Super hurtig levering super butik MEN KÃB IKKE " Cafe Rene kopikapsler " De smager fint nok, men det sprÞjter ud over det hele, i alle kanter pÃ¥ kapselskuffen og maskinen skal rengÞres bagefter. si... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snyd og humbug. Fik forkerte varer leveret. Jeg kontaker Kapselkongen og fÃ¥r at vide at jeg 'bare gerne mÃ¥ beholde de andre varer uden ekstra betaling'. Da jeg skriver tilbage og siger at jeg gerne... ãã£ãšèŠã
Sender forkerte varer og svarer ikke pÃ¥ henvendelser. Har ellers brugt dem uden problemer fÞrhen, men ved sidste ordre, hvor jeg havde bestilt 15 pakker kaffe var de 5 af dem et forkert mÊrke. Genta... ãã£ãšèŠã
Rigtige hurtige til at sende. Seneste pakke indeholdt dog forkert kaffe. Jeg mailede samme dag (4 hverdage siden i dag), og har endnu ikke hÞrt noget. Mandag bestilte jeg igen kaffe, og skrev som... ãã£ãšèŠã
Danmarks billigste kapsler til Dolce Gusto og Tassimo
Forbindelsesvejen 115, 9400, NÞrresundby, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 25ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Hurtig levering, men lettere irriternede at jeg bestiller nogle rengÞringstabletter til min Siemens eq 3, da overskriften og billede på produktet var det jeg skulle bruge nemlig Siemens eq series tabletter, der står endda produktet koden i overskriften også.
Jeg modtager så "Bosch" rengÞringstabletter. Ja, jeg kan se efterfÞlgende at hvis man går ned og nÊrlÊser jeres beskrivelse, så står der rigtigt nok at det kan enten vÊre man får Siemens eller Bosch. Men det synes jeg slet ikke fremgår tydeligt nok, da jeg så bare kunne have kÞbt det til samme pris i en butik i nÊrheden og sparet fragten..

Kapselkongen.dk ããã®åç
Annullere min ordre uden at give information hvorfor.
Svar til jeres svar 10-10-2023.
VrÞvl... TÊnker det var fordi i havde fået sat den for billigt. Den var online kort tid efter igen, og selv idag har i stadig den til salg OG på lager.

Kapselkongen.dk ããã®åç
Bestilte rensetabletter til en kaffemaskine. De blev ikke afsendt og fÞrst efter at have kontaktet kundeservice pr. Mail, fik jeg svar på at de ikke var på lager ( Til trods for de var indikeret som vÊrende på lager på webshoppen).
LÊnge efter, trÊkkes pengene. Jeg får aldrig nogen sms eller mail med information om at varen er afsendt, eller at den er klar til afhentning.
Efter igen at have rykket, kommer der blot en mail med en kreditnota - med belÞbet UDEN fragtomkostninger.
Da jeg klager over dette, får jeg pr. Mail at vide at pakken jo ikke blev hentet rettidigt, så fragten er for egen regning. De fik en mail retur, hvor jeg forklarer at jeg i sagens natur ikke kan afhente en pakke jeg slet ikke ved er afsendt eller klar til afhentning. Den mail har jeg aldrig fået svar på.
Jeg handler der aldrig igen.
Bedste pris
Super service
Hurtigt levering
Min faste kaffe leverandÞr
Virkelig god service. Kunderservice er nem at kontakte, de svarede og lÞste mit selv forskyldte problem meget hurtigt, og uden sure miner eller andet. Vil bestemt handle der igen.
Et godt overblik pÃ¥ hjemmeside og hurtig levering. Ikke sidste gang at jeg handler hos dem âïžâïžâïžâïžâïž
De havde varen jeg skulle bruge til en fornuftig pris, og de var lyn hurtige til at afsende varen.
Let af finde de produkter jeg skulle bruge, til en rigtig god og fornuftig pris, koblet med en super hurtig levering . Prima oplevelse, jeg vender helt sikkert tilbage.
Billigtð³ja det skulle man ikke tro og hurtig levering.
God service hurtig levering det kÞrer bare
Absolut en hurtig levering af min yndlingskaffe âïž
Rimelig pris på den expresso kaffe vi bruger samt hurtig levering.
Super nem bestilling fra deres hjemmeside og altid hurtig levering,
Kun gode anbefalinger herfra.