Ik bestel altijd kaarsenzand, leuke gezellige manier om kaarsen aan te steken. Leuke acties en snel geleverd. Ik ben fan ðð
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mijn dochter had dit gezien op instagram ,zelf wilde ik al heel.lang kaarsen maken want hou van kaarsen. Zondag mijn bestelling gedaan vandaag mijn mooi ingepakte bestelling. Gelijk mijn 1e 2 kaarsje... ãã£ãšèŠã
AANRADER Wat een service en zo een leuke site . 1 ste keer besteld en heel tevreden de levering super snel , dag later denk ik en ook van de olie echt heel lekkere geuren Want na een slechte ervaring... ãã£ãšèŠã
Een inschattingsfoutje langs mijn kant zorgde ervoor dat ik de volgende dag al bijenwas en accessoires nodig had. Gelukkig kwam ik Amyâs website tegen en de klus was geklaard. Wat een luxe! Hel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Kaarsenwas.nl zijn wij gespecialiseerd in hoogwaardige kaarsenwas en benodigdheden voor zowel hobbyisten als professionals. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan natuurlijke en ecologische wassoorten, zoals sojawas en bijenwas, samen met alle materialen die nodig zijn voor het maken van kaarsen, zoals lonten, kleurstoffen en geuroliën. Onze missie is om kaarsenmakers van alle niveaus te voorzien van de beste grondstoffen en tools, zodat zij hun creativiteit kunnen omzetten in prachtige, handgemaakte kaarsen. Bij Kaarsenwas.nl staan kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid voorop.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Top!
Door een foutje via Facebook dubbele bestelling gedaan. Met 1 telefoontje opgelost. Vlotte levering.
Super leuk!
Zeer goeie kwaliteit voor een mooie prijs! Alles is super mooi verpakt en perfect om cadeau te geven. Overigens ook ondanks de feestdagen echt bizar snel al in huis!
Aanrader!
Overzichtelijke website, bestellingen snel in huis, bij problemen of vragen word je goed geholpen. Goed materiaal. Ontzettend tevreden!
Heel aardig, meedenkend en kwaliteitsproduct
Heel aardig en meedenkend.
Omdat we toevallig in de buurt waren even gebeld en met een half uurtje konden wij onze net bestelde spullen ophalen.
Super service en prima product
Betrouwbaarheid en snelle reacties
Ik heb een hele fijne ervaring met hen gehad. Vanaf het moment dat ik mijn bestelling plaatste, stonden ze klaar om al mijn vragen te beantwoorden. Alles wat ik vroeg, werd duidelijk uitgelegd. Ik vertrouw hen volledig en ben erg tevreden dankzij hun snelle reacties en betrouwbaarheid.
Gr, Zainab
Snel en correct geleverd
Heerlijke geur, goede service
Service was goed, miste nog iets uit bestelling. Werd snel na geleverd. Product netjes en goede uitleg.
Heerlijke geur en makkelijk in hergebruik!
Mooi verpakt en rap ontvangen
Mooi verpakt en rap ontvangen. En top producten
Ik moest je een appje sturen heb ikâŠ
Ik moest je een appje sturen heb ik gedaan op 18 november maar nog steeds geen appje terug gehad want ik had ook geen geurtje erbij 28 okt besteld 27.71 betaald ik vind t jammer dat ik gewoon geen appje terug heb gehad grt connie

Kaarsenwas.nl ããã®åç
Perfect!
Erg goede producten voor mooie prijzen. Pakket was niet geleverd en tussentijds contact en netjes het pakket alsnog ontvangen. Mocht je twijfelen om hier te bestellen, zeker NIET doen.
Super fijne service
Super fijne service..snel..goede prijs kwaliteit. Heerlijk soya wax om mee te werken. Dit wordt mijn standaard plekje voor mn wax en andere benodigdheden.
Op zaterdag besteld
Op zaterdag besteld, 's maandags (normaal geen post leveringsdag) al binnen ððð
Kan nog niets zeggen over het kaarsenzand, eerst nog even een mooie schaal vinden, maar dat zal ongetwijfeld gezellig branden!
2 de keer besteld en zoals altijdâŠ
2 de keer besteld en zoals altijd Persies wat ik verwacht de geuren zijn zo lekker!
De ketel werkt zoals het hoort wat een aanwinst!
Ben je als beginnende opzoek naar de perfecte spullen dan ben je hier op het perfect adres echt een aanrader!
Super kwaliteit diensten en producten
Super kwaliteit diensten en producten
Bestelling was snel geleverd
Bestelling was snel geleverd, communicatie met de winkel was vlot. Ik ben zeer tevreden.
Super tof!
Snelle levering, leuke spullen en een fijne vibe van de eigenaresse in de bestelbevestiging. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen!
Dank je wel voor de snelle bestellingâŠ
Dank je wel voor de snelle bestelling ben er herl blij mee tot gauw
kaarsenwas
Vorige week maandagochtend besteld, uiteindelijk bleek er iets fout te zijn gegaan en werd mijn kaarsenwas niet geleverd. Na een aantal dagen contact gezocht omdat mijn bestelling maar niet binnen kwam.
Na meerdere communicatie kon ik vrijdag een herverzendings formulier invullen zodat ik het het weekend alsnog in huis zou hebben. Dit kwam uiteindelijk niet aan afgelopen weekend en na weer contact gezocht te hebben bleek er dus helemaal niet meer verzonden te worden vrijdagmiddag voor het weekend. Vanavond eindelijk de spullen binnen gehad na gisterochtend opnieuw het herverzendformulier in te hebben gevuld. De gratis geurolie die er bij zou zitten zat ook niet bij het pakket dat was helemaal jammer na zo lang wachten op mijn bestelling.

Kaarsenwas.nl ããã®åç
Was even zoeken maar probleem was ikâŠ
Was even zoeken maar probleem was ik deed wat weinig kaarszand in mijn schaal met het gevolg dat het kort brandde
Nu heb ik het gevonden
Snelle levering en alles van goedeâŠ
Snelle levering en alles van goede kwaliteit !
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ