Tak til Gabriela fra Mokkahouse. TransportÞren lavede en fejl, og det blev lÞst pÃ¥ bedste vis. Istedet for at bede os afvente, gik Gabriela ind og lÞste problemet ved at sende varen med et andet fr... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg var pÃ¥ udkig efter en ny espressomaskine og fandt frem til Lasse fra Mokkahouse. Jeg faldt for en Sage Barista Touch, som jeg fik leveret et par dage efter. Den pÃ¥gÊldende maskine havde en uhensi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi fik en virkelig god rÃ¥dgivning og service, da vi kÞbte vores nye espressomaskine og grinder hos Mokkahouse. Vi endte med at kÞbe en Ascaso Baby T plus og en Eureka Mignon Specializa til en god pris... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte min nye espressomaskine herfra og blev ikke skuffet. Maskinen ankom, som man jo forventer disse dage, indenfor et par dage efter bestillingen, men i pakken lÃ¥ der foruden det nye bÊst ogs... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
MokkaHouse er en webshop og eget risteri. Vi henvender os til alle jer der elsker god kaffe!
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hurtig levering og super kundeservice
Hurtig levering og super kundeservice! Kan klart anbefales ð
Great quality items and customer service!
I made a little mistake during my purchase and they were super nice in fixing that, even though I did it in their holiday week (sorry!). My order arrived super on time even though one of the items was out of stock at the moment of my purchase, and everything is in perfect condition. Can totally recommend!
Mokkahouse giver den bedste service.
Tak til Gabriela fra Mokkahouse.
TransportÞren lavede en fejl, og det blev lÞst på bedste vis. Istedet for at bede os afvente, gik Gabriela ind og lÞste problemet ved at sende varen med et andet fragtfirma, som fik varen frem indenfor samme dÞgn.
Mange tak!
Bedste kaffe god service
Mokkahouse er et sted, hvor de ved prÊcis, hvad de har med at gÞre, og kvaliteten er i top. Tag nu bare deres koffeinfrie kaffe, den har virkelig imponeret mig meget, fordi den faktisk har masser af smag og god kvalitet, hvilket ellers kan vÊre lidt svÊrt at finde indenfor koffeinfri kaffe
Generelt er kvaliteten er i top, uanset hvilken kaffe man vÊlger. Den smager godt og man kan mÊrke at der bliver lagt kÊrlighed i den.
Derudover er serviceniveauet hÞjt. Hurtig levering, god kundeservice og generelt bare en webshop, man fÞler sig tryg ved at handle hos. Kan klart anbefales til alle kaffeelskere.
Hurtig levering og nem retur
Varen sendt samme dag. DesvÊrre fik jeg bestilt et forkert mÊrke, men returen gik rigtig fint via deres hjemmeside.
Den bedste Þkologiske kaffe!
Den bedste kaffe, jeg nogensinde har fÃ¥et og sÃ¥ er den ovenikÞbet Þkologisk og friskristet ð
Har handlet med Mokkahouse i lang tid, kvaliteten og servicen er altid i top!
Manglende overholdelse af aftaler
Bestilte 2 varer og fik af vide, at de ville blive sendt i starten af nÊste uge, og at jeg ville modtage en mail med link til betaling. Der skete ingenting, og efter adskillige rykkere og manglende overholdelse af aftaler, så måtte jeg opgive!

Fremragende kundeservice
Lynhurtig levering. Jeg opdagede lidt sent, at jeg manglede en af de varer, som jeg havde bestilt (det opdager jeg d. 19/12). Jeg fik ringet til kundeservice, og forklaret dem situationen, og svaret var âjeg tÊnker det er en julegave, sÃ¥ jeg sikrer, at du fÃ¥r den korrekte vare i morgen, og du beholder bare det vi sendte forkertâ, og bum dagen efter fik jeg det jeg skulle bruge.
Ingen problemer der
Sà lÊkker kaffe!!
Sà lÊkker kaffe - og så er det bare Sà forkÊlende, at få den leveret til dÞren!
God kaffe til fornuftige penge
God kaffe til fornuftige penge. At det hele er Þkologisk er et kÊmpe plus.
KÞbte et kg kaffe som jeg fik hentet ved butikken, men grundet en fejl fik de samtidigt sendt en ekstra med posten. TilbÞd at aflevere den retur, men fik at vide at jeg kunne beholde den eller give den videre til jul. FÊnomenal service.

MOKKAHOUSE ããã®åç
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service. Varme anbefalinger herfra
Super service og rådgivning!
Jeg var på udkig efter en ny espressomaskine og fandt frem til Lasse fra Mokkahouse. Jeg faldt for en Sage Barista Touch, som jeg fik leveret et par dage efter. Den pågÊldende maskine havde en uhensigtsmÊssig måde at afgive vand på. Jeg sendte en video af dette til mokkahouse, og jeg kunne sende maskinen retur. Herefter fandt vi en ny maskinen som jeg er rigtig glad for! Enormt god service.
Jeg blev guidet hele vejen igennem og fik hurtige leveringer. Stor anbefaling herfra.

MOKKAHOUSE ããã®åç
Sindssyg god stil og god service
Sindssyg god stil og god service. Kan klart anbefalesððŒð€©

Kundeservicen er i top
Kundeservicen er i top!
hurtig levering, rigtig god rådgivning og hjÊlp hele vejen igennem!

MOKKAHOUSE ããã®åç
Jeg bestilte jeres adventkalender heltâŠ
Jeg bestilte jeres adventkalender helt tilbage i august og i rettede henvendelse på om jeg ville vente helt til november. Ja og det er ventetiden vÊrd glÊder mig til at åbne de 4 låger og se hvad der er bag lågerne.
Tak for info
kan varmt anbefalde jer til andre.

MOKKAHOUSE ããã®åç
Meget god rådgivning, service og priser
Vi fik en virkelig god rådgivning og service, da vi kÞbte vores nye espressomaskine og grinder hos Mokkahouse. Vi endte med at kÞbe en Ascaso Baby T plus og en Eureka Mignon Specializa til en god pris. Vi har nu brugt dem et stykke tid, og de passer virkelig prÊcis til vores behov. En meget positiv oplevelse.

MOKKAHOUSE ããã®åç
Hurtig levering og da en ordre var iâŠ
Hurtig levering og da en ordre var i restordre lå der vupti en mail i indbakken.

God nyristet kaffe
God nyristet kaffe, hurtig levring. Som altid en fornÞjelse.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã