We bestellen hier steeds onze harnassen voor onze honden! Super kwaliteit! Gaan in verhouding met andere aankopen heel lang mee! Fijn met xtra handvatten en de mogelijkheid om naam en telefoonnummer o... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Na onze review over het naamlabel van K9 deze is in drie maten leverbaar heeft K9 hierop gereageerd. Onze bestelling van minder dan 5X16cm kan problemen geven met het haar van de hond. Dit is door on... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wij hebben een hond met een gedragsprobleem en wilden graag een Dogtra bestellen, zagen een tweedehands staan en die besteld. Bij aankomst bleek deze stuk te zijn en hebben wij met een kleine bijbetal... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- éŠ¬å ·åº
K9 Shop & Julius K9 Nederland ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Zorgvuldige levering
K9 Shop staat voor een zorgvuldige levering. Als je bij K9 Shop een product bestelt, doen wij er alles aan om het â na betaling â binnen twee dagen te leveren.
Bij bestellingen naar Nederland boven 79,- euro rekenen wij geen verzendkosten. Kijk voor de verzendkosten voor andere landen op onze website.
Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0416 - 284 322 of mail naar info@k9shop.nl.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super snel geleverd
Super snel geleverd, de volgende dag in huis. Goede kwaliteit.
Verschrikkelijke klantenservice en kwaliteit
Slipketting besteld van 50 euro, was binnen 2 weken al kapot. Mail over gestuurd, geen reactie. Nog een mail gestuurd waarna ik antwoord kreeg. Of ik even een foto kon sturen want het leek ze sterk. Prima, maar ik verzin het ook niet. Ik had ook liever niet gehad dat mijn Mechelse herder ineens losliep omdat zijn slipketting kapot is gegaan! Weer geen reactie. Dus maar wéér achteraan gemaild. Eindelijk
Reactie dat ze het beschouwen als een defect. Kan ik dus niks mee. Krijg ik mijn geld terug? Een nieuwe? Vervolgens weer nóóit meer reactie.
Valt dus niet mee te communiceren én de kwaliteit is troep!
Niets ontvangen
Niets ontvangen. Op de website staat binnen 1 a 2 werkdagen verzonden. Anderhalve week later nog niets ontvangen. Contact opgenomen via de mail. Geen reactie. Heel zonde, had het snel nodig. Weg geldâŠ
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. Ook gemakkelijk het gewenste artikel te vinden.
Supersnel geleverd ik zou zeggen ga zoâŠ
Supersnel geleverd ik zou zeggen ga zo door jullie hebben er weer n klant bij
Top producten en goede communicatieâŠ
Top producten en goede communicatie vanwege een retour.
Lange levertijd
Bestelling duurde ruim 3 weken voordat het geleverd werd. Zat er geen oplader bij, dit staat niet vermeld bij de omschrijving. Nu dus nog een oplader bestellen, maar welke, staat niet bij welke erbij hoort en er is keuze uit verschillende mogelijkheden, het zou fijn zijn als er bij staat dat deze apart besteld moet worden en welke er dan bij hoort.
Makkelijk het juiste tuigje kunnenâŠ
Makkelijk het juiste tuigje kunnen vinden. Maattabel is duidelijk en snelle bezorging.
Vrouwtje blij, hond blij!!ð
ð
super strakke labels
super makkelijk te bestellen passen perfect alleen moet je opletten welke maat je moet hebben verder geweldig en heel snel binnen
Naamlabels
Eergister naamlabels besteld. Vandaag binnen. Ziet er super strak uit en past precies op het klitteband! Top service.
Ik ben zeer tevreden over de puppy tuigâŠ
Ik ben zeer tevreden over de puppy tuig van K9, zit goed,Goede en snelle service . Denken met je mee en houden je op de hoogte.
Snelle bezorging goede produkten en ookâŠ
Snelle bezorging goede produkten en ook makkelijk bereikbaar per mail/telefoon
Fraud?
Wrong product found in their delivered package in relation to the documented order I gave them.
Contacted them: they would send me a returnlabel to return the wrongly delivered article and committed to send the correct article.
1 Week later: no reaction or delivery and their webshop announces they are closed forever.
Lakse service
Lakse service, afspraken niet nakomen, beloven en niks doen dus mensen aan"t lijntje houden.
Bijtkussen besteld nu binnen 1 maand alâŠ
Bijtkussen besteld nu binnen 1 maand al kapot hij krijgt hem 2x per week mail gestuurd hoe we dit kunnen oplossen geen antwoord als je klanten wil houden moet je netjes antwoorden
De bestelling was gemakkelijk teâŠ
De bestelling was gemakkelijk te plaatsen en snel en correct geleverd
Dit bedrijf is zeker een aanrader ,Doet wat het beloofd
Betrouwbaar en servicegericht
Een onderdeel ontbrak in de bestelling. Na 1 mailtje werd er direct gehandeld en de communicatie was zeer vriendelijk.
De dogtra ARC 800 is voor zowel mij als voor mijn hond een aanvulling op onze wandelingen. Meer duidelijkheid en rust.
Fraudsters!
I placed an order on bol.com on June 4th. The delivery arrived on June 16th, and I returned the item the very same day because it was significantly smaller than the seller indicated on the website!
I sent numerous messages to the seller but received no response until I started complaining to bol.com's customer service. Consequently, the return package sat at the delivery depot for several weeks. When I inquired about the delay and why it hadn't been picked up yet, they simply showed up and refused the return! No explanation, nothing!
â¬130 just went to scammers! I will post reviews everywhere until I get my money back! I absolutely do not recommend this seller to anyone!
Tweede bestelling gedaan bij k9
Tweede bestelling gedaan bij k9.
Kwaliteit is goed. Order behandeling buitengewoon. Snel geleverd.
Super mooi en ben erg blij.
Product veel te laat geleverd
Product veel te laat geleverd. 23 mei besteld en 3 juni pas geleverd.
Binnen 1 a 2 dagen verzonden wat op de site staat klopt ook niet het product is na 3 dagen aangemeld bij PostNL.
Ik weet niet of het toen verzonden is.
Slechte communicatie via de e-mail.
Ik wilde het annuleren hier werd niet op gereageerd.
Afwachten was het antwoord.
Maar ik had het product 1 juni nodig dus een nood oplossing verzonnen en nu heb ik het niet meer nodig
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ