geheel onverwacht had ik 2 bijzondere maten krimpkous nodig; en snel! Onlinekabelshop kwam als eerste naar boven. Heldere site, goede prijzen + de verwachte verzendkosten bij zo'n kleine order. Eind v... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Weer een bedrijf wat hun webshop niet up to date heeft. Weer een winkelier die klanten probeert te lokken met "vandaag besteld, morgen in huis" dit soort beweringen zouden strafbaar moeten w... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Voldoende keuze voor audio kabels. Duidelijke site. Redelijke prijzen. Daarom hier mijn bestelling gedaan. Afhandeling mbt betaling, verzending en verpakking allemaal prime verlopen. Audio kabel funct... ãã£ãšèŠã
Display Port naar VGA kabel werkte niet. Dan maar andere monitor gekocht (refurb), maar achteraf bleek de kabel defect toen ik er even over belde. Zonder lastig doen gewoon mijn geld teruggekregen en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Onlinekabelshop.nl, de baanbrekende kabelleverancier voor particulieren en bedrijven. Ruime keuze en slechts ⬠4,99 verzendkosten. Met 17.000+ kabels en aanverwante artikelen kunnen we met recht zeggen dat we ons doel waarmaken: dé webshop zijn met de oplossing om uw audio, video of andere apparatuur aan te sluiten. In ons assortiment heeft u ruime keuze uit HDMI, Coax, Optische, DisplayPort, Scart, Tulp, VGA en USB kabels en nog veel meer aanverwant aansluitmateriaal. Onze fysieke winkel is gevestigd op de Flemingstraat 99 in Leiden waar u altijd terecht kunt voor uw kabels. U kunt ook 24/7 uw bestelling plaatsen in onze webshop. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, de volgende dag in huis!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Wacht al 6 weken op een bestelling; krijg geen reactie
Ik wacht al bijna 6 weken op een bestelling. Een week geleden een mail gestuurd; geen reactie.

Onlinekabelshop.nl ããã®åç
Vandaag besteld, morgen in huis?ð©
Weer een bedrijf wat hun webshop niet up to date heeft.
Weer een winkelier die klanten probeert te lokken met "vandaag besteld, morgen in huis" dit soort beweringen zouden strafbaar moeten worden. Zorg dat je dit waar kan maken.
Erg lief dat je vervolgens probeert om de usb hub om te wisselen naar een duurdere. Dit werkt echter niet zo, ik bestelde hier omdat je de vermelding had dat het snel binnen zou zijn ik heb de spullen eerder gisteren als vandaag nodig en het duurt al 2 dagen.
Nu kan je roepen wauw 2 dagen man houd je gemak.
Het gaat hier om een principe kwestie, je beweert snel te zijn en bent dat niet.
Hierdoor ben ik met dit bedrijf een contract aan gegaan en het bedrijf heeft zich niet aan zijn deel van het contract gehouden. Dit komt basaal neer op vals adverteren.
En niet zeuren dat komt door de pakketdienst, als je dat namelijk al weet dan kan je de melding "vandaag besteld, morgen in huis" lekker van de webshop halen.
Ik zal hier dus ook een melding van maken bij het RCC.

Wat een TOPPERS
Wat een TOPPERS
Meedenkende mensen en op zoek naar een oplossing ðªðœðªðœ
Ik hou dâr van.
Ik was bij het magazijn ipv de winkel ,maar dat was geen probleem.
Niet de bedoeling!!
Maar ze hebben me direct super goed geholpen zodat ik niet weer heen en terug hoefde te rijden.
Waar vind je dit nog. Een dikke âïžâïžâïžâïžâïž
Robbert de waard
Een topbedrijf dat service geeft
Een bedrijf dat in deze tijd nog echte service geeft. Reageren snel en proberen het goed en snel op te lossen.
Ook met garantie zijn ze eerlijk, snel en lossen ze het op.
Een wereldbedrijf in deze tijd waar door AI etc. alleen met een both gesproken kan worden. Hier wordt je nog als mens door mensen geholpen.
Nogmaals een TOPBEDRIJF.
Magda
"Vandaag besteld, morgen in huis" is gewoon niet waar.
"Vandaag besteld, morgen in huis" is gewoon niet waar. Ik heb een product besteld op 21-4 en krijg de bericht "Van uw order zijn één of meerdere artikelen niet (voldoende) voorradig. Deze artikelen staan in bestelling bij leveranciers en verwachten wij binnen 1-3 werkdagen binnen te krijgen". En op 28-4 "verwacht ik op 30-04-2026 binnen te krijgen.". En het staat nog steeds op de site "Vandaag besteld, morgen in huis". Dus geloof ze niet.

Onlinekabelshop.nl ããã®åç
Snelle levering. Goede prijs. De kwaliteit van het product top.
Ik ben erg tevreden met de HDMI kabel.
Goed en snel. Snelle levering en een voordelige prijs.
Snelle levering en een voordelige prijs.
Mooie prijzen, snelle levering
Mooie prijzen, en snel geleverd.
Beter kan een mens niet krijgen.
Prima prijs kwaliteit verhouding.
Prima prijs kwaliteit verhouding.
Prima artikel
Snelle levering. Precies zoals getoond werd op de foto en in de beschrijving. Goede kwaliteit.
Snel en correct
Zoals altijd is bestelling snel en correct verzorgd. De bestelling is ontvangen binnen de beloofde levertijd.
Snel juiste artikel geleverd
Snelle levering en goede producten
Snelle levering en goede producten
Parfait
La commande a été trÚs rapide. Qualité irréprochable. C'était parfait! Je recommande !
Prima ervaring bij onlinekabelshop
Prima ervaring bij onlinekabelshop, vrijdag besteld en zaterdag geleverd.
Een solide tv steun met veel mogelijkheden ,overal gekeken en hier het goedkoopst...top.
Goede prijs / kwaliteit
Goede prijs / kwaliteit, vlotte verzending, aanbevolen.
Kabeltje werkt, eigenschappen onduidelijk
Ik heb een kabeltje besteld. Er was een ruime keus in verschillende lengtes, erg handig. Het kabeltje werd op tijd geleverd. Het werkt naar wens. Alleen vermeldt de verpakking nergens dat het een afgeschermde kabel (een audiokabel) is, terwijl het wel zo wordt aangeboden. Dus wat het nu is, weet ik niet, maar he werkt zonder storing i.t.t. mijn vorige kabel.
flimsy
snelle levering, niet duur. deze connectoren zijn wel een beetje "flimsy".Als je ze weer losmaakt, vallen ze uit elkaar.

Onlinekabelshop.nl ããã®åç
Correcte en snelle levering.
Correcte en snelle levering.
Helemaal tevreden.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹