Ualmindelig hurtig service. Jeg kontakter TrackMe Tirsdag d. 7/10 kl. 10:30, og fÃ¥r fat i SÞren, jeg forklarer SÞren, hvad jeg har brug for, og Kl. 12:30 ankommer der en montÞr, og montere GPS enh... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har vÊret kunde hos TrackMe i fem Ã¥r og det har vÊret nemt og overskueligt hver mÃ¥ned, nÃ¥r jeg har skulle udfylde min kÞrebog. De enkelte gange, hvor der har vÊret behov for telefonisk assista... ãã£ãšèŠã
HjÊlpsomme og effektive. ð Kom dagen efter opkald. InstallatÞr Brian var lyn hurtig, oplysende og bare rigtig rar. Nem at fÃ¥ kontakt til og har vÊret klar til at besvare alle mine mange spÞrgsmÃ¥l.... ãã£ãšèŠã
Det virker, som det skal! Udover at det engang gik kold og ikke virkede og man skulle ringe 2 gange for at fÃ¥ en ud og fikse det. Og seriÞst i burde have en applikation det skide irriterende at ma... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
TrackMe er en af Danmarks fÞrende GPS tracker udbyder. Vi arbejder inde for specielle lÞsninger af GPS tracking til både privat og erhverv. Hos TrackMe hjÊlper vi vores kunder med at holde overblik og styring af deres flåde af biler, både, maskiner, mc osv. Elektronisk kÞrebog, forsikringsgodkendt tracker og tyverisikring. Vi sÊtter stor pris på vores kunder og sÞrger for, at du får professionel service hver gang. De bedste lÞsninger, der er tilpasset dine behov.
é£çµ¡å
Fruebjergvej 3, 2100, Kbh Ã, ãã³ããŒã¯
- info@trackme.dk
- www.trackme.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Velfungerende system med hurtigâŠ
Velfungerende system med hurtig rapportering, Har vÊret meget tilfreds med abonnementet. Og effektiv administration.
Vh SÞren Boysen.
Super god oplevelse og godâŠ
Super god oplevelse og god kundeservice.
MontÞr Steffan super montÞr og var der punktlig til den aftalte tid,
Ualmindelig hurtig service!
Ualmindelig hurtig service.
Jeg kontakter TrackMe Tirsdag d. 7/10 kl. 10:30, og får fat i SÞren, jeg forklarer SÞren, hvad jeg har brug for, og Kl. 12:30 ankommer der en montÞr, og montere GPS enheden i min bil. Jeg udfylder papirerne og dagen efter har jeg adgang til overvågning og modtaget dokumentation til forsikringsselskabet, på at GPS enheden er monteret.
Virkelig nemt, hurtigt og professionelt.
Kan kun anbefales
God service og hurtig ekspedition ð
Alt har fungeret 100% som forventet
Alt har fungeret 100% som forventet! BÃ¥de funktionelt og adminstrativt.
God service.
HjÊlpsomme og effektive. ð
Nem at få kontakt til og har vÊret klar til at besvare alle mine mange spÞrgsmål. FÞr, undervejs og efter.
Klar anbefaling herfra.
Lige blevet kunde og alt gik som smurt.
Lige blevet kunde og alt gik som smurt.
God og hurtig service
God og hurtig service. Virker upåklageligt.
Fremragende oplevelse og god behandling
Jeg har vÊret kunde hos TrackMe i fem år og det har vÊret nemt og overskueligt hver måned, når jeg har skulle udfylde min kÞrebog. De enkelte gange, hvor der har vÊret behov for telefonisk assistance, har TrackMe altid vÊret behjÊlpelige og udÞvet god og hurtig assistance.
Skulle jeg i fremtiden have brug for en GPS lÞsning, ved jeg bestemt godt, hvor jeg skal henvende mig.
Tak for de fem år :)
God og hurtig installation
Jeg bestilte og betalte om tirsdagen, og onsdag kom de forbi og installerede trackeren.
Og certifikatet var i indbakken 2 dage senere så forsikringsselskabet kunne få besked.
Fantastisk god kundeservice
Fantastisk god kundeservice, på trods af min egen fejl...
Da jeg ikke havde firma navn pÃ¥ postkassen, valgte Post Nord at sende min tracker retur til afsender ð€·ââïž
Snakkede med kundeservice, som var hurtig til at sige "Skal jeg ikke sende en ny afsted til dig med det samme, nu når den anden er på vej tilbage til os".
Det er god service, for ved fejlen ligger hos mig selv. SÃ¥ mange tak for god service og behandling ðð»ðïž
Zalmaan Ahmad siciid wax ahay shaqoâŠ
Zalmaan Ahmad siciid wax ahay shaqo Doon soomali ah waxana joga soomaliya hargaysa
hÞj servicegrad og stor kompetance
God og grundig forklaring af produktet.
Hurtigt svar når man stiller spÞrgsmål.
Dygtig og effektiv installation af tracker.
13 år gammel tracker kunne ikke mere
Min gamle tracker som jeg kÞbte tilbage i 2011, stoppede med at fungere nu her efter 13 år's brug. Jeg syntes at det er virkelig imponerende, at den har holdt så lÊnge. Jeg skrev til kundeservice, for at få dem til at undersÞge hvad der kunne vÊre galt med min tracker, og de kunne ligeledes heller ikke få noget respons fra trackeren. Vi blev enige om at det nok bare var tid til en ny model, der er trods alt også sket meget på 13 år, så lidt nyt ville jo ikke skade. Jeg fik et virkelig fint tilbud på, en ny tracker som jeg selvfÞlgelig takkede pÊnt ja til. Den er nu monteret istedet for den gamle, og det virker bare ! Tak for en super god service :)
God og hurtig montering god service
God behandling når man ringer
God behandling når man ringer. Nem og brugervenlig hjemside til sporing og kÞrebog.
Super communication
Great service as a company, and amazing customer service! I was able to change my contract with them when our situation with the car changed. Did not charge us a cent :) recommend!
super service tak
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹