I begyndelsen af august bestilte vi to foldbare 0,5 l drikkedunke til aflÞsning af nogle tilsvarende, vi har haft en del Ã¥r. Dunkene kom som aftalt (alt ok). For nyligt blev den fÞrste taget i br... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Alt er forlÞbet til topkarakterer hele vejen. KÞbte 4 bambus tandbÞrster, der er bÃ¥de veganske og plastfri. De virker til at vÊre af en god kvalitet. Dejligt at der findes forhandler/webshop der har... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kontaktede kajakforalle inden bestilling p.ga de mange dårlige anmeldelser. Der var ingen problemer med at komme i kontakt med firmaet og varene blev sendt hurtigt. Alt godt med denne handel.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Minus-5 i Upplevelse Minus-5 i Upplevelse. Levererar inte bestÀllda och betalda varor varor. Flera andra bestÀllare frÃ¥n Sverige har Àven de blivit blÃ¥sta av denne skojare. Hur kan han misslyckas gÃ¥n... ãã£ãšèŠã
KajakForAlle.dk er din ultimative destination for alt inden for kajaksport â uanset om du er nybegynder eller erfaren roer. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetskajakker, padler, redningsveste og andet udstyr, der gÞr det nemt og sikkert at nyde vandet. Vores passion er at gÞre kajaksejlads tilgÊngelig for alle, og vi prioriterer kvalitet, funktionalitet og prisvenlighed i vores produkter. Hos KajakForAlle.dk fÃ¥r du personlig service og rÃ¥dgivning, sÃ¥ du kan finde det udstyr, der passer perfekt til dine behov. Vi samarbejder med fÞrende mÊrker og tilbyder konkurrencedygtige priser, hurtig levering og en brugervenlig webshop. For dem, der Þnsker at komme godt i gang, har vi ogsÃ¥ nyttige guides og tips om valg af kajak, sikkerhed og teknik. Vores mission er at inspirere flere til at udforske naturen fra vandet og opleve glÊden ved friheden og roen i kajaksporten. Uanset om du drÞmmer om stille ture pÃ¥ sÞer, udfordringer pÃ¥ havet eller hyggelige oplevelser med familien, finder du alt, hvad du har brug for, hos KajakForAlle.dk. Vi gÞr det nemt for alle at komme pÃ¥ vandet!
Klakring Stationsvej 5, hal 2, 7130, Juelsminde, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Der var ingen status på min ordre efter jeg havde placeret den. Har ventet i knap 14 dage, uden respons på mine mails og telefonisk kontakt.
Efter jeg slår forsÞrgelsen op på deres Facebook vÊg, sker der endelige noget, og produktet er nu eftersigne på vej.
Umildtbart ikke et sted jeg vil handle igen.
Very poor customer service. I have tried to contact them many times calling, sending sms or email, no one has ever bothered to reply. My suggestion is not to waist your time, just find another kayak dealer...

kajakforalle.dk ããã®åç
Har kÞbt en fiskekajak og lidt udstyr via deres hjemmeside, og vÊret i dialog med Kenneth fra start. Utrolig hjÊlpsom og imÞdekommende. Top service. Kan kun anbefales! 5/5 herfra.
Hurtig levering. 2 dage så kunne pakken afhentes.
Jeg har handlet udstyr til min Hobie kajak hos Kajak For Alle gennem flere år og har også som andre kunder oplevet lang svartid på forespÞrgsler samt at det er svÊrt at komme igennem på både mail og telefon i hÞjsÊsonen fra forår til sommer.
Men oplevelsen har til gengÊld altid vÊret den samme, når det endelig er lykkedes mig at komme igennem: Personlig, engageret og kompetent vejledning og rådgivning samt en hÞj grad af service.
Jeg mÞdte fornylig Kenneth Simris Madsen, der er manden bag kajakforalle.dk, på et kajaktrÊf, hvor de havde slået en lille stand op. Kenneth ved godt, at han har en udfordring med at imÞdekomme efterspÞrgslen og interessen i hÞjsÊsonen - og han arbejder på sagen.
Jeg handlede på trÊffet reservedele til min Hobie kajak ifm. at jeg er begyndt på jÊvnlige ugelange ture alene i Sveriges vildmark. Jeg blev igen mÞdt af engagement og vidende indsigt i, hvad jeg burde have i min reservedelspakke. Og oven i kÞbet også til priser, som ingen anden forhandler kan fÞlge med på.
Jeg vil fortsÊtte med at handle mit kajakudstyr hos kajakforalle.dk og håber, at Kenneth fremover vil evne at imÞdekomme interessen og efterspÞrgslen - også i hÞjsÊsonen... :o)
Intet at sÊtte en finger på. Kyndig vejledning og hjÊlpsom.
Ikke sidste gang jeg handler der.
Utrolig dårlig oplevelse .
Hvad er det der har gjort din oplevelse dårlig?
1. Fejl i leveret antal
2. Fejl i leveret vare
Over 6md om at rette fejlen, og fejlen blev kun rettet fordi jeg blev ved med at ringe til jer.
Hvis nu bare selv i havde ringet når i lovede det, bare 1 gang. Og kan slet ikke have når folk lyver.
NÃ¥r man bruger over 50k i en butik forventer man bare en lille smule service

ForfÊrdelig kundeservice.
Varer lÊnge undervejs.
Leverer forkerte varer.
Mangler stadig en line til mit hjul og stang. Har ringet og mailet men intet hÞrt. Dårlig stil.
KÞb INTET - ABSOLUT INTET på denne hjemmeside. Kajak for alle har i december trukket penge for noget jeg havde bestilt, og jeg har stadig ikke modtaget det, nu er det et halvt år siden. Derudover har jeg sendt et par kajakstÞvler retur, (som jeg havde fået i 50 års fÞdselsdagsgave), fordi at de var for små, jeg Þnskede et nummer stÞrre, og dem har jeg heller aldrig modtaget. Jeg har ringet flere gange, hvor de lover at sende tingene. EfterfÞlgende har jeg skrevet til dem på mail, og bedt om at få pengene tilbage, da jeg ikke gider at vente lÊngere, og har stadig ikke modtaget en krone. Det er Sà ringe.

kajakforalle.dk ããã®åç
Min kone og jeg var på udkig efter et par gode begynder kajakker, derfor ringende vi til butikken og aftale en tid til et besÞg. Vi fik rigtig god rådgivning omkring valg af den rigtige kajak og det rigtige udstyr. Vi endte med to gode kajakker, som vi har haft mange gode oplevelser med. Vi havde en helt igennem god oplevelse og kan bestemt anbefale kajakforalle.dk
Bestilte lÞrdag. Modtog tirsdag en kajak med tilbehÞr( dog ikke pakket ud endnu) 30 dages returret.. hÞflig betjening i telefonen lÞrdag
Det er en utrolig dårlig oplevelse jeg har haft med dette firma.Jeg kÞbte et par neopren stÞvler,som viste sig at vÊre for små.Jeg kontaktede så Kajakforalle d.8 januarog bad om en retur fragt seddel.Jeg fik at vide Kajakforalle ikke brugte dette ,men at man selv skulle stå for retur fragt.Sendte så pakken til GLS pakke shop.Talte med ham, hvor han oplyste han ikke har modtaget besked om pakken.Jeg sendte pakke nummer så han kunne tracke den.Det har deeefter ikke vÊre muligt at kunne kontakte dem,hverken på mail,telefon eller beskeder.
Bestilte kajak som hurtigt blev leveret
Bestilte senere vogn til den og ventede ca 6 uger på leveringen af den.
Kajak for alle svarer ikke på mails og har ikke refunderet mig penge for tilbagesendt pagaj. Så,dårlig firma skal man da lede lÊnge efter.

kajakforalle.dk ããã®åç
God men lidt langsom tilbagemelding pÃ¥ henvendelse - afventer nu svar pÃ¥ hvilken model der er tilgÊngelig ð
Jeg bestilte d. 03/05-2018 vare fra kajakforalle.dk.
Jeg har stadigvÊk ikke fået min vare, og jeg har 2 gange skrevet en mail til dem, om hvordan og hvorledes, jeg har intet svar fået.
Den mail jeg har fået tilsendt om at fÞlge min ordre virker ikke.

kajakforalle.dk ããã®åç
Bestilte kajak vogn til afhentning i meny, fik besked om at den var sendt, men aldrig om at vognen var blevet modtaget, af den grund får jeg hentet den for sent, og derfor ikke modtager den. Jeg prÞver herefter gentagne gang at kontakte dem på sms og mail, og efter meget besvÊr for jeg den gensendt. Den her gang bliver der overhoved ikke givet besked om den er blevet afsendt , og da jeg prÞver at afhente gÊlder det gamle tracking nr. Ikke så jeg kan ikke modtage pakken. EfterfÞlgende har jeg prÞvet igen og igen at kontakte kajakforalle, men er blevet ignoreret både på mail telefon opkald og SMS. Jeg har ikke prÞvet noget mere elendigt fÞrhen, kan slet ikke anbefales. Dårlig service hele vejen igennem.
Iforhold til jeres svar, så har jeg hverken kunne modtage kajak vognen, da jeg aldrig har fået tracking nr. eller beskeder om at den er blevet afsendt, er ankommet i butikken eller at den er klar til afhentning 2. gang den er blevet sendt afsted, og jeg har heller ikke fået pengene retur, så det er desvÊrre ikke korrekt.
Har nu valgt at kÞbe en kajakvogn igennem en anden butik...

kajakforalle.dk ããã®åç
Rigtig ringe erfaring fra min side. Bestilte et synkenet d 8..... jeg ser ikke noget til nettet og ringer til dem d 16, hvor jeg får af vide at det har vÊret i restordre og at det enten skulle vÊre sendt til mig dagen fÞr, eller samme dag. (så den 15 eller 16)
Dagen efter modtager jeg en mail om at det skulle vÊre afsendt, med et tracking nummer... Når jeg sÞger på tracking nummeret får jeg beskeden ''PostNord har modtaget elektronisk information om din forsendelse, som nu er hos afsenderen eller er på vej til PostNords pakkecenter. PrÞv at sÞge igen senere ''
Hvilket kunne tyde på at postnord endnu ikke har modtaget pakken fra butikken....
Simpelthen elendig kommunikation.
Har bestilt 4 fede kajakker. De er super sjove og nemme at betjene. Nem og sjov leg og GOD motion. Surt at sommeren ikke varer lÊngere......