Kabeldirect レビュヌ 184

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Laatst heb ik bij kabeldirect een aantal videokabels van 5 meter besteld. Bij levering bleken helaas niet de juiste kabels geleverd. Na contact met de helpdesk bleek dat er 2 types vermengd te z... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wat een Top bedrijf, de site was duidelijk en uitgebreide informatie, ik had toch nog wat vraagjes en die hebben ze snel via whatsapp beantwoord. Artikel besteld en de volgende dag al binnen met de t... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Prijs/kwaliteit zit goed. Maar vooral: de communicatie verliep heel vlot, pakket had vertraging en werd uiteindelijk niet geleverd door een fout bij de postdienst. Pakket werd onmiddellijk opnieuw o... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben altijd erg tevreden over Kabeldirect.nl. De service is uitstekend vriendelijk, snel en elke keer betrouwbaar. Ik heb meerdere keren besteld en de producten zijn altijd van topkwaliteit en preci... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚店

圓該䌁業による蚘述

Kabels en andere accessoires kopen doe je bij Kabeldirect. Een groot aanbod HDMI kabels, Optische Toslink en andere audiokabels, TV muurbeugels, Sonos en andere luidsprekerbeugels en nog veel meer. Graag tot ziens bij Kabeldirect.nl!

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Perfecte service

Laatst heb ik bij kabeldirect een aantal videokabels van 5 meter besteld. Bij levering bleken helaas niet de juiste kabels geleverd. Na contact met de helpdesk bleek dat er 2 types vermengd te zijn.

Kabeldirect heeft direct de fout hersteld en mij de goede kabels toegestuurd. De verkeerde kabels hoefde ik zelfs niet meteen te retourneren. En om het nog mooier te maken. Ik had eigenlijk nog twee kleine onderdeeltjes nodig. Kabeldirect heeft deze kosteloos er bij gedaan als troost.

Beter kan toch niet!? Uitmuntende service!

Van harte aanbevolen.

2025幎12月5日

Kabeldirect からの回答

Zo hoort het Matthijs, foutjes maakt iedereen. De oplossing is wat telt. Heel graag tot ziens!

Snelle reactie

Snelle reactie, goed meedenken in mogelijkheden en stap voor stap doornemen wat nodig is om de juiste kabel te kopen. En als het niet goed was mocht het gratis retour!

2025幎12月2日

Kabeldirect からの回答

Dankjewel Peter, fijn om te horen!

Zeker een aanrader.

Bestelling was door onbepaalde problemen niet aan gekomen.Maar Kabeldirect heeft dit probleem
op een prachtige manier opgelost ,een dikke pluim daarvoor en hartelijk bedankt . Zeker een aanrader .

2025幎12月3日

Kabeldirect からの回答

Dankjewel Roland, goed om te horen!

5぀星のうち5の評䟡

Ik wil graag mijn positieve ervaring

Ik wil graag mijn positieve ervaring delen met Kabeldirect. Ik had twee solar kabels besteld, maar deze werden de eerste twee keer niet bezorgd. Na contact op te nemen met hun klantenservice, hebben ze de kabels direct voor de derde keer opgestuurd, dit keer met een track & trace, en deze keer heb ik ze wel ontvangen. Ik ben heel blij met de snelle en klantvriendelijke service. Dank je wel, Kabeldirect!

2025幎11月27日

Kabeldirect からの回答

Dankjewel voor je mooie recensie en fijn om te horen dat we het goed opgelost hebben!

Scart - HDMI converter

De bestelde Scart - HDMI converter werd erg snel geleverd maar werkte helaas niet. Na een e-mail daarover werd ik meteen telefonisch benaderd en met gerichte vragen werd beoordeeld dat er een nieuwe (voor de zekerheid) extra geteste converter zou worden opgestuurd die een dag later al ontvangen werd. Deze converter werkt perfect. Alles heel snel door klantenservice afgehandeld.

2025幎11月25日

Kabeldirect からの回答

Dankjewel voor je mooie recensie Tiny!

Top webshop!

Top webshop!
Ondanks wat complicaties tijdens de levering (wat de schuld van de post is) is dit goed verhandeld en werd altijd op de hoogte gehouden over de situatie top service! En mooie prijzen. Ik bestel hier zeker nog terug!

2025幎11月6日

Kabeldirect からの回答

Bedankt Kylian, fijn om te horen. Graag tot ziens!

Na 8 maand was mij wekker radio defect

Na 8 maand was mij wekker radio defect. Helaas was hij niet meer leverbaar. Ik kreeg direct mij geld terug. Zeer goede service. Gewoon een dikke 10!

2025幎10月24日

Kabeldirect からの回答

Oplossen en door, kan gebeuren. Fijn om te horen dat alles in elk geval in orde is. Tot de volgende bestelling!

5぀星のうち5の評䟡

Fijn contact met de klantenservice

Fijn contact met de klantenservice! Product wat ik besteld had was niet direct leverbaar. Werd hierover gelijk geïnformeerd en meegekeken naar andere opties. Prettig contact gehad en tot een goede oplossing gekomen!

2025幎10月22日

Kabeldirect からの回答

Bedankt Marloes, graag tot ziens!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle en uitstekende klantenservice.

Onlangs een eletrische deken gekocht en na 10 dagen ging het niet meer aan. Balen natuurlijk omdat het koud was en de deken ging niet aan. Klantenservice gemaild met alle gegevens en ze zijn mij tegemoet gekomen met een nieuwe deken. Snelle en uitstekende klantenservice.

2025幎10月17日

Kabeldirect からの回答

Goed om te horen dat we je goed geholpen hebben. Een hele fijne dag gewenst en graag tot de volgende keer!

Snel en direct geholpen

Er was een kabeltje heel snel stuk, maar ik werd snel geholpen door een vervangend artikel. Hartelijk dank.

2025幎10月8日

Kabeldirect からの回答

Veel dank voor je beoordeling en tot de volgende keer!

Klantenservice is heel erg vriendelijk

Klantenservice is heel erg vriendelijk
als je belt en wat Vraagt ook heel beleefd
hier kunnen heel wat webwinkels van leren TOPPP!!!

2025幎10月8日

Kabeldirect からの回答

Beste John, wat fijn om je gesproken te hebben, en ontzettend bedankt voor je warme woorden! We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen, dus het is heel motiverend om te horen dat dat gewaardeerd wordt.

5぀星のうち4の評䟡

Communicatie duidelijk en direct

Communicatie duidelijk en direct, uitstekend product en levering.

2025幎9月18日

Kabeldirect からの回答

Veel dank voor je beoordeling Rene, ik wens je een fijne dag! Tot de volgende keer :-)

5぀星のうち3の評䟡

Elke kabel te vinden alleen aansporen tot gokken is minder.

Mooie webshop met bijna elke kabel die je kan wensen aanwezig is. Alleen wel jammer dat je ook ongevraagd lotterij gok dingen mee krijgt bij pakket aansporen tot gokken vind ik niet netjes als ik er niet om gevraagd heb en je daarmee geld verdiend

2025幎9月16日

Kabeldirect からの回答

Bedankt voor je feedback en je compliment over onze webshop, fijn om te horen dat je ons assortiment waardeert!

Wat betreft het meegestuurde kaartje: we voegen dit kaartje standaard toe als onderdeel van een samenwerking, maar we nemen je opmerking serieus en zullen intern bespreken hoe we hier zorgvuldiger mee om kunnen gaan.

Dank nogmaals voor je eerlijke review, we waarderen dat enorm.

Omruil coulance

Ik had me bij de bestelling vergist in het type HDMI. Omdat ik daarna wel het juiste type heb besteld was Kabeldirect zo coulant om het door mij geretourneerde type terug te betalen. Ik waardeer deze omruil coulance enorm.

2025幎8月22日

Kabeldirect からの回答

Hartelijk bedankt voor je beoordeling Piet en tot de volgende keer!

5぀星のうち5の評䟡

Besteld voor bezorging per post

Besteld voor bezorging per post, toen ik erachter kwam dat we in de buurt wonen gebeld met het bedrijf, kom het product binnen 10 min af halen en verzendkosten zouden terug betaald worden. Netjes afgehandeld, vriendelijk personeel en goed product ontvangen!

2025幎9月16日

Kabeldirect からの回答

Hartelijk bedankt voor je positieve beoordeling, Gijs! Ik ga het compliment intern doorzetten! :-)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。