Real Coffee レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Min erfaring: Bare bløff. Hvorfor må du binde deg til abonnement hvis produktet er så fantastisk? Og tvinge deg til å betale selv om du sier det ikke virker og ønsker å avvikle? Fordi du har gjort tab... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. コーヒー店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Kendt fra bl.a. "Bedst i TEST" i Politiken og tv-programmer på Danmarks Radio bl.a. Spis & Spar med tidligere kok i Kongehuset Jesper Vollmer.

ほぼ満足

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 11

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Udover at det er god kaffe

Udover at det er god kaffe, så er det nemt at ændre på mine bestillinger, hvis jeg ønsker mere i en. Det er enkelt og tilgængeligt at justere leveringsintervaller - særligt fordi der altid kommer en reminder om at kaffelevering er på vej. Jeg har fået kaffe gennem flere år og er stadig lige tilfreds hermed.

2026年6月2日
5つ星のうち5の評価

Real Coffee er kaffe af høj kvalitet…

Real Coffee er kaffe af høj kvalitet og jeg nyder smagen hver gang jeg drikker den. De har et glimrende sortiment med flere forskellige smagsvarianter. Hjemmesiden er nem og overskuelig at bruge. Leveringerne kommer altid til tiden, og der er mulighed for at de sender afsted "NU" hvis man har været hurtig til at drikke sidste sending.
Mine kraftigste anbefalinger herfra.

2026年6月2日

Det koster selvfølgelig noget

Det koster selvfølgelig noget, men vi er godt tilfreds, da vi kan lave os en god kop kaffe, som altid smager perfekt og ikke efterlader en halv kande, som alligevel står og bliver kold (som skete med alm. kaffe på termokanden). Derudover kan vi altid rykke datoen på levering, så det passer med vores behov.

2026年6月1日

Fungerer bare!

Jeg har haft EASY abonnement i et par år, og det fungerer som det skal! Det er rigtig fint, at jeg også kan købe en returpose, som fast kommer hver gang, så jeg kan have den glæde at nyde en god kop kaffe fra kapsel hver dag uden dårlig samvittighed.

2026年6月1日
5つ星のうち3の評価

Langsom kundeservice

Det var svært at komme i kontakt med real coffee - men ok da det lykkedes

2026年4月9日

Real Coffee からの回答

Hej Anders, Det lyder jo ikke så godt. Men hvis du har skrevet til os, så får du helt sikkert også svar retur. Det kan godt tage 2 dage. Telefontid har vi mandag og torsdag kl. 9-12.00 på tlf. 70221500.

Jeg håber at du trods alt nyder din kaffe.

No customer service

MILANO - Extra Strong Organic Espresso | 100 Pods | Compatible With Nespresso | Dark Roast |these pods have stopped brewing. No issues with my machine as original pods brew fine. Contacted company to obtain a refund however they haven’t responded, won’t be buying again!

2026年1月28日

Very disappointing experience.

I was promised an extra 100 coffee pods for free as a welcome gift, but they never arrived. Nothing. Zero.
When I contacted customer service, they acted as if everything was fine and avoided taking responsibility. This feels misleading and dishonest — offering a “free gift” to attract customers and then not delivering it.
Very disappointing experience. I would not trust this company’s offers or subscriptions.
EDIT: After I posted this review, the company contacted me again and admitted they had overlooked the fact that they were supposed to send 300 pods, not 200 (300 were clearly listed on the invoice). The explanation was strange and unconvincing.
The coffee itself is fine, but the customer service is very poor. Overall, a disappointing experience.

2025年12月29日

Det fungerer bare perfekt

Det fungerer bare perfekt. Ingen kludrede aftaler – alt er nemt og overskueligt. Kaffen er lige så god som Nespresso, og det er fantastisk at kunne få kapsler på egne præmisser og sende de brugte retur med posten. Super service. Kan

2025年12月1日

Real Coffee からの回答

Mange tak for dine søde kommentar, Malene.

Fint, men langsom levering

Udmærket kaffe, selvom jeg oplever lidt fint grums i Nespresso-maskinen. Ikke super megen info undervejs og hver gang en uges levering, så man skal ikke være kaffetørstig når man bestiller! Ellers fint.

2025年7月5日

Virkelig dårlig oplevelse

Har bestilt og betalt for kaffe har fået e-mail at de har modtaget min bestilling. Men efter seks dage har jeg endnu ikke modtaget mine varer og de svarer ikke på mail eller telefon er efterhånden ved at være godt sur over den elendige kundeservice. Man må håbe mine varer kommer men jeg har min tvivl efterhånden.

2025年4月9日

Roligt utbud MEN

Roligt utbud. Men det stod inte TYDLIGT att kapslarna inte fungerar för Nespresso Verturo, det står i FAQ. Så man får betala returen själv.

Tråkigt on i kundservice.

2025年4月7日
5つ星のうち2の評価

Ordered coffee a week ago

Ordered coffee a week ago. delivered to the wrong address. no reply from customer service in 4 days. no phone number. Customer services have since contacted me following my initial trustpilot review above and resolved this issue. My emails did not get through to them although they did all get sent to the correct email address. This highlights for me the frustration it causes when companies only offer email customer service, it's very long winded and prone to problems like this. They did sort it out very efficiently in the end but the problem itself would have been avoided by having a customer service helpline. anyway all's well that ends well...

2025年3月27日
5つ星のうち3の評価

Langsom forsendelse

Langsom forsendelse. Nu er det 5 hverdage siden, og jeg har endnu ikke set mine produkter. Jeg håber de kommer frem

2025年2月14日

Real Coffee からの回答

Hejsa, Det gør de helt sikkert. Jeg håber at du har talt eller skrevet sammen med vores søde kundeservice. Her får du altid hurtigt svar.

5つ星のうち1の評価

useriøs firma...betalt men ingen vare modtaget

useriøs firma...bestilte kaffe, og fik mail om, at det var afsendt, men her 7 dage senere intet modtaget og har forsøgt at sende mail, og kontakte dem på tlf, men INGEN reaktion....kan ikke anbefale at handle der, når man ikke modtager sine bestillinger..

2024年12月2日

Real Coffee からの回答

Hej Helle, ja - der er travlt på Black Friday. Og vi undskylder at det har taget længere tid end normalt at komme i kontakt med os. Men - jeg kan se at du har fået svar og at varerne er på vej til dig. Du er altid velkommen til at skrive til os igen, - vi er klar. God Jul til dig og familien :-)

Fejl med ROMA kapsler

Jeg ringede til kundeservice i dag hos Real Coffee. Jeg forklarede problemet med de ROMA kapsler vi havde. Jeg fik at vide, hvad problemet var og at det var en decideret produktionsfejl.
Jeg får nye kapsler i erstatning.
En meget venlig, behagelig oplevelse.
Mvh Lee Glinvad

2024年9月30日