TP er meget opmÊrksom på alle og holdet er hyggeligt og sjovt.
Mvh Elisabeth MÃŒller

2025幎7月25日

KÊre Elisabeth

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os.
Det glÊder mig at hÞre, at både undersÞgelsen og holdtrÊningen har fungeret godt for dig, og at du har haft glÊde af det hyggelige og sjove holdmiljÞ.

Jeg giver rosen videre til TP – han vil helt sikkert blive glad for dine ord.

Indehaver Ryg- & KnÊcenter

Jeg har haft en rigtig god oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos ryg og knÊcenter i NykÞbing Falster. Jeg kom hertil med store smerter i lÊnden, men det har Thawng taget godt hånd om og efter nogle ugers forlÞb er det blevet rigtig godt igen, han kan helt klart anbefales herfra

2025幎7月24日

KÊre Peter,

Tusind tak for din fine anmeldelse – det glÊder mig virkelig at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os. Det betyder meget at fÃ¥ den slags tilbagemeldinger.

Jeg giver rosen videre til Thwang, som har gjort et rigtig flot stykke arbejde – og jeg ved, han vil blive glad for dine ord. Fantastisk at hÞre, at dine smerter er blevet bedre.

Indehaver Ryg- & KnÊcenter

Jeg har fået professionel behandling

Jeg har fået professionel behandling igennem 5 år hos Mark Ebbesen og jeg kan kun anbefale ham.

2025幎7月18日

KÊre Kai,

Tusind tak for dine pÊne ord – det betyder virkelig meget for mig. Det har vÊret en fornÞjelse at fÞlge dig igennem Ã¥rene, og jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse med behandlingen. Tak fordi du har vist mig tillid – og for at dele din anbefaling.

De bedste hilsner,

Gode Þvelser

Jeg har flere gange vÊret forbi Ryg & KnÊcenteret med forskellige skavanker. Senest lidt knÊproblemer hvor Mark gav nogle tip til gode Þvelser. Disse Þvelser er nu blevet et fast morgenritual og sammen med fitness 2 gange om ugen.

2024幎7月18日

KÊre Ole,

Tusind tak for din fine tilbagemelding – det glÊder mig virkelig at hÞre.

Det lyder som en stÊrk og sund rutine, du har fÃ¥et skabt – og det er fedt at vide, at Þvelserne gÞr en forskel i hverdagen. Det er prÊcis sÃ¥dan, vi gerne vil hjÊlpe: med enkle, effektive vÊrktÞjer, der giver langtidsholdbare resultater.

FortsÊt det gode arbejde – og du er altid velkommen forbi igen, hvis der skulle dukke noget nyt op.

God og effektiv behandling

Det er muligt at få tider der ikke ligger langt ud i fremtiden. Der er roligt, lyst og venligt. Min behandler er lyttende og mÊrker hvor problemet sidder den pågÊldende dag. Har haft en markant forbedring af låst nakke og ryg.
Dog er der trapper op til klinikken, ikke noget problem for mig

2025幎7月1日

KÊre Trine,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glÊder mig virkelig meget at hÞre, at du allerede mÊrker en tydelig forskel efter blot fÃ¥ behandlinger. Det er altid mit mÃ¥l at tilpasse behandlingen til, hvordan kroppen har det netop den dag, sÃ¥ det betyder meget at hÞre, at det bliver bemÊrket og vÊrdsat.

Tak fordi du har valgt at komme hos mig – og ikke mindst for at anbefale stedet videre. Det sÊtter jeg stor pris pÃ¥.

Indehaver Ryg- & KnÊcenter

Her fÞler man at der bliver taget fat

Her fÞler man at der bliver taget fat om hele problematikken, med en meget professionel tilgang, der bliver lyttet og spurgt ind til problematikken, for at opnå bedst mulige resultater. Desuden er TP venlig, empatisk og professionel.

2025幎6月26日

KÊre SÞren,

Tusind tak for dine fine ord – det betyder rigtig meget. Det glÊder mig, at du fÞler dig hÞrt og mÞdt med en professionel tilgang, for det er netop det, vi altid strÊber efter.

Jeg sÊtter stor pris pÃ¥ din anbefaling – og vil helt sikkert lade rosen gÃ¥ videre til TP.

Indehaver Ryg- & KnÊcenter

Jeg er rigtig glad for at have mÞdt

Jeg er rigtig glad for at have mÞdt Thawng Thang han er rigtig god og om omhyggelig har vÊret der 2 gange kan mÊrke en forandring i ryk og ben , ham vil jeg godt anbefale .👍🙏

2025幎6月10日

KÊre JÞrgen,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glÊder mig virkelig at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos Thawng Thang – han er dygtig, omhyggelig og brÊnder for at hjÊlpe, sÃ¥ det betyder meget, at det ogsÃ¥ kan mÊrkes. Jeg giver helt sikkert rosen videre til ham – den har han fortjent.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Meget professionelt

Meget professionelt, både personale og behandling. Altid en god oplevelse og meget effektiv behandling.

2024幎6月12日

KÊre Anne-Marie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi sÊtter stor pris pÃ¥ dine ord om vores professionalisme og effektivitet – det betyder meget for os. Det glÊder os at hÞre, at du altid har en god oplevelse hos os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Ryg- & KnÊcenter

Hold da op hvor er jeg glad for at ha

Hold da op hvor er jeg glad for at ha fået Thawng Lahim som behandler på MÞn. Han forholder sig ikke blot til smerteområdet men til hele min krop.
Modtager manuel behandling og bliver anvist super gode hjemmeÞvelser.
Efter fire gange til individuel behandling er jeg nu begyndt på et hold én gang om ugen med Thawng som underviser. Der styrker vi hele kroppens muskulatur. Tip top. Og ikke mindst virkelig hyggeligt.
Bh Linda

2025幎6月4日

KÊre Linda,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det er virkelig en fornÞjelse at lÊse.

Hvor er det dejligt at hÞre, at du har haft sÃ¥ god en oplevelse hos os – bÃ¥de med de individuelle behandlinger og nu ogsÃ¥ pÃ¥ holdtrÊningen. Jeg er helt enig: Thawng Pi Lahnim er bÃ¥de fagligt dygtig og et fantastisk menneske, og jeg er glad for, at det ogsÃ¥ skinner igennem i dit forlÞb.

Din anbefaling bliver naturligvis delt med Thawng og teamet pÃ¥ MÞn – det motiverer og glÊder os alle.

Tak fordi du valgte os – og fortsat god trÊning.

God behandling

Hej det er Reino T Hansen
Jeg har benyttet Ryg-& knÊcenter KÞge og MÞn for en del år tilbage og med en god oplevelse og nu er jeg vendt tilbage med en ny udfordring som er begge mine ben / hÞjre hofte som jeg har ondt i jeg kom ind til TP som han kaldes i daglig tale. Jeg kom til med kort varsel TP var meget venlig og engageret og han var god til at trÊne med mig og virkelig lÊre mig nogle gode Þvelser både hos ham og i trÊningcentret og selvfÞlgelig også derhjemme
Så stor tilfredshed herfra- Tak for hjÊlpen forelÞbig

2025幎6月4日

KÊre Reino,

Tusind tak for din varme anmeldelse – hvor er det dejligt at hÞre, at du igen har haft en god oplevelse hos os.

Jeg vil bestemt lade rosen gÃ¥ videre til TP – det betyder meget for bÃ¥de ham og hele teamet at hÞre, at vores indsats gÞr en forskel. Det glÊder mig isÊr, at du fÞler dig godt taget imod, og at trÊningen har givet dig redskaber, du ogsÃ¥ kan bruge hjemme.

Vi Þnsker dig alt det bedste med genoptrÊningen og ser frem til at fÞlge dine fremskridt.