Het enige jammer aan de zaak Jan is, zoals mijn vader zaliger altijd zei: “Dat hij niet stuk gaat”. Zelfs niet nadat hij ooit, bij een onbewaakte opstart, tot maar liefst 500 graden is gegaan... もっと見る
企業が回答しました
Professioneel, kwaliteit, to the point, eerlijke info en heel veel delen van de kennis via info-avonden. Warm menselijk onthaal tijdens de info-avond, een avond die goud waard is zowel om productkenni... もっと見る
企業が回答しました
Ik heb veel geleerd van hoe dit type bbq moet opstarten, onderhouden en worden schoongemaakt. Daarna, de recepten die we hebben gemaakt en meekregen zijn zeer welkom aangezien ik, blijkbaar, nog... もっと見る
Big Joe connected Joe gekocht Samen met de chauffeur de BBQ samen gestoken dit ging zeer vlot en wat ook zeer vriendelijk Top services
Kamado BBQ, de Kamado Joe Specialist voor de Benelux! 🔥 1e verdeler in België 🔥 Grote showroom met alle modellen 🔥 Krijg het juiste advies!
Meldertsestraat 8, 3545, Halen, ベルギー
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ruime keuze, vlotte service en een goede uitleg. Bij de levering zelfs een korte demonstratie.
Bij Kamado BBQ zijn ze vriendelijk behulpzaam en krijg je goede informatie. Kortom een winkel waar een klant nog klant is. Zeker de moeite waard om langs te gaan.
The team at Kamado BBQ are fast, professional and good with advice. This is my third purchase from them and each time has been an excellent experience.
Fantastic customer and warranty support. I had an issue, really not expecting it to be covered. They immediately sent a replacement.
Vriendelijke en professionele bediening en toelichting.
Fijne ervaring!
Zeer veel bijgeleerd.
Veel vragen gesteld en overal eerlijk antwoord op gekregen.
Niets was teveel en alles was zeer goed uitgelegd en het concept zat goed in elkaar.
Nu wat oefenen en volgend jaar terug voor de advanced versie
Alles super !
Het was een zeer aangename eerste kennismaking met de winkel, veel uitleg gekregen zonder druk om te kopen, kort daarna een uitnodiging ontvangen voor een demo, en dan nog een workshop gedaan, met als gevolg een bestelling, alles vlot en super gelopen!
Zeer goede uitleg over alle kamado’s, voor en nadelen. Met een vrijblijvend gevoel.
Perfecte levering en prijs spijtig genoeg wat verder van huis anders kon ik ook langs de BBQ day’s langskomen
Zeer goede en gedetailleerde uitleg gekregen en al mijn vragen zijn beantwoord. Ik koop hier zeker mijn kamado in de toekomst.
Dankzij de deskundige uitleg van Jan wist ik meteen wat gekozen.
Vriendelijke service en een heel degelijke uitleg. Je voelt de passie voor hun producten en dat straalt af. Aanrader.
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。