De ville ikke sende heller ordren fordi de havde fÃ¥et et beskadiget parti. Men efter vi lige fik snakket om det animerede de bare den beskadigede bare og sendte resten. Og sÃ¥ kom det resterende hur... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Virkelig venlig person i telefonen og hjÊlp til hvad jeg skulle kÞbe, og hvordan jeg skal bruge midlet, intet oversalg heller og da jeg stÃ¥r og skal rejse, lovede han at sende med det samme, og jeg ka... ãã£ãšèŠã
Nem at finde produkter og hurtig levering. Alt som forventet. KÞber gerne fra dem igen.
Meget fin service, hurtigt levering. Blev ringet op af firmaet fordi JEG havde udfyldt min bestilling forkert.... Meget venlig ejer, der ogsÃ¥ tog tid til at svare pÃ¥ mine spÞrgsmÃ¥l. Har kÞbt produkt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KELAX Aps â alt til byggeri, vedligeholdelse og udstyr, produkter til hest og rytter. Hos Kelax finder du et bredt og professionelt sortiment fra verdens fÞrende producenter â direkte til din dÞr eller kÞb i vores fysiske butik. Byg & beskyt: ImprÊgnering, vandtÊtning, coating og tagmembran, der holder i mange Ã¥r. VÊrktÞj & udstyr: Fra kemisprÞjter og malerruller til sikkerhedssko â alt til dit projekt. Kemikalier & rengÞring: Afrensning, rengÞring og antigraffiti-lÞsninger, der gÞr arbejdet lettere. Hest & rytter (Salka Horse): Plejeprodukter, tilskud, rideudstyr og insektspray â alt til dig og din hest. Have & udendÞrs: SkadedyrsbekÊmpelse, fuglefoder, ukrudtsmidler og praktiske lÞsninger til haven. Vores team sidder altid klar ved telefonen og giver tekniske svar, rÃ¥d og vejledning i korrekt brug af produkterne. KELAX Aps â kvalitet, ekspertise og personlig service, sÃ¥ du fÃ¥r det bedste resultat.
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super service. Tager tiden til at vise interesse for ens behov og komme med kompetent rådgivning.

KELAX ApS ããã®åç
hele min pakke var i perfekt stand ogâŠ
hele min pakke var i perfekt stand og hurtig levering
kan klart anbefales og jeg kÞber 100% her igen

Kundeservice udover der forventelige
Den 8/12 bestilte jeg et par Rossi stÞvler til min sÞn i julegave.
Jeg fik en mail senere samme dag, om at min ordre var afsendt.
TÊnkte " Det gik stÊrkt, skÞnt"
Men så kl 16:30 bankede det på min dÞr, og en ansat ved Kelax ApS stod og spurgte om det ikke kunne passe, at jeg havde bestilt et par stÞvler?
Joo det havde jeg da.
Nå men jeg bor i nabobyen, så jeg tillod mig at tage dem med til dig, bare så du slap for at skulle hente dem i pakkeboksen.
Jeg fik mine stÞvler og med Þnsket om en god jul.
Ekstra ordinÊr god kundeservice!

KELAX ApS ããã®åç
Kunne ikke vÊre mere tilfreds hurtigtâŠ
Kunne ikke vÊre mere tilfreds hurtigt levering og fantastisk service mange tak

Meget hjÊlpsomme
Intet at klage over :)
Hurtig levering. God pris
Hurtig levering og hurtig rettelse af fejllevering.
Desuden var prisen god ð
Gode produkter og priser samt hurtigâŠ
Gode produkter og priser samt hurtig levering.
Helt fantastisk kundeservice
Helt fantastisk kundeservice. Vi bor et stykke fra Hobro, men fandt et produkt vi har brug for, som de har på lager. Det ser ikke ud til de har åben butikken i weekenden, så jeg kontakter dem på mail, om der er mulighed for at hente varen ud over deres åbningstider.
Svaret er ja, det kan vi sagtens finde ud af, og han spurgte indtil hvor vi kom fra. Vi talte lidt frem og tilbage på mail (en sÞndag eftermiddag) og han fortÊller der er en kollega der bor lidt tÊttere på os, han vil gerne tage det med "ned af" så vi kunne spare lidt kÞrsel. Jeg får en faktura og får betalt. Tirsdag skriver vi sammen igen, hvor han oplyser den kollega der skulle have det med, er blevet forhindret. Så han kommer lige forbi, med vores bestilling, altså levering hjemme hos os selv.
Sikke en god service, det er godt nok en meget fin behandling. Skal lige sige vi har små 50 km til Hobro..
God og kompetent rådgivning til produkterne
God og prompte rådgivning over telefon og chat.
Hurtig ordreekspedition og levering til hjemmeadressen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ