レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Direct na de diagnose van mijn dierenarts, arthrose bij mijn hond, deze supplementen besteld en toegediend. Mijn hond had hier snel wat aan, na 1,5 week gestopt met de pijnstilling en nu nog steeds vo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Het leek me eerst te mooi voor woorden maar bij nader onderzoek kwam ik er achter dat de producten echt uit goede natuurlijke grondstoffen bestaan. Ook het feit hoe ze over dieren artsen denkt en... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Erg goede natuurlijke producten die onze Taro enorm helpen met zijn stress/onzekerheid. De verpakking is prima, de verzending super snel. Het calming complex in een smakelijke brokjes vorm. Resulta... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Onze cockapoo is erg druk. Omdat we een kitten kregen, hebben we hem Calming Complex gegeven. Het werkt ontzettend goed! Hij is rustig en relaxed en intussen de beste maatjes met de kitten

4.7

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 336

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Het beste voor onze honden

Veel geprobeerd in het verleden en sinds 1,5 jaar de overstap naar k9laboratories. Onze honden reageren er super op en Wil ook echt niks anders meer. Het beste voor je huisdier

2025年12月12日
5つ星のうち5の評価

Top bedrijf met een goede service

Top bedrijf met een goede service. En hele goede natuurlijke producten.
Ik gebruikt een keer Apoquel van de dierenarts,maar mijn grote hond ging daar helemaal fout op tijdens vuurwerk. Lag doodsbang plat op de grond met grote ogen en was compleet de weg kwijt. Tijdens vuurwerk.

Het jaar erop heb ik de calming snoepjes van k9 gegeven en dat ging perfect, niks geen nare bijwerkingen en geen verdoofde hond die alles nog mee kreeg maar niks kon doen.

Ook de anti jeuk snoepjes zijn top. Mijn hond krabt en bijt niet meer op haar pootjes.

2025年12月3日

Zeer goeie ervaring met K9laboratories

Heb zeer goeie ervaring met K9.al meer dan een jaar(ook al we langer) .
Zowel het supplement voor hart,als voor jeuk/huidproblemen en waar wij zeer tevreden over zijn is relax en kalm. Onze shih-tzu was altijd erg zenuwachtig en kon zich soms geen houding geven naar andere mensen en dan wilde die wel grommen en soms even gnauwen. Nu dagelijks 1 supplement relax en kalmte laat hij zich zelfs oppakken door vreemden. Super supplement ,vollledig natuurlijk. Aanrader de supplementen van K9 laboratories. Vr gr Janneke.

2024年12月9日

Goede producten

Goede producten, goede klantenservice en leuke acties. Mijn hond vindt de supplementen lekker, dus het geven hiervan is elke dag een feestje!

2025年12月8日

De chewies werken goed.

Calming chewies gekocht voor mijn hond die vreselijk bang is voor de vuurwerk knallen. Ze wordt er veel echt veel rustiger door. Heel blij mee, en zeker ook met de halsband die ik erbij kreeg!!
Snel geleverd en prima verpakt

5つ星のうち5の評価

Ik heb een zeer actieve hond die wat…

Ik heb een zeer actieve hond die wat ouder wordt. Toen hij steeds vaker wat moeilijker opstond en af en toe wat mank liep, ben ik begonnen met K9. Had er al positieve ervaring van gezien bij een andere oudere hond.
Nu 4 weken bezig en hij loopt veel soepeler en het opstaan gaat weer beter. Hij gaat nog steeds dagelijks helemaal los in het bos. Maar nu zonder dat hij mank loopt en stram opstaat.

2025年12月7日

Prima producten

Onze honden worden een dagje ouder en kregen last van stijfheid en pijnlijke gewrichten. Ben een paar weken geleden gestart met joint mobility supplementen te geven. Ze lopen weer een stuk vlotter. Prima product!

2025年12月6日

Goede producten

2025年12月5日
5つ星のうち5の評価

Echt goede supplementen voor je hond!

Mijn bijna 16 jarige hond Donna loopt echt zichtbaar beter met de K9 Joint Mobility snoepjes. Dat werd echt duidelijk, toen ik een keer een paar dagen zonder zat en ze echt stram werd en slechter liep. Gelukkig leveren ze supersnel en was binnen een paar dagen alles weer normaal, voor een hond van die leeftijd. Ik zorg nu, dat ik steeds voldoende voorraad heb. Ik heb nu ook de contra-allergy bites gekocht voor mijn andere honden. Daar moet ik nog mee beginnen, maar ik heb er alle vertrouwen in.
K9 is een fijn en betrouwbaar bedrijf. Ik raad het van harte aan!

Top product

Goede service. Snelle verzending. Ben heel content met K9 Allergie Shield. Onze hond krabt veel minder. Hoop dat het in de toekomst helemaal gedaan is.

Zeer goede producten !!!

Altijd een zeer correcte levering maar bovenal super goede producten. Mijn twee oude honden die zeer veel last hebben van hun gewrichten zijn enorm geholpen door deze natuurlijke producten.
Wanneer ik ben vergeten bij te bestellen en mijn honden even zonder zitten, zie je dit ook meteen aan hen. Ik raad deze producten aan al mijn hondenvrienden aan. Meer dan TOP !!!

5つ星のうち5の評価

Leuke aanbieding 1+1 calming complex…

Leuke aanbieding 1+1 calming complex snoepjes gekocht. Onze hond vind ze lekker,en ze werken samen met de anti stress halsband goed. Onze hond is rustiger. Kregen er ooknog een gratis anti vlooien halsband bij. Bij welk bedrijf krijg je nog zoveel kado.
Een echte aanrader dit bedrijf.
Veel beter dan die chemische stoffen,waarvan onze huisdieren behoorlijke bijwerkingen kunnen krijgen. Ik raad het echt aan. Wel een beetje geduld hebben,voordat het werkt

5つ星のうち5の評価

Fijne website met duidelijke uitleg

Fijne website met duidelijke uitleg. Ik gebruik de halsband en snoepjes voor angst vooral bij vuurwerk. Het is geen wondermiddel maar de paniek is eraf buiten. Binnen reageert ze bijna niet meer op vuurwerk.

2025年12月3日

レビューの対象になっている企業の方へ