ik heb de omega 3 supplementen ontvangen die nog maar 1 maand houdbaar zijn. Tot op heden meerdere mails gestuurd en via sociale media berichten gestuurd, maar helaas geen respons. Er wordt geen oplos... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestelling besteld en betaald, maar er wordt niets geleverd. Gemaild, maar er word niet op gereageerd. Bagger bedrijf trap er niet in!
De supplementen van kastoesofficial hebben mij enorm geholpen bij het boeken van vooruitgang tijdens de trainingen. Dankzij de pre workout heb ik altijd zin om te trainen, omdat ik boordevol energie k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kastoes is gespecialiseerd in het verkopen van voedingssupplementen. Alle Kastoes supplementen worden in de EU geproduceerd en zijn gecertificeerd aan GMP, HACCP en HALAL. Onze producten zijn samengesteld uit volledig natuurlijke vitaminen, mineralen en kruidenextracten, waarbij alleen hoogwaardige grondstoffen worden gebruikt. Het waarborgen van kwaliteit en veiligheid staat op nummer 1!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kastoes Keukenweegschaal
Geweldig handig en nauwkeurig weegschaaltje.
Klein en daarom gemakkelijk op te bergen.

Kastoes ããã®åç
Voor het eerst hier besteld en goed te spreken over de service. Snelle levering en duidelijke website

Kastoes ããã®åç
Goede producten en snelle verzending
Goede producten en snelle verzending. Al meerdere malen een bestelling geplaatst.

Blij verrast met resultaten
Echt blij verrast met de fatburners van Kastoes! Door een ongelukkige val twee maanden terug ging sporten even niet meer. Om mijn hongergevoel (dat vaak voortkwam uit verveling) tegen te gaan, besloot ik de fatburners een kans te geven. Wonder boven wonder ben ik in de afgelopen twee maanden 3 a 4 kilo afgevallen, en dat zonder intensief te sporten! Ook geen gekke bijwerkingen en neutraal in smaak. Kortom, ik ben erg enthousiast over de fatburners!

Kastoes ããã®åç
Zoals gewend alles weer perfectâŠ
Zoals gewend alles weer perfect geregeld.
Zeer tevreden over service, levering en producten.
Top

Bestel hier altijd mijn Omega 3âŠ
Bestel hier altijd mijn Omega 3 visolie.
Zeer tevreden.

Fijne producten
Gebruik de supplementen al een tijdje. Zowel fatburner als shake. Doet zn werk en erg tevreden mee!

Super! Ik blijf bestellen
Bij mij werkt het super! Ik merk bijna niets van de fatburner en ben toch weer op gewicht aan het komen dus iets werkt want door een ongeluk niet kunnen sporten. De klantenservice is top. Heel laagdrempelig en goed bereikbaar. Via de app al 2 keer positief contact gehad. Van de fatburner ben ik vooral blij dat ik niet stuiter of hartkloppingen krijg zoals sommige andere merken.

Kastoes ããã®åç
Super product en persoonlijk contact!
Super winkel, super verkoper/eigenaar, super product. Persoonlijk contact is echt een pré en motiveert! Snelle levering. In 5 weken 3 kilo afgevallen. Minder honger en meer energie, zonder rare bijwerkingen. Love this â¥ïž

Ik ben blij!!
Super tevreden, krijg er inderdaad veel meer energie vanâºïžen erg leuk de extra's die je erbij krijgt. Ik ben dus ook super tevreden ð

Uitstekende service en snelleâŠ
Uitstekende service en snelle bezorging. Besteld en dezelfde dag al in huis!

prima produkt
prima produkt, snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang!

Top service
Top service, ik was niet helemaal tevreden daar hebben ze gelijk gehoor aan gegeven en me goed geholpen echt super netjes!

Kastoes ããã®åç
Eindelijk iets wat echt werkt!
Zeer tevreden over de producten van Kastoes vooral de ultra instinct fatburners. Erg verrast over hoe goed het werkt. Met behulp van de pillen en de combinatie van minder en gezonder eten val ik per week 1,5 kilo af! Zonder inspanning!
Ik was er wat sceptisch over maar ben echt super tevreden.

Aanrader
Deze beker is heel fijn! In tegenstelling tot normale Shakebekers heb ik hier geen klontjes in mân Shake. Ideaal. Daarnaast is het ook een mooie beker.
De klantenservice was top: de kleur die ik wilde was niet meer op voorraad en ik kreeg 2 opties als alternatief aangeboden. Zeer beleefd en verder een snelle afhandeling van de bestelling. Aanrader dus!

good product
It is a very good fatburner
it gives me good energy while I am at the gym, also do a great job to hold down my appetite.
I recommend it

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã

![BLENDED [RITUAL] ããŽ](https://consumersiteimages.trustpilot.net/business-units/631afe55580efd0f7de77df5-198x149-1x.jpg)