Het enige jammer aan de zaak Jan is, zoals mijn vader zaliger altijd zei: âDat hij niet stuk gaatâ. Zelfs niet nadat hij ooit, bij een onbewaakte opstart, tot maar liefst 500 graden is gegaan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Professioneel, kwaliteit, to the point, eerlijke info en heel veel delen van de kennis via info-avonden. Warm menselijk onthaal tijdens de info-avond, een avond die goud waard is zowel om productkenni... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik heb veel geleerd van hoe dit type bbq moet opstarten, onderhouden en worden schoongemaakt. Daarna, de recepten die we hebben gemaakt en meekregen zijn zeer welkom aangezien ik, blijkbaar, nog... ãã£ãšèŠã
Big Joe connected Joe gekocht Samen met de chauffeur de BBQ samen gestoken dit ging zeer vlot en wat ook zeer vriendelijk Top services
Kamado BBQ, de Kamado Joe Specialist voor de Benelux! ð¥ 1e verdeler in België ð¥ Grote showroom met alle modellen ð¥ Krijg het juiste advies!
Meldertsestraat 8, 3545, Halen, ãã«ã®ãŒ
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Kamado BBQ ããã®åç
We hebben een goede ervaring met deze bedrijf. Communicatie was duidelijk, levering was snel, en de prijs was de beste die we kunnen vinden.

Kamado BBQ ããã®åç
Perfecte levering en installatie van de kamado ððð

Kamado BBQ ããã®åç
Zeer vlotte communicatie. Goede website. Vlotte levering met duidelijke info.

Kamado BBQ ããã®åç
Heel tevreden van de service. Ondanks de voorbereidingen voor de opendeur van zaterdag, Bleven ze vriendelijk en behulpzaam. Dat zelfs voor een lege doos die ik nodig had om mijn kamado te kunnen verhuizen.
Voor al mijn nieuwe aankopen ga ik nergens anders meer.
Nogmaals merci

Transaction sans problÚme
Livraison rapide
Achat en toute confiance

Kamado BBQ ããã®åç
Super service! Als je vragen hebt, krijg je heel snel een antwoord op je mail. Mijn kerstkado werd zelfs ingepakt zonder problemen.

Makkelijke site
Snelle service
Zeer goede producten
Voldoen aan beschrijving op de site
Goede uitleg, levering en hulp bij opstart en bijkomende tips.
Dit zijn de Kamado experts van het land. Ik vroeg raad, ik kreeg het, en ik bestelde. Het product kwam zonder problemen aan en staat nu al op de Kamado.

Kamado BBQ ããã®åç
Leuke en lekkere workshop. Veel nuttige tips .. en uiteraard mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwste Kamado snufjes

Kamado BBQ ããã®åç
Supper goede service staan altijd klaar om u te helpen ! Toppers in hun vak
Jaren trouwe klant. Fantastische service en fantastische mensen om zaken met te doen!
Vriendelijk,het is niet te veel om uitleg te geven.
Ben heel tevreden.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã