Kaffen er fantastisk, prisen er god og kundeservicen i top. SÃ¥ klart en anbefaling herfra
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg elsker, at jeg kan fÃ¥ fantastisk smag, og det selvom jeg har hÞje krav. Kaffen skal vÊre Þkologisk, koffeinfri og i hele bÞnner. Ja, og sÃ¥ skal den ogsÃ¥ vÊre til at betale. Her fÃ¥r jeg det hel... ãã£ãšèŠã
Kaffen fejler ingenting og smager dejligt ! Og levering var hurtig. Men ifÞlge jeres facebook havde i skrevet at man kunne fÃ¥ en gratis prÞve, hvis man i ordren skrev hvad man gerne ville prÞve (... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kaffe Novell er for mig den ultimative kombination af kvalitet, pris og bÊredygtighed. Jeg kan ikke anbefale det nok til alle, der Þnsker en fÞrsteklasses kaffeoplevelse uden at sprÊnge budgettet. Kaf... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vores mission er at levere kvalitetskaffe med en forpligtelse til bÊredygtighed og socialt ansvar fra start til slut. Vi er stolte af at fremme retfÊrdig handel og Þkologisk dyrket certificeret kaffe som en del af vores kernevÊrdier.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kaffen er fantastisk
Her får jeg det hele!
Jeg elsker, at jeg kan få fantastisk smag, og det selvom jeg har hÞje krav.
Kaffen skal vÊre Þkologisk, koffeinfri og i hele bÞnner.
Ja, og så skal den også vÊre til at betale.
Her får jeg det hele!
Godt udvalg, god hjemmeside
God hjemmeside, bredt udvalg af bl.a. Þko produkter.
Hurtig levering ð
Hurtig levering og god kaffe
Hurtig levering og god kaffe. Men kunne Þnske mig leveringsmuligheder med DAO og Burd hjemmelevering idet jeg er dårlig gående. Havde der vÊret denne mulighed, havde jeg bestilt oftere!

Bestilling af Þkologisk koffeinfri kaffe
Nem og overskuelig bestilling, hurtig forsendelse. Ikke noget at sÊtte en finger på, kan varmt anbefales.
Kaffen levede fuldt op til detâŠ
Kaffen levede fuldt op til det beskrevne. Leveringstiden var ultra kort. God information.
Dejlig kaffe
Mulighed for at fÃ¥ koffein fri kaffeâŠ
Mulighed for at få koffein fri kaffe der er Þkologisk. Hurtig levering.
LÊkker kakao
god kaffe nem hjemmeside og hurtigtâŠ
god kaffe nem hjemmeside og hurtigt levering.
Ikke noget at kunne klage over
Virkelig professionel service & minâŠ
Virkelig professionel service & min mand elsker kaffen ð¥°
Kaffen fejler ingenting og smager dejligt
Kaffen fejler ingenting og smager dejligt ! Og levering var hurtig.
Men ifÞlge jeres facebook havde i skrevet at man kunne få en gratis prÞve, hvis man i ordren skrev hvad man gerne ville prÞve ( et valg mellem 2 produkter)
Men da min ordre kom, manglede min prÞve, hvilket jeg var lidt ked af

Kapslerne virker ikke ordentligt
Kapslerne virker ikke ordentligt. Jer er nÞdt til at prikke huller foran og bagved for at kaffen vil lÞbe igennem.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã