Ryg- & KnÊcenter KÞge Bugt, Borup, MÞn og NykÞbing Falster レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg opsÞgte Mark Ebbesen pÃ¥ Ryg- og knÊcenter KÞge Bugt efter at have haft to lÊndehold kort tid efter hinanden. Mark har pÃ¥ sin behagelige og rolige mÃ¥de behandlet mig for at Þge min bevÊgelighed... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har gÃ¥et til behandling hos adskillige fysioterapeuter, kiropraktorer, osteopater mv. gennem tiden, men der findes ingen som Mark Ebbesen til at knÊkke nakke, ribben mv. pÃ¥ plads. Han har gang pÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan varmt anbefale Ryg & KnÊcenter KÞge Bugt - afdeling MÞn, hvor jeg blev behandlet af Thawng i begge mine 2 behandlingsforlÞb (hÊlspore og knÊproblemer). Der har vÊret et rigtigt godt samsp... もっず芋る

䌁業が回答したした

Utroligt god atmosfÊre. Man bliver taget rigtig godt imod, og grundigt undersÞgt inden en konklusion. I mit tilfÊlde har det betydet at jeg kan lÞbetrÊning igen efter mange Ã¥r hvor jeg fik smerter i k... もっず芋る

䌁業情報

1. 理孊療法クリニック

圓該䌁業による蚘述

Ryg- & KnÊcenter – KÞge, Borup, MÞn og NykÞbing Falster Hos Ryg- & KnÊcenter mÞder du en klinik, der vÊgter faglighed, nÊrvÊr og personlig kontakt hÞjt. Vi er til stede i KÞge, Borup, MÞn og NykÞbing Falster og arbejder mÃ¥lrettet pÃ¥ at skabe en bedre hverdag for dig gennem professionel fysioterapi og individuelle lÞsninger. Hvorfor vÊlge os? Vi tager os tiden til at lÊre dig og dine behov at kende, sÃ¥ vi kan tilbyde en behandling, der virkelig virker. Vores team af hÞjtuddannede fysioterapeuter sikrer, at du fÃ¥r behandling baseret pÃ¥ den nyeste viden og metoder. Vi skaber et trygt og omsorgsfuldt miljÞ, hvor du kan fokusere pÃ¥ din heling og trivsel. Vi tilbyder blandt andet: Fysioterapi: Grundig undersÞgelse og skrÊddersyede behandlingsforlÞb. HoldtrÊning: SmÃ¥ hold med fokus pÃ¥ din individuelle udvikling. Massage og smertelindring: Behandling til at lÞsne spÊndinger og reducere smerter. Specialiserede tilbud til bÞrn: Fysioterapi for spÊdbÞrn og bÞrn. PÃ¥ Ryg- & KnÊcenter er vi stolte af at kende vores patienter og skabe stÊrke relationer, der gÞr en forskel – for krop og livskvalitet. LÊs mere om vores behandlinger og lokationer pÃ¥: www.rygogknÊ.dk

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

Den varmeste anbefaling

Jeg har gået til behandling hos adskillige fysioterapeuter, kiropraktorer, osteopater mv. gennem tiden, men der findes ingen som Mark Ebbesen til at knÊkke nakke, ribben mv. på plads. Han har gang på gang reddet min dag ved at gÞre mig smertefri. Derfor tog jeg også glÊdeligt hele vejen fra NordsjÊlland, dengang jeg boede der, til klinikken i KÞge, for at få behandling. Den varmeste anbefaling herfra.

KÊre Louise,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder virkelig meget at hÞre, at du har haft sÃ¥ gode oplevelser med behandlingen. Det er altid en fornÞjelse at kunne hjÊlpe, og jeg sÊtter stor pris pÃ¥ din tillid – isÊr nÃ¥r du har rejst sÃ¥ langt for at komme forbi klinikken.

Indehaver

FÞrste gange efter min bilulykke i

FÞrste gange efter min bilulykke i 2022, at en behandler har oprigtigt lyttet til mig og mine problematikker. Har prÞvet mange andre behandler gennem mit liv, men aldrig fået så god behandling som nu. En behandler der lytter til hele mennesket . Hjemme arbejde der bare er overskuelig, så man ikke lÞber surt i det. Tak for at lyttet til mig.

Bh Lene kvist 🀗

KÊre Lene,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glÊder mig virkelig at hÞre, at du har haft en god oplevelse, og at behandlingen har gjort en forskel for dig. Det er vigtigt for mig, at du fÞler dig hÞrt og får den hjÊlp, der passer til dig og din situation.

Jeg sÊtter stor pris på din tillid, og du skal altid vÊre velkommen, hvis du har brug for yderligere behandling eller vejledning.

Indehaver

Altid en fornÞjelse at komme forbi og

Altid en fornÞjelse at komme forbi og få ordnet smerter i ryggen pga slidgigt. Hyggeligt og rart personale.

KÊre SÞren,

Tusind tak. Det er altid en fornÞjelse at have dig forbi, og vi er glade for at kunne hjÊlpe dig med dine smerter. Det betyder meget for os, at du fÞler dig godt tilpas hos os – bÃ¥de i behandlingen og i mÞdet med personalet.

Du er altid velkommen, hvis du får brug for os igen!

Mark Bjerre Ebbesen & teamet

Super gode resultater

Utroligt god atmosfÊre. Man bliver taget rigtig godt imod, og grundigt undersÞgt inden en konklusion. I mit tilfÊlde har det betydet at jeg kan lÞbetrÊning igen efter mange år hvor jeg fik smerter i knÊet. Har prÞvet andre behandlinger fÞr denne uden resultat. Takket vÊre MÞn Ryg og KnÊcenter lÞber jeg 3 gange om ugen igen :-)

2025幎1月8日

KÊre JÞrgen,

Mange tak for de flotte ord. Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en god oplevelse – og endnu mere, at du er tilbage til din lÞbetrÊning uden smerter! Det er prÊcis dét, vi arbejder for, og det betyder meget at vide, at behandlingen har gjort en forskel for dig.

Bliv endelig ved med at nyde dine lÞbeture, og du er altid velkommen, hvis du fÃ¥r brug for os igen. 😊

Indehaver

Startede til holdtrÊning da jeg skulle

Startede til holdtrÊning da jeg skulle have en ny hofte. Det har jeg fået, men holdtrÊningen er blevet vanedannende, så jeg kan ikke undvÊre det. Super

2025幎2月18日

KÊre Jakob,

Hvor er det skÞnt at hÞre. Det er fantastisk, at holdtrÊningen ikke bare har hjulpet dig op til din hofteoperation, men også er blevet en fast del af din hverdag. BevÊgelse og fÊllesskab gÞr virkelig en forskel.

Vi glÊder os til at se dig pÃ¥ holdet fremover – du er altid velkommen! 💪😊

Fagligt dygtige personale

Fagligt dygtige personale, som er gode til at guide og hjÊlpe. De ser det hele menneske og giver den Êrlige men reelle vurdering af ens udfordringer og hvordan de afhjÊlper det bedst. Ingen quick-fix her, men gedigen behandling.

2024幎7月4日

KÊre Mathias,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ dine ord og er glade for, at du oplever vores tilgang som grundig og Êrlig. Vores mÃ¥l er altid at give den bedst mulige behandling, der skaber langvarige resultater – og ikke bare hurtige lÞsninger.

Tak for din tillid, og du er altid velkommen, hvis du får brug for os igen.

Indehaver

En klinik med et kompetent personale

En klinik med et kompetent personale, som leverer den bedste service. 🌟🌟🌟🌟🌟 Som tidligere ultratriathlet, har Mark og hans team hjulpet mig igennem mange år. Jeg kan kun sige at jeg er dem evigt taknemmelige og de til evig tid får mine allerbedste anbefalinger. Mvh Michael Plahn

2025幎2月17日

KÊre Michael,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og dine flotte ord. Det har vÊret en fornÞjelse at fÞlge dig gennem Ã¥rene, og vi er virkelig glade for at have kunnet hjÊlpe dig pÃ¥ din rejse – isÊr med de imponerende prÊstationer, du har opnÃ¥et som ultratriathlet.

Din tillid betyder meget for os, og du skal altid vÊre velkommen, hvis du får brug for os igen.

Indehaver

BÃ¥de min kone og jeg har haft uendelig

Både min kone og jeg har haft uendelig stor glÊde af Marks kompetencer. Han har gjort et stort stykke arbejde med blandt andet at afhjÊlpe min kone, hendes smerter i ryggen igennem behandlinger og hjemme Þvelser.

Ydermere får man en opfattelse af at der bliver lyttet til ens problematikker og at “hjemmearbejdet” er så overskueligt som muligt for den enkelte.

Helt klart et sted både mig og min kone anbefaler alle.

2024幎11月14日

KÊre Jannik,

Tusind tak for de flotte ord. Det er en fornÞjelse at få lov til at hjÊlpe dig og Line.

Mark Ebbesen

Professionelt personale

SÞdt og fantastisk personale. Der gÞr alt hvad de kan for at hjÊlpe. Personalet gÞr virkelig alt hvad der er dem muligt for at hjÊlpe. Personalet kender dog deres begrÊnsinger, hvilket jeg mener kun understÞtter deres professionalisme i hÞj grad. Jeg har gået hos flere forskellige behandlere gennem tiden. Men det er her jeg har gået lÊngst. Da de virkelig kan hjÊlpe mig på en skånsom måde.

2025幎1月28日

KÊre Carina,

Tusind tak for din flotte besked, den varmer og vi er glade for at kunne hjÊlpe dig.

Dbh
Mark Ebbesen