God service og flot resultat
Rigtig nem at kontakte og koordinere med og et flot resultat, hvor jeg heller ikke skulle tÊnke på indkÞb af materialer. God og venlig service fra start til slut.

K2 Entreprise ApS ããã®åç
K2 Entreprise ApS er en autoriseret VVS- og gasvirksomhed med base i StorkÞbenhavn og NordsjÊlland. Vi hjÊlper både private og erhverv med alt fra mindre reparationer og serviceopgaver til stÞrre installationer og renoveringsprojekter. Vores mål er altid at levere en lÞsning der er fagligt korrekt holdbar og tilpasset den enkelte kundes behov. Hos os lÊgger vi stor vÊgt på kvalitet ordentlighed og god kommunikation. Vi ved at VVS- og gasarbejde krÊver tillid og derfor prioriterer vi at vÊre tydelige i vores rådgivning realistiske i vores tilbud og grundige i vores udfÞrelse. Vi mÞder vores kunder med respekt og sÞrger for at arbejdet bliver udfÞrt professionelt og ansvarligt fra start til slut. Vi udfÞrer blandt andet installation og service af gulvvarme almindeligt VVS-arbejde i bolig og erhverv gasinstallationer fejlfinding udskiftning af armaturer toiletter radiatorer rÞrarbejde samt andre tekniske lÞsninger inden for vores fagområde. Uanset om opgaven er lille eller stor går vi til den med samme seriÞsitet. K2 Entreprise ApS bygger på praktisk erfaring stÊrk faglighed og et Þnske om at levere et resultat vores kunder kan vÊre trygge ved. Vi tror på godt håndvÊrk Êrlig dialog og lÞsninger der holder i lÊngden. Når du vÊlger os får du en samarbejdspartner der tager ansvar og som ikke går på kompromis med kvaliteten.
ãã³ããŒã¯
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç

K2 Entreprise ApS ããã®åç
Jeg har haft firmaet ude til to forskellige opgaver.
1 opgave var fjernelse og afpropning af naturgas rÞr. Selve afpropningen er fint lavet. Men da jeg kom hjem, kunne jeg se de har lavet hul i vÊggen ind til mit sovevÊrelse, det kan ske når man arbejder, men at jeg ikke bliver fortalt og selv skal finde ud af, at der er lavet skade synes jeg er for dårligt. Jeg fik 500 kr i kompensation for ulejligheden.
2 opgave:
Her skal de sÊtte rÞr i kÞkkenet fra badevÊrelset ind i vÊggen og tilfÞje en pexdåse. Alt er aftalt telefonisk med en som talte fint dansk. Da han kommer virker han uforstående overfor, hvad han skal og bliver ved med at spÞrge, hvad der skal ske, på et sprog som er en blanding af svensk og engelsk - totalt uforståeligt. Efter endt arbejde skal min far lave kÞkkenet fÊrdigt, men spotter, at der ikke er sat en pexdåse på, hvilket gÞr installationen ulovlig. Vi tager kontakt til dem og de kommer og udbedre arbejdet. Igen vil de give 500 kr i kompensation, til trods for at de har udfÞrt en installation ulovlig og det er mig selv, igen, som gÞr opmÊrksom på det og skal yderligere vente 3 uger med et fÊrdigt kÞkken, fordi de skal komme og lave det lovligt. FÞrste gang var 500 fint, men anden gang er det simpelthen for sÞlle, at forsÞge at spise mig af med 500 kr på en så dyr regning for et fÞrst ulovligt udfÞrt arbejde.
Så hvis ikke i Þnsker, at skulle dobbelttjekke installationen for at vÊre sikker på det er lovligt, så vÊlg nogle andre end dette firma.

K2 Entreprise ApS ããã®åç
K2 Entreprise og Brahim er super professionelle. De overholder aftaler, de er fleksible, og de arbejder virkelig igennem på forbilledlig vis. De har lavet et super fint stykke arbejde med rÞrfÞring til vores nye kÞkken. Stor anbefaling herfra.
Mvh
Theis

K2 Entreprise ApS ããã®åç
K2 Entreprise stod for afmontering og udskiftning af min radiator, og leverede både god service, fair pris og super professionel kommunikation hele vejen. Jeg er meget tilfreds og vil helt klart bruge dem igen fremover.