De medewerkers (beiden) erg behulpzaam, meedenkend en heel goed in communicatie! Door hun heb ik besloten vanaf nu wanneer we een auto nodig hebben eerst het bij jullie te proberen.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Wordt direct geholpen omdat we GEEN afspraak hadden en direct een busje nodig hadden voor een bed op te halen. Ze was vriendelijk en duidelijk met de uitleg. en zo wordt je klant voor een volgende k... もっと見る
Onze andere bus was geannuleerd op de ochtend. Hierdoor was er lichte paniek maar gelukkig waren ze heel vriendelijk en konden we daar gelijk eentje huren en super uitleg en daardoor makkelijk verhuis... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
KAV Autoverhuur heeft een team van enthousiaste medewerkers die dagelijks werken voor tevreden klanten en berijders. Met een netwerk van 14 vestigingen zijn wij een landelijke speler. Wij bieden zorgeloze mobiliteit en werken met de volgende kernwaarden; toegankelijk, expertise en vertrouwen. Sinds 1971, al meer dan 50 jaar kennis van zaken. De kracht van KAV is om snel en flexibel in te spelen op de vraag. Een ‘op maat ‘ oplossing waarbij binnen korte tijd een grote of specialistische opdracht aangenomen kan worden. Onder onze slogan ‘Kan Alles Vervoeren’ bieden wij zorgeloze mobiliteit in elk segment. Van personenbusjes, bestel-, bak- en vrachtwagens. Maar ook voor personenauto's is KAV Autoverhuur het vertrouwde adres voor zowel bedrijven als particulieren. Voor daghuur, week, weekend. Maar ook voor een maand of langer hebben wij shortlease producten. Recent heeft KAV ook elektrische en hybride voertuigen toegevoegd aan haar vloot. KAV Kan echt Alles Vervoeren!
連絡先
Bruningweg 25, 6827 BM, Arnhem, Gelderland, オランダ
- 026-351 5819
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Wordt direct geholpen omdat we GEEN…
Wordt direct geholpen omdat we GEEN afspraak hadden en direct een busje nodig hadden voor een bed op te halen. Ze was vriendelijk en duidelijk met de uitleg. en zo wordt je klant voor een volgende keer.
Een dikke duim van onze kant.
Persoonlijk Service
Wij hebben de wintersportdeal genomen. Goede service, goed bereikbaar voor vragen en denken mee. Niet zo massaal als andere verhuurbedrijven waardoor de service persoonlijker is.
De medewerkers (beiden) erg behulpzaam
Was het snel en makelijk
Super goeie service mensen staan altijd…
Super goeie service mensen staan altijd voor je klaar
Een aanrader!
Alles was goed geregeld. Heel vriendelijk personeel. Mooie ruime bestelbus. Een aanrader!
prima service
Auto stond klaar, was schoon, reed prima, fijne service, wat kan ik nog meer wensen
Snelle en soepele service
Ik kreeg netjes een bakwagen mee
Ik kreeg netjes een bakwagen mee. Van te voren werden alle schades, beschadigingen doorgenomen. Helaas was het in de ochtend en donker. Echter waren er dat wel veel. Eigenlijk aan alle kanten van het voertuig. Maar vtg functioneerde prima. Ik ben een voorzichtige rijder en heb dan ook niets geraakt. Toch vraag je je wel af of bij terugkomst iets ontdekt is. Waarbij je dan eventueel de rekening krijgt. Ik moet zeggen, keurige check gedaan. Het is bij het aantal deuken en beschadigingen gebleven. Men was het eens dat ik niets heb toegevoegd. Fijn bedrijf. Ik kan het aanraden.
Fijne ervaring
Fijne ervaring. Goede advies. Mooi prijs en vriendelijke service. Bedankt.
snel geregeld
Top bedrijf komt afspreken na
Alles zoals afgesproken
Snel, vriendelijk, duidelijk en volgens afspraak. Prima geregeld.
Vriendelijke en behulpzame medewerkers…
Vriendelijke en behulpzame medewerkers achter de balie en de wagens waren ook prima.
Klantvriendelijk en concreet bedrijf
Klantvriendelijk en concreet bedrijf. Maken ook nooit fouten. Het loopt al een geruime tijd zeer soepel tussen ons en daarom krijgen ze van mij vijf sterren. Ga zo door KAV Arnhem.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。