Jeg har haft en meget frustrerende oplevelse med KEH Gruppen. Siden jeg flyttede ind i min lejlighed har en stikkontakt ikke virket. Jeg kontaktede dem allerede inden jeg rejste, og fik a... ãã£ãšèŠã
Fik hurtigt svar fra KEH, at vicevÊrten ville kontakte mig. Per vicevÊrt klarede lige dÞren i depotet. Per er en meget behagelig vicevÊrt, stor ros til ham. Hilsen Lilian, Viften 22.
äŒæ¥ãåçããŸãã
I er for svÊre at komme i kontakt med og fÃ¥ nogle svar fra. Systemet med at man fÞrst skal forklare sig til nogle mennesker (i et call-center?), der ikke kan andet end at stille om til fagfolkene... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KEH Gruppen har hjulpet med at istandsÊtte min kÞbenhavnerlejlighed. Ombygningen tog lidt over 10 uger, og har med Martin/KEHs hjÊlp kÞrt supergodt. Resultatet og prisen er blevet prÊcist som vi havde... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi tilbyder service indenfor facility, ejendomsservice og byggeri. Vi er specialister i miljÞrigtige lÞsninger til bekÊmpelse af fugt og skimmel i murvÊrk.
Naverland 22 B, 2600, Glostrup, ãã³ããŒã¯
- +4546596226
- info@kehgruppen.dk
- kehgruppen.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 62ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Jeg har haft en meget frustrerendeâŠ
Jeg har haft en meget frustrerende oplevelse med KEH Gruppen.
Siden jeg flyttede ind i min lejlighed har en stikkontakt ikke virket. Jeg kontaktede dem allerede inden jeg rejste, og fik at vide, at de ville vende tilbage med en lÞsning â men jeg hÞrte intet.
Efter gentagne henvendelser og opfÞlgning fÃ¥r jeg nu at vide, at der fÞrst sker noget âi nÊste ugeâ, selvom problemet har stÃ¥et pÃ¥ siden indflytning.
Problemet er ikke bare en lille gene â jeg arbejder fra min computer og er afhÊngig af strÞm, sÃ¥ det pÃ¥virker direkte min hverdag og indkomst.
Det mest frustrerende er manglen på ansvar. KEH Gruppen henviser til en entreprenÞr, men som lejer er det ikke mit ansvar at jagte deres samarbejdspartnere.
Meget langsom håndtering, dårlig opfÞlgning og manglende forståelse for hvor vigtigt problemet er.
Kan desvÊrre ikke anbefales.
Rigtig god oplevelse med KEH Gruppen
Rigtig god oplevelse med KEH Gruppen. Hurtig og venlig kommunikation både personligt, via e-mail og telefon. Meget hjÊlpsomme og professionel service.

UbehÞvlet kundeservice!!
UbehÞvlet kundeservice!!
De har ikke svaret på en mail, som jeg sendte for over 1 uge siden. Da jeg ringede til kundeservice blev jeg mÞdt af en dame der talte til mig som om jeg var idiot og fik bla. af vide at jeg "er ligesom ikke den eneste der skriver ind".

KEH Gruppen ããã®åç
Vores kÞleskab stoppede pludseligt medâŠ
Vores kÞleskab stoppede pludseligt med at virke, og skrev til KEH gruppen om aftenen. Dagen efter var der bestilt et nyt kÞleskab, til den kommende dag.
Super god og hurtig service.
Mange tak

Fik hurtigt svar fra KEH

KEH Gruppen ããã®åç
Aftalen blev overhold og opgaven blevâŠ
Aftalen blev overhold og opgaven blev udfÞrt til fulde tilfredshed. Jeg er positiv over for KEH gruppen

KEH Gruppen ããã®åç
De er altid sÞde og venlige
De er altid sÞde, venlige og hurtig til at svare når man skrive til dem.

KEH Gruppen ããã®åç
Hurtig og god service og at opgavenâŠ
Hurtig og god service og at opgaven blev fikset og at man blev hjulpet videre

Hurtige og hjÊlpsomme!
Hurtig og hjÊlpsomme!
En sen eftermiddag have jeg udfordringer med elektriciteten i hele lejligheden. VicevÊrten Per var hurtigt på pletten ind i aftentimerne samt morgenen efter for at lÞse problemet hurtigst muligt. Fantastisk og effektiv service.

Super service
Super service. Jesper kan altid hjÊlpe lige meget hvad jeg udsÊtter ham for.:)

Kontakten er blevet bedre
Kontakten er blevet bedre.
De fÞrste gange jeg skrev til jer, kom der intet svar tilbage, men det gÞr der nu.
Jeres svar tilbage betyder meget for mig.
Tak for det.
Nu venter jeg dog stadig på VVS mand og tÞmrer.

Kim B får 5 stjerner
Kim B får 5 stjerner - Han får tingene til at ske!

Sammenarbejdet med KEH Gruppen
Sammenarbejdet med KEH Gruppen. Fungere rigtig godt og der er aldrig problemer, med de ydelser som de skal levere.
Samt kommunikation imellem, er god og behagelig.

Vi brugte KEH Gruppen til hjÊlp ogâŠ
Vi brugte KEH Gruppen til hjÊlp og rÃ¥dgivning til en kÊlder med fugt. Gitte ved alt om fugt og hjalp os i mÃ¥l med opgaven. KÊmpe anbefaling herfra ð

Vi har vÊret så glade for Kim B
Vi har vÊret så glade for Kim B, der altid har vÊret nem at få fat på og vÊret klar på at hjÊlpe med alle de ting vi havde brug for! Man er sikker på godt humÞr og forståelse når man har med ham at gÞre!

Kim B - Kun ros
Kim B efterlader os altid med et smil på lÊben med hans gode humÞr.
Vi er altid fuldt ud tilfredse med Kims arbejde, han er nemt at fange over telefonen og over mail, og har hjulet os meget siden vi flyttede ind i April.
Kun ros herfra!

KEH Gruppen ããã®åç
Kim B har vÊret en fornÞjelsen atâŠ
Kim B har vÊret en fornÞjelsen at samarbejde med, han har kÊmpet min sag ifbm. en ovn der ikke virkede og han har varetaget mine interesser og svaret hurtigt samt vÊret proaktivt.

Blandet oplevelse
I er for svÊre at komme i kontakt med og få nogle svar fra.
Systemet med at man fÞrst skal forklare sig til nogle mennesker (i et call-center?), der ikke kan andet end at stille om til fagfolkene er et irriterende tidsspildende mellemled, der ikke respekterer brugernes tid.
Ligeledes er ekspeditionstiden meget lang.
Men når fÞrst håndvÊrkerne står her er kvaliteten af arbejdet OK.