Grejerna kom fram snabbt. Blev fel på en spackelspade (Fick fel typ) men fick återkoppling inom 2h dÀr de bad om ursÀkt och skickade en ny omgående. Inget att klaga på, allting löste sig fint
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Snabb leverans och bra pris iom att det var rea, 50%. Jag skulle ge fem stjÀrnor om det inte var sÃ¥ att handtagen saknades till en kommod i leveransen. Det hanterades snabbt av Kakelgiganten och de... ãã£ãšèŠã
Bra kundsupport (en produkt var inte tillgÀnglig, snabb info), provbitar i rimligt storlek, klisterlapp med QR code på alla produkter, bra förpackning, snabb leverans.
Kan bara rekommendera detta företag. Vid leverans sÃ¥ fanns inget fel pÃ¥ kartongerna men nÀr vi öppnade dem sÃ¥ var det flera golvplankor som var skadade i kanterna. Efter att jag skickat in bilder till... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ã¿ã€ã«å°éåº
Kakelgiganten.se ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Om Kakelgiganten
Kakelgiganten vilar på en mångårig erfarenhet inom branschen, med tillverkning i vår egna fabrik, dÀr vi hela tiden utvecklar nya tekniker och produkter så vi kan presentera ett unikt sortiment av kakel och klinkers som inte går att hitta någon annanstans. Vi samarbetar Àven med andra anrika tillverkare i producerande lÀnder som Italien, Spanien, Portugal, och Turkiet. Tonvikten ligger på design, fÀrg, kvalité och helhetsintryck dÀr allt Àr handplockat med stor omsorg och noggrannhet för att se till att vårt sortiment Àr komplett och tillgodoser alla våra kunders behov och förvÀntningar.
Vad vi erbjuder
Vi erbjuder ett gigantiskt utbud kakel och klinkers av högsta kvalitet till priser som aldrig tidigare varit möjliga. Allt tack vare egen tillverkning med inga onödiga mellanhÀnder, ett optimerat logistik center på 17 000 kvm och mångårig erfarenhet inom branschen med djup kunskap inom alla områden. Hos oss kan du hitta alla typer av kakel och klinkers, oavsett vilken stil, form,fÀrg eller storlek du letar efter. Sortimentet strÀcker sig från ett kvalitativt bassortiment av kakel och klinker, men också unika exklusiva produkter inom segmenten Natursten, Marmor, Marockanska Kakel, Glas- och Kristallmosaiker ifrån hela vÀrlden.
Vårt sortiment innehåller över 1000 olika produkter som du i lugn och ro kan blÀddra igenom i vår webbutik eller så Àr du så klart varmt vÀlkommen att se allt på plats i vårt showroom på 1 200 kvm i hjÀrtat av Malmö. Oavsett vart du vill besöka oss så Àr vi alltid tillgÀngliga för att ge dig professionell och personlig service, dÀr vi lovar att göra vårt absolut yttersta för att se till att du blir 100% nöjd med din bestÀllning och kommer att trivas med och uppskatta ditt kakel och klinkers. Det finns en anledning varför vi har så många 5-stjÀrniga recensioner - vi sÀtter alltid våra kunder först.
UpptÀck vårt unika sortiment av kakel & klinkers nu!
Vi har ett optimerat logistikcenter på 17 000 kvm dÀr vi alltid har minst 500.000 kvm kakel och klinkers i lager. Du kan vÀlja att få din bestÀllning skickad direkt till din dörr med 1-5 dagars leveranstid eller om du har möjlighet så kan du hÀmta dem direkt från vårt lager på Stenyxegatan 30, Malmö. Vi erbjuder alltid 14 dagars öppet köp och samarbetar med SVEA för sÀkra betalningar med möjlighet till finansiering eller delbetalning om så önskas.
Kakelgiganten.se
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- Vi Àr engagerade i våra kunder!
- Kakelgiganten.se Àr en svensk e-handelsplattform som specialiserar sig på försÀljning av kakel och klinker och badrumsinredning till både privatpersoner och företag. Företaget erbjuder ett brett sortiment av kakel för olika typer av renoverings- och byggprojekt, med fokus på hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser. Sortimentet inkluderar allt från klassiskt vitt kakel för kök och badrum till moderna designplattor i olika fÀrger, former och material. På Kakelgiganten.se kan kunder enkelt navigera bland olika kategorier och hitta produkter för specifika behov, som golvklinker, vÀggkakel, mosaik och Àven tillbehör som fog och tÀtskiktssystem. Plattformen erbjuder Àven detaljerade produktbeskrivningar, inspiration och råd för att hjÀlpa kunder göra rÀtt val baserat på deras smak och krav. En stor fördel med Kakelgiganten Àr att de kombinerar en anvÀndarvÀnlig hemsida med snabb leverans och bra kundservice, vilket gör dem till ett populÀrt val bland svenska hushåll och byggföretag som söker kvalitetsmaterial för sina renoveringsprojekt. Deras samarbete med ledande varumÀrken inom kakelbranschen garanterar produkter som håller hög standard, vilket gör Kakelgiganten till en pålitlig leverantör på den svenska marknaden.
UtmÀrkt service.Snabba leveranser.
Marknadens lÀgsta priser, vi garanterar det!

é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
BestÀllning provbitar
Trevlig och bra upplevelse
Inget att klaga på, allting löste sig fint
Bra priser men lite segt nÀr frakten ÀrâŠ
Bra priser men lite segt nÀr frakten Àr hÀlften av vad plattorna kostade.
Super flotte klinker og hurtig levering ð€
Super flotte klinker og meget hurtig levering ð€
Fina bilder och bra info om produkten
Fina bilder och bra info om produkten.
Ringde och fick mycket bra hjÀlp om produkten.
Trevlig personal.
Stefan
Bra och prisvÀrt golv
Allt funkade fint
Very good love the tiles
Snabb hantering och lÀtt att hÀmta iâŠ
Snabb hantering och lÀtt att hÀmta i butik!
Snabb leverans och bra pris
Snabb leverans och bra pris iom att det var rea, 50%. Jag skulle ge fem stjÀrnor om det inte var så att handtagen saknades till en kommod i leveransen.
Det hanterades snabbt av Kakelgiganten och de skickades inom några dagar, dock saknades skruvar.
brapris och vÀldigt bra service
Man kan hitta bra kvalitet med billig pris hos kakelgigante. rekommenderas
Mycket trevlig och tillmötesgÃ¥endeâŠ
Mycket trevlig och tillmötesgående sÀljare på telefon. Leveransen kom i tid.
Mycket nöjd med allt.
MÃ¥ste reklamera inom 5 dagar
Måste reklamera inom 5 dagar. Om man inte Àr på plats utan låtit ett ombud ta emot t ex. Uselt...
Trasigt klinkers
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹