レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mijn dochter had dit gezien op instagram ,zelf wilde ik al heel.lang kaarsen maken want hou van kaarsen. Zondag mijn bestelling gedaan vandaag mijn mooi ingepakte bestelling. Gelijk mijn 1e 2 kaarsje... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

AANRADER Wat een service en zo een leuke site . 1 ste keer besteld en heel tevreden de levering super snel , dag later denk ik en ook van de olie echt heel lekkere geuren Want na een slechte ervaring... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Een inschattingsfoutje langs mijn kant zorgde ervoor dat ik de volgende dag al bijenwas en accessoires nodig had. Gelukkig kwam ik Amy’s website tegen en de klus was geklaard. Wat een luxe! Hel... もっず芋る

䌁業情報

1. ホビヌショップ
  2. キャンドル専門店
  3. むンテリア デザむン店
  4. DIY甚品店

圓該䌁業による蚘述

Bij Kaarsenwas.nl zijn wij gespecialiseerd in hoogwaardige kaarsenwas en benodigdheden voor zowel hobbyisten als professionals. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan natuurlijke en ecologische wassoorten, zoals sojawas en bijenwas, samen met alle materialen die nodig zijn voor het maken van kaarsen, zoals lonten, kleurstoffen en geuroliën. Onze missie is om kaarsenmakers van alle niveaus te voorzien van de beste grondstoffen en tools, zodat zij hun creativiteit kunnen omzetten in prachtige, handgemaakte kaarsen. Bij Kaarsenwas.nl staan kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid voorop.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Super leuk!

Zeer goeie kwaliteit voor een mooie prijs! Alles is super mooi verpakt en perfect om cadeau te geven. Overigens ook ondanks de feestdagen echt bizar snel al in huis!

2025幎12月17日

Aanrader!

Overzichtelijke website, bestellingen snel in huis, bij problemen of vragen word je goed geholpen. Goed materiaal. Ontzettend tevreden!

2025幎12月10日

Betrouwbaarheid en snelle reacties

Ik heb een hele fijne ervaring met hen gehad. Vanaf het moment dat ik mijn bestelling plaatste, stonden ze klaar om al mijn vragen te beantwoorden. Alles wat ik vroeg, werd duidelijk uitgelegd. Ik vertrouw hen volledig en ben erg tevreden dankzij hun snelle reacties en betrouwbaarheid.
Gr, Zainab

2025幎12月5日
5぀星のうち3の評䟡

Ik moest je een appje sturen heb ik

Ik moest je een appje sturen heb ik gedaan op 18 november maar nog steeds geen appje terug gehad want ik had ook geen geurtje erbij 28 okt besteld 27.71 betaald ik vind t jammer dat ik gewoon geen appje terug heb gehad grt connie

2025幎11月18日
Kaarsenwas.nl ロゎ

Kaarsenwas.nl からの回答

Hi Connie, ik denk dat je berichtje dan niet goed is binnen gekomen :( Zou je nog even een appje willen sturen? Of een mailtje? Dan pak ik het gelijk voor je op!

Perfect!

Erg goede producten voor mooie prijzen. Pakket was niet geleverd en tussentijds contact en netjes het pakket alsnog ontvangen. Mocht je twijfelen om hier te bestellen, zeker NIET doen.

2025幎12月4日

Op zaterdag besteld

Op zaterdag besteld, 's maandags (normaal geen post leveringsdag) al binnen 👌😃🙏
Kan nog niets zeggen over het kaarsenzand, eerst nog even een mooie schaal vinden, maar dat zal ongetwijfeld gezellig branden!

2025幎12月1日

Super tof!

Snelle levering, leuke spullen en een fijne vibe van de eigenaresse in de bestelbevestiging. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen!

2025幎11月15日
5぀星のうち2の評䟡

kaarsenwas

Vorige week maandagochtend besteld, uiteindelijk bleek er iets fout te zijn gegaan en werd mijn kaarsenwas niet geleverd. Na een aantal dagen contact gezocht omdat mijn bestelling maar niet binnen kwam.
Na meerdere communicatie kon ik vrijdag een herverzendings formulier invullen zodat ik het het weekend alsnog in huis zou hebben. Dit kwam uiteindelijk niet aan afgelopen weekend en na weer contact gezocht te hebben bleek er dus helemaal niet meer verzonden te worden vrijdagmiddag voor het weekend. Vanavond eindelijk de spullen binnen gehad na gisterochtend opnieuw het herverzendformulier in te hebben gevuld. De gratis geurolie die er bij zou zitten zat ook niet bij het pakket dat was helemaal jammer na zo lang wachten op mijn bestelling.

2025幎11月11日
Kaarsenwas.nl ロゎ

Kaarsenwas.nl からの回答

Hi Lisa,

Wat jammer om je review te lezen. We hebben je vrijdag direct geholpen na jouw melding en de vertraging is ontstaan bij DHL, waar je pakket helaas is kwijtgeraakt. Wij moeten dan via een officiële case met DHL schakelen, wat tijd kost.

De geurolie zat niet in de herzending omdat in het herzendingsformulier enkel 10 kg kaarsenwas stond aangegeven.

Ik heb je meteen te woord gestaan en alles gedaan wat binnen mijn mogelijkheden lag. Onze klanten staan altijd op nummer 1 en dit is helaas een fout geweest van DHL. Excuses dat je dit anders hebt ervaren. Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, laat het me gerust weten.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。