レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

De ville ikke sende heller ordren fordi de havde fÃ¥et et beskadiget parti. Men efter vi lige fik snakket om det animerede de bare den beskadigede bare og sendte resten. Og sÃ¥ kom det resterende hur... もっず芋る

Virkelig venlig person i telefonen og hjÊlp til hvad jeg skulle kÞbe, og hvordan jeg skal bruge midlet, intet oversalg heller og da jeg stÃ¥r og skal rejse, lovede han at sende med det samme, og jeg ka... もっず芋る

Nem at finde produkter og hurtig levering. Alt som forventet. KÞber gerne fra dem igen.

Meget fin service, hurtigt levering. Blev ringet op af firmaet fordi JEG havde udfyldt min bestilling forkert.... Meget venlig ejer, der ogsÃ¥ tog tid til at svare pÃ¥ mine spÞrgsmÃ¥l. Har kÞbt produkt... もっず芋る

䌁業情報

1. 店

圓該䌁業による蚘述

KELAX Aps – alt til byggeri, vedligeholdelse og udstyr, produkter til hest og rytter. Hos Kelax finder du et bredt og professionelt sortiment fra verdens fÞrende producenter – direkte til din dÞr eller kÞb i vores fysiske butik. Byg & beskyt: ImprÊgnering, vandtÊtning, coating og tagmembran, der holder i mange Ã¥r. VÊrktÞj & udstyr: Fra kemisprÞjter og malerruller til sikkerhedssko – alt til dit projekt. Kemikalier & rengÞring: Afrensning, rengÞring og antigraffiti-lÞsninger, der gÞr arbejdet lettere. Hest & rytter (Salka Horse): Plejeprodukter, tilskud, rideudstyr og insektspray – alt til dig og din hest. Have & udendÞrs: SkadedyrsbekÊmpelse, fuglefoder, ukrudtsmidler og praktiske lÞsninger til haven. Vores team sidder altid klar ved telefonen og giver tekniske svar, rÃ¥d og vejledning i korrekt brug af produkterne. KELAX Aps – kvalitet, ekspertise og personlig service, sÃ¥ du fÃ¥r det bedste resultat.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

263件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Imponerende!

Hele vejen igennem super service. Fra chatfunktion og viden om produkter til forsendelses service og levering fra dag til dag - endda op til påske. Virkelig gode priser. Imponeret!

2024幎3月27日
自発的なレビュヌ

KELAX ApS からの回答

Det er vi virkelig virkelig glade for at hÞre !

Vi takker og bukker og Þnsker dig en super påske!

Jeg hader at anmelde 😵‍💫

2024幎2月27日

Hej Bent,

Tak for din anmeldelse på trods af at det er noget du hader :) Vi håber at det er på grund af vores gode service at du alligevel har valgt at ligge en anmeldelse :)

Mange tak og du skal vÊre mere end velkommen en anden god gang ! :)

2024幎3月4日

KELAX ApS からの回答

Godt at hÞre Max ! Jeg er glad for og håber at dine forventninger til service og levering blev indfriet ! :)

2024幎3月4日

KELAX ApS からの回答

Vi er glade for at vi kunne ekspedere dig Dennis ! Jeg håber vi ses en anden gang !

Hurtig levering.
Havde et spÞrgsmÃ¥l til et produkt ,fik svar efter 5 min ,virkelig god service 👍🏻

2024幎2月27日

Hej Helle,

Vi er glade for at kunne vÊre behjÊlpelige !

Casper

God service og godt udvalg

God service og godt udvalg.
Pakken kom dagen efter og da der var problemer med lagertÊllingen, blev jeg ringet op og tilbudt alternativ uden problemer.

2024幎2月26日

Hej Rasmus,

Tak for den fine anmeldelse !

Vi er glade for at vi fandt en lÞsning :)

Ekstra god service

Jeg havde ved en fejl valgt afhentning af varen. Blev ringet op og spurgt om det mon var rigtigt, da de kunne se at jeg boede et stykke vÊk. Lavede herefter ordren om. Det synes jeg virkelig var fin og god service fra virksomheden, at vÊre opmÊrksom på det. Tak :)

2024幎2月5日

Hej Eva,

Tak for din fine anmeldelse ! :)

Vi står altid klar til at hjÊlpe også når der kan opstå fejl ;) Du skal vÊre mere end velkommen en anden gang !

KÞbte sÞlvfisk/skÊgkrÊ fÊlderne samt

KÞbte sÞlvfisk/skÊgkrÊ fÊlderne samt spray gift til indendÞrs brug. FÊlderne har vist sig så effektive, at vi ikke har taget giften i brug.
Nemt at bestille på deres webshop, og hurtig levering

2024幎1月19日

Det var godt Martin !

De er nogle små sa*aner, så godt du får bugt med dem ! :)

Casper

Det var en god oplevelse at handle på

Det var en god oplevelse at handle på Hjemmeside.
overskuelig og hurtig leverance af varen

2024幎1月8日

Hej Jesper !

Mange tak for din anmeldelse !

Du er altid velkommen en anden gang !

Du må endelig sige til hvad vi kan gÞre for lige at give den det sidste skub fra 4 stjerner til 5 stjerner :)

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. Bestilte sÞndag og modtog varen tirsdag

2024幎1月15日

KELAX ApS からの回答

Vi er glade for at kunne servicere dig ! :)

Du skal vÊre velkommen en anden gang ;)

Gode produkter

Gode produkter, fine priser og hurtig levering

2024幎1月8日

Hej Jens,

Mange tak ! Vi forsÞger så vidt muligt altid at vÊre konkurrencedygtige på både pris, service og levering. Så vi sÊtter stor pris på når det også bliver bemÊrket ! :)

Du skal vÊre velkommen en anden gang!

Casper

Personlig opfÞlgning fra Kelax på leveringen.

2024幎1月4日

Hej Mads,

Tak for den gode anmeldelse ! :)

Hos os er servicen altid i top ! ;)

Will buy again

Good customer support, quick delivery and reasonable prices.

2024幎1月3日

Thank you Ivo !

We are glad to hear you had a pleasant experience with us. We are glad we could help :)

Best regards

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。