Ryg- & KnÊcenter KÞge Bugt, Borup, MÞn og NykÞbing Falster レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg opsÞgte Mark Ebbesen pÃ¥ Ryg- og knÊcenter KÞge Bugt efter at have haft to lÊndehold kort tid efter hinanden. Mark har pÃ¥ sin behagelige og rolige mÃ¥de behandlet mig for at Þge min bevÊgelighed... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har gÃ¥et til behandling hos adskillige fysioterapeuter, kiropraktorer, osteopater mv. gennem tiden, men der findes ingen som Mark Ebbesen til at knÊkke nakke, ribben mv. pÃ¥ plads. Han har gang pÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan varmt anbefale Ryg & KnÊcenter KÞge Bugt - afdeling MÞn, hvor jeg blev behandlet af Thawng i begge mine 2 behandlingsforlÞb (hÊlspore og knÊproblemer). Der har vÊret et rigtigt godt samsp... もっず芋る

䌁業が回答したした

Utroligt god atmosfÊre. Man bliver taget rigtig godt imod, og grundigt undersÞgt inden en konklusion. I mit tilfÊlde har det betydet at jeg kan lÞbetrÊning igen efter mange Ã¥r hvor jeg fik smerter i k... もっず芋る

䌁業情報

1. 理孊療法クリニック

圓該䌁業による蚘述

Ryg- & KnÊcenter – KÞge, Borup, MÞn og NykÞbing Falster Hos Ryg- & KnÊcenter mÞder du en klinik, der vÊgter faglighed, nÊrvÊr og personlig kontakt hÞjt. Vi er til stede i KÞge, Borup, MÞn og NykÞbing Falster og arbejder mÃ¥lrettet pÃ¥ at skabe en bedre hverdag for dig gennem professionel fysioterapi og individuelle lÞsninger. Hvorfor vÊlge os? Vi tager os tiden til at lÊre dig og dine behov at kende, sÃ¥ vi kan tilbyde en behandling, der virkelig virker. Vores team af hÞjtuddannede fysioterapeuter sikrer, at du fÃ¥r behandling baseret pÃ¥ den nyeste viden og metoder. Vi skaber et trygt og omsorgsfuldt miljÞ, hvor du kan fokusere pÃ¥ din heling og trivsel. Vi tilbyder blandt andet: Fysioterapi: Grundig undersÞgelse og skrÊddersyede behandlingsforlÞb. HoldtrÊning: SmÃ¥ hold med fokus pÃ¥ din individuelle udvikling. Massage og smertelindring: Behandling til at lÞsne spÊndinger og reducere smerter. Specialiserede tilbud til bÞrn: Fysioterapi for spÊdbÞrn og bÞrn. PÃ¥ Ryg- & KnÊcenter er vi stolte af at kende vores patienter og skabe stÊrke relationer, der gÞr en forskel – for krop og livskvalitet. LÊs mere om vores behandlinger og lokationer pÃ¥: www.rygogknÊ.dk

優良

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg har fÃ¥et en god hjÊlp af NykÞbing

Jeg har fået en god hjÊlp af NykÞbing Falster/MÞn Ryg og KnÊcenter omkring et iskiasnerve-problem. Jeg kom til med 2 dages varsel og har hele vejen igennem oplevet en fin imÞdekommenhed og fleksibilitet, både mht. behandlingssted (MÞn eller NykÞbing Falster) og mht. hjÊlp til at få tilskud fra sundhedsforsikring.
Fysioterapeuten TP var meget venlig og engageret, og han var god til hurtigt at identificere problemet og anbefale lÞsninger. Over 3 besÞg gav han mig gradvis en overskuelig, men grundig mÊngde Þvelser, jeg kan lave hjemme og/eller i trÊningscenter. Han gav mig lov at filme hvordan jeg skulle lave Þvelserne. Jeg har lavet dem stort set hver dag siden, og efter 5-6 uger har jeg stort set ikke lÊngere nogen gener.
Stor tilfredshed herfra - TAK for hjÊlpen!

2025幎5月12日

KÊre Morten,

Tusind tak for din flotte og grundige anmeldelse – det betyder virkelig meget, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Jeg er rigtig glad for at hÞre, at du har fÞlt dig godt hjulpet – bÃ¥de i forhold til fleksibiliteten omkring tider og lokation, og ikke mindst i mÞdet med TP. Han gÞr sig altid umage for at mÞde folk i ÞjenhÞjde og skabe et trygt og fagligt stÊrkt forlÞb, sÃ¥ jeg vil med glÊde lade rosen gÃ¥ videre til ham.

Det lyder som om, du har vÊret supergod til at tage ansvar for din egen trÊning – det er en kÊmpe del af vejen til varig bedring, og det fortjener ogsÃ¥ ros herfra.

Skulle du få brug for os igen, er du altid meget velkommen.

Kan varmt anbefale KÞge Bugt Ryg- og KnÊcenter

Har brugt KÞge Bugt Ryg- og KnÊcenter i flere år og har altid fået kompetent behandling af de meget engagerede behandlere. Kan varmt anbefale KÞge Bugt Ryg- og KnÊcenter.

2025幎5月20日

KÊre Henrik,

Tusind tak for de varme ord – det betyder virkelig meget for os. 🙏
Det glÊder mig helt oprigtigt, at du gennem Ã¥rene har oplevet bÃ¥de kompetent behandling og engagement hos os. Det er netop dét, vi brÊnder for: At mÞde mennesker med faglighed, nÊrvÊr og lysten til at gÞre en forskel – hver gang.

På vegne af hele holdet: Tak fordi du har valgt os – og tak fordi du deler din oplevelse.
Vi glÊder os til at tage godt imod dig nÊste gang 💙

Indehaver Ryg- & KnÊcenter

Mark var super god til at identificere

Mark var super god til at identificere ryg/lÊndesmerterne. Super god behandling, og så er er han virkelig flink og empatisk

2025幎5月6日

KÊre Sanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glÊder mig virkelig at hÞre, at du har haft en god oplevelse – bÃ¥de med behandlingen og i mÞdet med mig. Det betyder meget, at du fÞlte dig set og godt taget hÃ¥nd om. Du er altid velkommen til at tage fat i os.

god behandling

Jeg blev modtaget af Thwang som er lyttende og giver sig tid til at hÞre hvad problem jeg havde, fÞlte jeg blev hÞrt. En rigtig god behandling, Thwang er dygtig, jeg havde mange smerter i venstre fod, den blev behandlet, fik vist nogle Þvelser jeg bruger i dag. EfterfÞlgende konsultation blev hele kroppen gennemgået og behandlet for de problemer der var, og igen fik jeg Þvelser jeg bruger. Kan anbefale Thwang, en god oplevelse

KÊre Jette,

Tusind tak for din fine anmeldelse og anbefaling.
Det betyder rigtig meget for os, at du fÞlte dig hÞrt og godt behandlet – netop det med at tage sig tid og lytte er en vigtig del af, hvordan vi arbejder. Det er skÞnt at hÞre, at du stadig bruger Þvelserne og har haft god effekt af behandlingen.

Thawng sÊtter stor pris pÃ¥ dine ord – og du er selvfÞlgelig altid velkommen, hvis du fÃ¥r brug for os igen.

Anbefaler

Kan helt klart anbefale Josephine i Borup - hun kan ramme de rigtige steder og få lÞsnet op og hun har mange krÊfter der bliver flittigt brugt :-)

Hun er god til at fortÊlle om kroppens opbygning og hvordan man kan forsÞge at aflaste kroppen og få fÊrre smerter.

De bedste anbefalinger herfra.

2025幎3月13日

KÊre Jannie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme anbefalinger.
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en god oplevelse, og at behandlingen har hjulpet dig. Det er tydeligt, at Josephine har gjort et stÊrkt indtryk – og jeg vil med glÊde lade rosen gÃ¥ videre til hende

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget.

Fantastisk fysioterapeut

Fantastisk service og virkelige venlige folk

Thwang hjalp mig rigtig meget fra at have ondt hver dag til slet ikke at have det mere
Derudover hjalp han mig også mig med at finde ud af at det ikke var min ryg som var blevet skadet men i stedet mine hofter og at jeg havde meget stive ben

Ville klart anbefale!

KÊre Mikkel,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Det er virkelig dejligt at hÞre, at du har fÃ¥et sÃ¥ god hjÊlp af Thwang, og at smerterne er forsvundet. Vi er glade for, at vi kunne finde den rigtige Ã¥rsag og tilpasse behandlingen herefter. Tak for din anbefaling – og for at dele din oplevelse.

Diskosprolaps

Josephine er suverÊn til at få trykket de rigtige steder og til at gå lige til smertegrÊnsen for at få lÞst infiltrationer og muskel knuder op. Magnus lÞsner nerver i benet og foden så at man igen er i stand til at gå. Jeg kan varmt anbefale dem begge.

2025幎4月24日

KÊre Ricky,

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse. Det glÊder os meget at hÞre, at både Josephine og Magnus har kunnet hjÊlpe dig effektivt og målrettet. Vi sÊtter stor pris på din anbefaling og er glade for, at du har oplevet fremgang. Tak fordi du deler din oplevelse.

Har med 3 måneders mellem rum har jeg

Har med 3 mÃ¥neders mellem rum har jeg fÃ¥et nye knÊ - har trÊnet hos ryg og knÊ inden operation og 3 uger efter operationerne - og trÊner stadig - det kan varmt anbefales 👍👍

KÊre Birthe,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din rejse med os. Det er imponerende at hÞre om din dedikation bÃ¥de fÞr og efter dine operationer – og vi er glade for at have kunnet stÞtte dig i din genoptrÊning. Fantastisk at du stadig trÊner hos os. Tak for anbefalingen og for din tillid.

Indehaver Ryg- & KnÊcenter

Er altid på patientens side 👍

Altid god behandling. Er altid på patientens side og lytter meget til patienten specielt når man har det svÊrt. Kan varmt anbefale dem.

2025幎1月21日

KÊre Yvonne,

Tusind tak for din varme anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os at hÞre, at du fÞler dig set, hÞrt og godt behandlet – isÊr i svÊre tider. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din anbefaling og din tillid. Vi vil fortsat gÞre vores bedste for at vÊre der for vores patienter.

Smertefuld seneskedehindebetÊndelse

Grundet lÊngerevarende seneskedehindebetÊndelse i håndled/tommelfinger - startede jeg op hos TP (under Mark) - og med stÊrke smerter.
Disse havde medfÞrt stor anspÊndthed også - men allerede efter fÞrste behandling - mÊrkede jeg både tryghed samt mÊrkbar bedring.
TP var rigtig god til at lytte - og derefter guide mig helt trygt videre frem - og i små steps.
Hans behandling i kombi med aftalte hjemmeÞvelser - skabte hurtig fremgang - og efter 3. behandling, blev jeg derfor afsluttet igen, da jeg allerede dér var langt mere afslappet - også havde sluppet fikseringsskinnen - og med langt fÊrre smerter.
Så nu skal jeg så blot holde fast i hjemmeÞvelserne - samtidig med at smerterne også aftager gradvist - og er derfor også fuldt ud fortrÞstningsfuld igen.

Derfor kan jeg også kun give mine bedste anbefalinger til TP - og vil heller ikke tÞve ét sekund med, at vende tilbage igen - hvis det atter skulle blive aktuelt.

2025幎4月29日

KÊre Berit,

Tusind tak for dine fine og varme ord – det betyder virkelig meget og jeg vil lade dem gÃ¥ videre til min dygtige kollega TP. Jeg er glad for at hÞre, at du har oplevet bÃ¥de tryghed og tydelig bedring i forlÞbet, og at vores kombination af behandling og hjemmeÞvelser har givet sÃ¥ hurtigt og godt resultat.

Det er stÊrkt gÃ¥et af dig at fÞlge Þvelserne sÃ¥ mÃ¥lrettet – det har uden tvivl ogsÃ¥ haft en stor del af Êren for din fremgang. FortsÊt endelig med dem, sÃ¥ du kan holde smerterne vÊk og styrken ved lige.

Du skal vÊre mere end velkommen til at vende tilbage, hvis du får brug for det igen. Alt det bedste til dig fremover.

Indehaver Ryg- & KnÊcenter

Virkelig god genoptrÊning efter skulderoperation

Vi er flere i min familie, som gennem årene periodevist er kommet hos Mark. Han har hjulpet os med forskellige skavanker og endda opdaget skoliose hos vores sÞn - noget som lÊgen ikke kunne. Hver gang er vores problematikker blevet lÞst venligt og professionelt. Mark tager sine klienter seriÞst og mÞder dem med empati. Behandlingen bliver skrÊddersyet til ens behov og de hjemmeÞvelser han giver, er få og overskuelige og derfor til at få lavet.

Det var dog fÞrst i forbindelse med genoptrÊning af min skulder efter en skulderoperation, at jeg til fulde kunne se, hvor afgÞrende (og tidskrÊvende) god fysioterapi er. Kirurgi alene kunne ikke fikse mit problem, da min skulder og arm efterfÞlgende nÊrmest skulle “genstartes”. Udover at genvinde bevÊgeligheden i skulderen skulle min hjerne aflÊres fra at have haft ondt i Ã¥revis. Her var det tydeligt for mig, at Mark er i besiddelse af viden, som mange andre fysioterapeuter ikke er. Det var ret angstprovokerende at skulle begynde at bruge min skulder straks efter operationen (mens jeg skulle bruge en slynge i 6 uger og passe enormt meget pÃ¥ min skulder), men Mark og al hans erfaring gjorde mig tryg. Jeg tÞr faktisk slet ikke tÊnke, hvordan min skulder ville have det uden hans hjÊlp.

Mark kan virkelig sit kram som fysioterapeut – og mere til. De varmeste anbefalinger herfra!

2024幎11月15日

KÊre Susanna,

Tusind tak for din utrolig flotte og rÞrende anmeldelse.
Det betyder mere, end du mÃ¥ske aner, at du tager dig tid til at dele din oplevelse – isÊr nÃ¥r du beskriver din rejse med genoptrÊningen efter skulderoperationen sÃ¥ Ã¥bent og Êrligt.

Jeg er virkelig glad for at hÞre, at du har fÞlt dig tryg og godt hjulpet hele vejen igennem. At kunne gÞre en forskel – bÃ¥de fysisk og mentalt – er prÊcis grunden til, at jeg elsker mit arbejde.
Det er fantastisk at fÞlge, hvordan du med tålmodighed og målrettet indsats har fået din skulder i gang igen, på trods af alle de udfordringer du stod overfor.

Tak også for tilliden, som både du og din familie har vist mig igennem årene. Den tillid forpligter – og inspirerer.

Jeg Þnsker dig alt det bedste fremover, og du ved, hvor du altid kan finde mig, hvis du får brug for stÞtte igen.

De varmeste hilsner,

Mere end bare fysioterapibehandling

Mere end bare fysioterapi! Jeg har - on/off gået hos Mark og hans dygtige ansatte siden 2017 (Holdt pause i nogle år, hvor jeg boede langt vÊk i nogle år) . Inden jeg startede hos dem, var jeg ofte til kiropraktor pga. ryg/lÊnd/bÊkken. Men efter at jeg er startet hos Mark har jeg helt sluppet for det. Hos KÞge bugt ryg og knÊ får man nemlig ikke kun behandling men også hjÊlp til hvordan man kan trÊne hjemme - med udgangspunkt i de muligheder man har, både i forhold til plads evner og udstyr. Derudover er der mulighed for at gå på små hold, hvor man trÊner i forhold til de udfordringer man har.
Jeg personligt går på hold hos dem fast fordi det virker og jeg så får hjÊlp til at huske, hvordan jeg laver Þvelserne rigtigt. Og hvis jeg får andre skavanker, som lige skal have en behandling, så bliver der igen kigget grundigt på årsag og givet Þvelser, så man hurtigere kan komme sig og holde fremtidige gener nede . Så jeg kan KUN give 5 stjerner og de varmeste anbefalinger!

2025幎4月10日

KÊre Lone,

Tusind tak for din utroligt flotte og personlige anmeldelse – den varmer virkelig. 🙏 Det betyder meget at hÞre, hvordan vores tilgang har hjulpet dig gennem Ã¥rene – bÃ¥de med behandling, trÊning og ikke mindst med at holde skavanker vÊk pÃ¥ den lange bane.

Det er en fornÞjelse at have dig med pÃ¥ holdene, og vi er glade for, at det fungerer godt for dig og giver dig den stÞtte og motivation, du har brug for. Det er netop vores mÃ¥l at skabe et sted, hvor behandlingen rÊkker ud over briksen – og hvor man fÞler sig bÃ¥de set, hÞrt og hjulpet i hverdagen.

Tusind tak for din tillid gennem Ã¥rene – ogsÃ¥ selvom der har vÊret lidt afstand pÃ¥ et tidspunkt. Vi glÊder os altid til at se dig igen og hjÊlpe dig godt videre, nÃ¥r nye udfordringer dukker op.

Indehaver Ryg- & KnÊcenter

Mark kan bare det kram og så med Osteterapi ;-)

Jeg har vÊret hos Mark i mange år fra da han var fysioterapeut og så da han efterudannede sig til Osteterapuet med speciale i Brie (osteopat) men en lille intern joke vi har han er meget dygtig og sÊtter sig altid ind i hvad jeg har af problemer med ryggen og kommer med vÊrktÞjer der kan få mig igennem hverdagen kan varmt anbefales

2024幎11月6日

KÊre Steffen,

Haha, jeg elsker, at "Brie"-joken stadig lever videre – det er efterhånden en klassiker. Tusind tak for dine flotte ord og for at have fulgt med helt fra fysioterapeut-tiden til nu.

Det er altid en fornÞjelse at hjÊlpe dig, og jeg sÊtter stor pris pÃ¥ den tillid, du har vist mig gennem Ã¥rene. Det er fedt at hÞre, at vÊrktÞjerne gÞr en forskel i hverdagen – det er jo hele mÃ¥let.

Du er altid velkommen.

Indehaver Ryg- & KnÊcenter

Kan altid anbefale et besÞg

Kan altid anbefale et besÞg. De hjÊlpe dig gerne om dit problem er stort eller småt. Så tager de sig tid til at hjÊlpe & vejledere dig (: de får min varmeste anbefalinger

2024幎12月4日

KÊre Nanna,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de varme anbefalinger – det betyder virkelig meget.

Vi gÞr altid vores bedste for at tage os tid til den enkelte, uanset om det er små gener eller stÞrre udfordringer, så det glÊder mig at hÞre, at det også er sådan, du har oplevet det.

Du skal altid vÊre hjertelig velkommen – vi stÃ¥r klar, nÃ¥r du har brug for os igen.

Havde problemer med ryg

Havde problemer med ryg - nakke havde fået anbefalet Mark super professionel og smadder dygtig

2025幎3月21日

KÊre Nicklas

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse, og at behandlingen har hjulpet dig. Jeg sÊtter stor pris på anbefalingen og er altid klar til at hjÊlpe, hvis du får brug for det igen. Pas godt på dig selv.

Indehaver KÞge Bugt Ryg- & KnÊcenter

⭐⭐⭐⭐⭐

Dygtig og kompetent behandling. Jeg er tilfreds med den hjÊlp jeg får hos dem.

2025幎3月5日

Ryg- & KnÊcenter KÞge Bugt, Borup, MÞn og NykÞbing Falster からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder mig at hÞre, at du er tilfreds med den hjÊlp, du har fået hos os. Jeg sÊtter stor pris på din feedback og ser frem til at hjÊlpe dig igen i fremtiden.

Hos KÞge Bugt knÊ og rygcenter

Hos KÞge Bugt knÊ og rygcenter, bliver man mÞdt i ÞjenhÞjde. Her er man ikke bare “endnu en patient der skal igennem mÞllen”. Der bliver lyttet opmÊrksomt til sundhedstilstanden, stillet afklarende spÞrgsmÃ¥l, opmuntrende kommentarer og en tilpasning af Þvelser og behandling.

Som mangeÃ¥rig patient med ryg udfordringer, er jeg nÃ¥et frem til at min almene sundhedstilstand er bedst hvis jeg passer mine Þvelser og gÃ¥r til regelmÊssige “serviceeftersyn”.

Til mine serviceeftersyn skal jeg, ud over olie og tÊndrÞr, “stÃ¥ til regnskab” for at have passet mine Þvelser - det er den relation som jeg har brug for at have med min behandler, og den rolle lÞfter Mark med et smil.

2025幎2月27日

KÊre Christian,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er utrolig glade for at hÞre, at du fÞler dig mÞdt i ÞjenhÞjde og får den opmÊrksomme og tilpassede behandling, som vi strÊber efter at levere.

Din beskrivelse af dine "serviceeftersyn" fik mig til at smile – det er netop sÃ¥dan, jeg Þnsker, at vores patienter skal opleve deres forlÞb: med faglighed, opmuntring og en personlig relation, der motiverer til vedligeholdelse af sundheden.

Det betyder meget for os at hÞre, at vores tilgang gÞr en forskel for dig. Jeg ser frem til at fortsÊtte samarbejdet om din sundhed – og jeg lover at holde bÃ¥de "olie og tÊndrÞr" i topform.

Indehaver

Den stÞrste anbefaling her fra

Den stÞrste anbefaling her fra. Det er stedet jeg sÞger tilflugt når kroppen driller og også stedet der kort og godt sikre at jeg nemt kan vende tilbage til hverdagen.

Har anvendt klinikken igennem en årrÊkke og det er ikke uden grund

2025幎1月3日

Ryg- & KnÊcenter KÞge Bugt, Borup, MÞn og NykÞbing Falster からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det betyder meget for os at vÊre dit foretrukne sted, nÃ¥r kroppen driller – og endnu mere, at vi kan hjÊlpe dig hurtigt tilbage til hverdagen. Det er netop dét, vi brÊnder for.

Vi sÊtter stor pris på din tillid gennem årene og glÊder os til at fortsÊtte med at hjÊlpe dig, når du har brug for det.

Indehaver

Kompetent og nÊrvÊrende behandling.

Virkelig dejligt sted at komme og få behandling. SÞde og kompetente mennesker som lytter til hvilke udfordringer man har. Jeg har fået nogle virkelig gode behandlinger, Þvelser og råd som har Êndret mit liv. Kan kun sende min stÞrste anbefaling!!

2025幎2月1日

KÊre Susan,

Tak for din flotte anmeldelse,

Vi er utrolig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at vores behandlinger og råd har gjort en positiv forskel i dit liv. Det betyder meget for os at kunne hjÊlpe, lytte og finde de bedste lÞsninger til vores patienter.

Tak for din anbefaling – vi ser frem til at hjÊlpe dig igen, hvis du fÃ¥r brug for det! 😊

Indehaver

Behandling i verdensklasse - kÊmpe anbefaling

Jeg har igennem det seneste år kÊmpet med en tilbagevendende skade i min lÊgmuskel, der desvÊrre satte en stopper for mine lÞbeture. Efter ganske få behandlinger i et forlÞb over 6 uger hos Mark har jeg fået fornyet håb og oplevet markante forbedringer. Marks behandlinger og hans konstruktive og effektive trÊningsprogrammer har i den grad hjulpet mig. Min skade er nu helt vÊk, og jeg mÊrker absolut ingen ubehag i forbindelse med den. Jeg er endda begyndt at lÞbe igen med stor succes.
Mark er ikke blot en yderst kompetent fysioterapeut, men også et varmt og imÞdekommende menneske. Hans behandling er prÊget af både professionalisme og nÊrvÊr, hvilket har gjort hele forlÞbet enormt behageligt. Jeg er dybt imponeret over hans evne til at skabe så markante resultater på relativt få behandlinger.
Jeg giver Mark mine varmeste anbefalinger, og hvis jeg kunne, ville jeg uden tÞven give ham 10 stjerner. Hvis du sÞger en behandling i verdensklasse, skal du ikke tÞve med at kontakte Mark. Han har virkelig gjort en kÊmpe forskel for mig, og jeg er dybt taknemmelig for den fantastiske hjÊlp jeg har fået

2025幎2月21日

KÊre Kasper,

Jeg er helt blÊst bagover af de flotte ord. Det er jeg meget glad for. Det er en fornÞjelse at kunne hjÊlpe dig.