Direct na de diagnose van mijn dierenarts, arthrose bij mijn hond, deze supplementen besteld en toegediend. Mijn hond had hier snel wat aan, na 1,5 week gestopt met de pijnstilling en nu nog steeds vo... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Het leek me eerst te mooi voor woorden maar bij nader onderzoek kwam ik er achter dat de producten echt uit goede natuurlijke grondstoffen bestaan. Ook het feit hoe ze over dieren artsen denkt en... ãã£ãšèŠã
Onze cockapoo is erg druk. Omdat we een kitten kregen, hebben we hem Calming Complex gegeven. Het werkt ontzettend goed! Hij is rustig en relaxed en intussen de beste maatjes met de kitten
Ik zeg niet dat het bedrijf slecht is. Ik geef die(snoepjes )voor de gewrichten. Maar omdat ik nog maar een maand bezig ben weet ik het resultaat nog niet. Daarom de 3 sterren. Er staat uitdrukelijk b... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mijn hond was altijd onrustig
Mijn hond was altijd onrustig , onnodig blaffen , poot likken , kussens slopen . Sinds enige tijd begonnen met de calming complex.
Zo n verschil , top product en hij vind ze nog heerlijk ook nog ð€
Onze rescue hond Maja had veel last vanâŠ
Onze rescue hond Maja had veel last van haar pootjes ook al is ze nog erg jong. Door de tabletten voor gewrichten te geven is ze de huppelde en zalig rennende lieve meid geworden.
Voor ons adhd hondje Niki was de rust ietsje teruggekeerd. Ze kan nog ferm zenuwachtig zijn maar dat zijn gelukkig maar momenten. Met dank aan de tabletten tegen angst.
Onze meisjes zijn echt wel geholpen door jullie tabletten.
Chews Joint mobility
Sinds een week of 4 gebruik ik voor mijn hond de chews voor zijn gewrichten. Hij heeft een hernia in zijn rug en kon recentelijk bijna niet meer lopen. Mijn dierenarts heeft hem weer in de benen gekregen en naast zijn pijnmedicatie ben ik ook gestart met de chews. Sinds 2 weken zie ik een vooruitgang. Hij loopt weer kleine stukjes, is vrolijk en wil ook weer graag naar buiten. Hij ligt zelfs alweer op zijn rug te kroelen. Ik zie een enorme vooruitgang! Daarom heb ik weer een nieuwe bestelling geplaatst en heb inmiddels ook middelen besteld voor het krabben van mijn andere 2 hondjes. Dit kan mogelijk stress zijn van het vuurwerk en reden om hiervoor producten te bestellen om te proberen. Hopelijk werkt dit net zoals de chews voor de gewrichten. Deze chews vindt mijn hond een traktatie en vallen goed in de smaak. Kortom een erg tevreden klant! Daarnaast hebben ze ook veel acties met hoge kortingen.
Ons kleintje doet het er super goed op.
Bestelling wordt snel en keurig geleverd.
Ons hondje heeft artrose, door de dierenarts vast gesteld zij gebruikt jullie producten nu al een tijdje, ze doet het er heel goed op, rent en speelt weer, het is een hele verbetering, ze lijkt er bijna geen last meer van te hebben, we stoppen er daarom ook beslist niet mee.
Bovendien vindt ze de snackjes heel lekker.
Sehr gute Hilfe fÃŒr meinen hund
Sehr gute Hilfe fÃŒr meinen hund. Kann ich jedem empfehlen.
Het is heel erg fijn
Het is heel erg fijn , en natuurlijk voor de hond ! Een hond is ook natuur! En het werkt !
Ben dankbaar , dat deze produkten te koop zijn .
Skin and Coat
My golden retriever has been experiencing severe shedding, much more than the seasonal shedding you would expect. I started the search for a supplement that would help her coat, and shedding when I found the K9 Laboratories treats that contains great ingredients like Omega 3,6,9 and many more. We have started seeing an improvement, and we cannot wait to see how her skin and coat continues to improve. I would highly recommend
Goed product dat echt helpt zeerâŠ
Goed product dat echt helpt zeer vriendelijk contact.
Hebben echt aandacht voor de klant.
Wacht al meer dan 3 weken op mijn bestelling
24 november suplementen besteld, tot nog toe staan ze bij postnl als 'nog niet ontvangen'. Het is nu 16 december.
De snelle service
De snelle service , het contact en de spullen. , ben zeker tevreden en me hond cuenta ook ð€ nu de snoepjes besteld vanwege vuurwerk angst , maar aangezien me vorige bestelling heb ik ook hier de volste vertrouwen
Calming complex
Sinds ik calming complex gebruik,is mn hond iets rustiger geworden bij het wandelen tijdens knallen vuurwerk.
Dotje krijgt calming compleet omdat zeâŠ
Dotje krijgt calming compleet omdat ze zo onrustig was. Nu met deze snoepjes is het veel beter .
Mijn american bully is angstig enâŠ
Mijn american bully is angstig en allergieën.. met de calming complex en contra allergie doet ze het goed.. al een paar keer bijbesteld, zal dit ook blijven doen..
Wij gebruiken calm en contra allergieâŠ
Wij gebruiken calm en contra allergie voor onze Benz. Nu waren de Calm tabletjes op en na een paar daagjes meteen vreselijk onrustig veel blaffen etc
Snel weer besteld en hopelijk slaat t weer snel aan.
Positieve ervaring
Ik geef mijn honden sinds een aantal maanden Joint Mobility. Nu merk ik inmiddels wel verschil. Mijn Setter verstapt zich niet meer zo vaak en is minder vaak mank. Zal het zeker blijven geven. Enige minpunt is de smaak. Mijn honden vinden het niet lekker. Ik maak het dus klein en geef het onder het voer.
Mijn hond had last van artrose zei deâŠ
Mijn hond had last van artrose zei de da ze is 12 ze krijgt snoepjes voor heup en gewricht ze springt en speelt weer als een jonge hond
Sorry maar onze fok wil de snoepjes niet.
Wij hebben de NO SHIT gekocht en onze fok wil ze maar niet opeten we moeten ze in één stukje vlees of zo verstoppen ook vindt ik ze nogal duur voor wat ge krijgt. Het is nu te hopen dat het wel degelijk werkt.
Onze Lola is als de dood voor knallen(âŠ
Onze Lola is als de dood voor knallen( vuurwerk en boeren die vogels verjagen) Via een bevriende hondenfamilie zijn wij bij K9 terecht gekomen, en hebben onze Lola Calming Complex gegeven. Opbouwen vanaf November 1 snoepje, naar nu drie. Vorig jaar op aanraden van onze dierenarts, een gel gebruikt die op de slijmvliezen (bek) aangebracht moest worden. Wat een drama, onze Lola was uitgeschakeld, fysiek. Maar je zag aan haar dat ze alles vol meekreeg. Echt opgesloten in haar lijf. Erg zielig. Nu de calming snoepjes van K9, wat een verschil zeg. Nog steeds reactie op knallen, maar niet meer extreem. Wij en onze Lola zijn super tevreden. Doen!!!
Het beste voor onze honden
Veel geprobeerd in het verleden en sinds 1,5 jaar de overstap naar k9laboratories. Onze honden reageren er super op en Wil ook echt niks anders meer. Het beste voor je huisdier
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ