MOKKAHOUSE レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Tak til Gabriela fra Mokkahouse. TransportÞren lavede en fejl, og det blev lÞst pÃ¥ bedste vis. Istedet for at bede os afvente, gik Gabriela ind og lÞste problemet ved at sende varen med et andet fr... もっず芋る

Jeg var pÃ¥ udkig efter en ny espressomaskine og fandt frem til Lasse fra Mokkahouse. Jeg faldt for en Sage Barista Touch, som jeg fik leveret et par dage efter. Den pÃ¥gÊldende maskine havde en uhensi... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi fik en virkelig god rÃ¥dgivning og service, da vi kÞbte vores nye espressomaskine og grinder hos Mokkahouse. Vi endte med at kÞbe en Ascaso Baby T plus og en Eureka Mignon Specializa til en god pris... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilte min nye espressomaskine herfra og blev ikke skuffet. Maskinen ankom, som man jo forventer disse dage, indenfor et par dage efter bestillingen, men i pakken lÃ¥ der foruden det nye bÊst ogs... もっず芋る

䌁業情報

1. コヌヒヌ店
  2. コヌヒヌメヌカヌ提䟛業者
  3. コヌヒヌ焙煎機

圓該䌁業による蚘述

MokkaHouse er en webshop og eget risteri. Vi henvender os til alle jer der elsker god kaffe!

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

184件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

Great quality items and customer service!

I made a little mistake during my purchase and they were super nice in fixing that, even though I did it in their holiday week (sorry!). My order arrived super on time even though one of the items was out of stock at the moment of my purchase, and everything is in perfect condition. Can totally recommend!

2026幎7月30日

Bedste kaffe god service

Mokkahouse er et sted, hvor de ved prÊcis, hvad de har med at gÞre, og kvaliteten er i top. Tag nu bare deres koffeinfrie kaffe, den har virkelig imponeret mig meget, fordi den faktisk har masser af smag og god kvalitet, hvilket ellers kan vÊre lidt svÊrt at finde indenfor koffeinfri kaffe
Generelt er kvaliteten er i top, uanset hvilken kaffe man vÊlger. Den smager godt og man kan mÊrke at der bliver lagt kÊrlighed i den.

Derudover er serviceniveauet hÞjt. Hurtig levering, god kundeservice og generelt bare en webshop, man fÞler sig tryg ved at handle hos. Kan klart anbefales til alle kaffeelskere.

2026幎5月20日

Manglende overholdelse af aftaler

Bestilte 2 varer og fik af vide, at de ville blive sendt i starten af nÊste uge, og at jeg ville modtage en mail med link til betaling. Der skete ingenting, og efter adskillige rykkere og manglende overholdelse af aftaler, så måtte jeg opgive!

2025幎7月11日

Hej Anja,

Vi er kede af at du fÞler du har haft en uheldig oplevelse med os. Og vi har muligvis ikke vÊre helt klare i kommunikationen, men som jeg oplyste dig fra starten af, var det en vare vi skulle bestille specielt hjem til dig, og ikke noget vi normalt har i sortiment, og at der derfor var usikkerhed omkring leveringstiden.

Simon

Fremragende kundeservice

Lynhurtig levering. Jeg opdagede lidt sent, at jeg manglede en af de varer, som jeg havde bestilt (det opdager jeg d. 19/12). Jeg fik ringet til kundeservice, og forklaret dem situationen, og svaret var “jeg tÊnker det er en julegave, sÃ¥ jeg sikrer, at du fÃ¥r den korrekte vare i morgen, og du beholder bare det vi sendte forkert”, og bum dagen efter fik jeg det jeg skulle bruge.
Ingen problemer der

2024幎12月19日
自発的なレビュヌ

God kaffe til fornuftige penge

God kaffe til fornuftige penge. At det hele er Þkologisk er et kÊmpe plus.

KÞbte et kg kaffe som jeg fik hentet ved butikken, men grundet en fejl fik de samtidigt sendt en ekstra med posten. TilbÞd at aflevere den retur, men fik at vide at jeg kunne beholde den eller give den videre til jul. FÊnomenal service.

2024幎12月16日

Hej Jesper,

Tusind tak for at dele det her på Trustpilot.
Rigtig god jul!

Partner, MokkaHouse

Super service og rådgivning!

Jeg var på udkig efter en ny espressomaskine og fandt frem til Lasse fra Mokkahouse. Jeg faldt for en Sage Barista Touch, som jeg fik leveret et par dage efter. Den pågÊldende maskine havde en uhensigtsmÊssig måde at afgive vand på. Jeg sendte en video af dette til mokkahouse, og jeg kunne sende maskinen retur. Herefter fandt vi en ny maskinen som jeg er rigtig glad for! Enormt god service.
Jeg blev guidet hele vejen igennem og fik hurtige leveringer. Stor anbefaling herfra.

2024幎11月27日

Hej Morten,

Tak for at dele din oplevelse herinde!
Jeg er glad for vi i sidste ende fandt den rette maskine til dig :-)

Rigtig god dag!

Partner, MokkaHouse

Sindssyg god stil og god service

Sindssyg god stil og god service. Kan klart anbefales👏🏌🀩

2024幎11月28日

Hej Emilie,

Tusind tak for at dele din oplevelse med os herinde!

Hav en skÞn dag.

Kundeservicen er i top

Kundeservicen er i top!
hurtig levering, rigtig god rådgivning og hjÊlp hele vejen igennem!

2024幎11月18日

Hej Rebekka,

Tusind tak for at dele din oplevelse herinde!

Ring eller skriv endelig, hvis I oplever problemer med kaffemaskinen.

Hav en rigtig god dag.

Partner, MokkaHouse

Jeg bestilte jeres adventkalender helt

Jeg bestilte jeres adventkalender helt tilbage i august og i rettede henvendelse på om jeg ville vente helt til november. Ja og det er ventetiden vÊrd glÊder mig til at åbne de 4 låger og se hvad der er bag lågerne.
Tak for info
kan varmt anbefalde jer til andre.

2024幎11月15日

Hej Helle,

Tusind tak for at dele din oplevelse herinde.

Vi håber du får nogle gode, velsmagende sÞndage i advent!

God kvalitet

Let, hurtigt og fin kvalitet på kvÊrnen.

2024幎11月8日

Hej Pia,

Rigtig god dag.

Partner, MokkaHouse

Meget god rådgivning, service og priser

Vi fik en virkelig god rådgivning og service, da vi kÞbte vores nye espressomaskine og grinder hos Mokkahouse. Vi endte med at kÞbe en Ascaso Baby T plus og en Eureka Mignon Specializa til en god pris. Vi har nu brugt dem et stykke tid, og de passer virkelig prÊcis til vores behov. En meget positiv oplevelse.

2024幎9月24日

Hej Torsten,

Tusind tak for at dele din oplevelse herinde!

Det var hyggeligt at mÞde dig og som sagt må du endelig tage fat i os, hvis der er noget med dit setup vi kan hjÊlpe dig med.

Rigtig god aften.

MokkaHouse

God nyristet kaffe

God nyristet kaffe, hurtig levring. Som altid en fornÞjelse.

2024幎10月4日

MOKKAHOUSE からの回答

SkÞnt du er glad for vores kaffe, Mette - og tak for at dele det!
Hav en rigtig god dag.

Partner, MokkaHouse.