レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

De ville ikke sende heller ordren fordi de havde fÃ¥et et beskadiget parti. Men efter vi lige fik snakket om det animerede de bare den beskadigede bare og sendte resten. Og sÃ¥ kom det resterende hur... もっず芋る

Virkelig venlig person i telefonen og hjÊlp til hvad jeg skulle kÞbe, og hvordan jeg skal bruge midlet, intet oversalg heller og da jeg stÃ¥r og skal rejse, lovede han at sende med det samme, og jeg ka... もっず芋る

Nem at finde produkter og hurtig levering. Alt som forventet. KÞber gerne fra dem igen.

Meget fin service, hurtigt levering. Blev ringet op af firmaet fordi JEG havde udfyldt min bestilling forkert.... Meget venlig ejer, der ogsÃ¥ tog tid til at svare pÃ¥ mine spÞrgsmÃ¥l. Har kÞbt produkt... もっず芋る

䌁業情報

1. 店

圓該䌁業による蚘述

KELAX Aps – alt til byggeri, vedligeholdelse og udstyr, produkter til hest og rytter. Hos Kelax finder du et bredt og professionelt sortiment fra verdens fÞrende producenter – direkte til din dÞr eller kÞb i vores fysiske butik. Byg & beskyt: ImprÊgnering, vandtÊtning, coating og tagmembran, der holder i mange Ã¥r. VÊrktÞj & udstyr: Fra kemisprÞjter og malerruller til sikkerhedssko – alt til dit projekt. Kemikalier & rengÞring: Afrensning, rengÞring og antigraffiti-lÞsninger, der gÞr arbejdet lettere. Hest & rytter (Salka Horse): Plejeprodukter, tilskud, rideudstyr og insektspray – alt til dig og din hest. Have & udendÞrs: SkadedyrsbekÊmpelse, fuglefoder, ukrudtsmidler og praktiske lÞsninger til haven. Vores team sidder altid klar ved telefonen og giver tekniske svar, rÃ¥d og vejledning i korrekt brug af produkterne. KELAX Aps – kvalitet, ekspertise og personlig service, sÃ¥ du fÃ¥r det bedste resultat.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

263件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Utrolig dårlig service

Utrolig dårlig service.

Giver fragtfirma skylden for manglende lervering

Man kan ikke klage over servicen ved Gert. Der er ingen,trods forklaring på problemet.

Ekstra fragt skulle jeg betale. Selvom jeg ingen besked har fået på nogen platforme

2026幎1月6日

Hej Ulrik

Tak for din henvendelse.
Vi er oprigtigt kede af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse, og vi forstår fuldt ud, at det er frustrerende, når en pakke ender med at blive sendt retur.

Pakken er desvÊrre returneret til os, da den ikke blev afhentet i den GLS-pakkeshop, som blev valgt ved bestillingen. IfÞlge GLS er de kontaktoplysninger, du har indtastet ved ordren (telefonnummer og e-mail), anvendt til at sende besked om levering samt en påmindelse/besked, inden pakken blev returneret.

Vi har naturligvis tilbudt at gensende pakken, men dette Þnskede du ikke. Vi foreslog også, at du selv tog kontakt til GLS for yderligere afklaring, hvilket du ligeledes takkede nej til. Hele forlÞbet kan ses via trackingnummeret, hvor pakkens historik fremgår.

Vi beklager situationen og den gene, den har medfÞrt. Du er altid meget velkommen til at handle hos os en anden gang, og vi refunderer naturligvis det fulde belÞb for varens pris.

Kelax Aps

Lukket butik

Havde modtaget julegave, som var kÞbt hos Kelax.
StÞvlerne jeg modtog var desvÊrre for store. Så de skal byttes.
Da jeg alligevel skulle på kÞretur op omkring Hobro(en tur på godt en time) tÊnkte jeg at jeg ville bytte stÞvlerne i butikken, så jeg også kunne afprÞve og vÊre sikker på at jeg så fandt den rette stÞrrelse.
Havde tjekket på deres hjemmeside, hvor der stod at de skulle have åben i dag. Det samme stod på Google.
Da jeg kommer frem til butikken, står bommen åben. Men på dÞren til butikken står at der er lukket og fÞrst åbner 5/1.

2025幎12月30日

Hej Kristian

Tak for din besked – og fÞrst og fremmest beklager vi den ulejlighed og spildte kÞretur, du har oplevet.

Vi vil gerne kort uddybe, hvordan vi har informeret om vores åbningstider i jule- og nytårsperioden. Den 19/12 har vi på vores Facebook-side lavet opslag, at firma og butikken holder lukket fra 23/12 og åbner igen 5/1 2026.

Derudover fremgår det også af vores telefonsvarer, at butikken er lukket i perioden og fÞrst åbner igen 5/1. På Google er der samtidig angivet, at åbningstider kan vÊre anderledes i forbindelse med jul og nytår.

Når det er sagt, forstår vi fuldt ud din frustration, og vi er kede af, at det alligevel har medfÞrt en forgÊves tur.

Du er meget velkommen til at kigge forbi fra 5/1, hvor vi gerne hjÊlper med at bytte stÞvlerne og finde den helt rette stÞrrelse. Alternativt hjÊlper vi naturligvis også gerne med ombytning via forsendelse, hvis det passer dig bedre.

Kelax

Super hurtig klargÞring til afhentning

Super hurtig klargÞring til afhentning samt jeg blev imÞdekommet med en meget venlig medarbejder der guidede til nem lÊsning! ⭐⭐⭐⭐⭐⭐ herfra!

2025幎12月1日

Hej Jack,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du havde en god oplevelse, og at vores medarbejder kunne guide dig på en nem og behagelig måde. Vi sÊtter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart.

De bedste hilsner Kelax Aps

DÃ¥rlig kundeservice

Bestilte et par Rossi stÞvler. Jeg har brugt det mÊrke i 30 år. Der var en fejl ved hÊlen. Meget ubehagelig at gå med. FÞrst skulle jeg bruge nÊsten 30 minutter i telefonen på at fortÊlle hvad problemet var. Det var en meget påståelig sÊlger. Til sidst får jeg sendt stÞvlerne af sted. Postnord laver en fejllevering. Efter 2 måneder får jeg pakken tilbage. Men de vil ikke returnere pengene. Nu skal jeg have en kredit eller ombytning.
Det er den påståelighed og manglende venlighed der rammer mest. Virkelig en dårlig oplevelse......

2025幎9月15日

KELAX ApS からの回答

Tak for din henvendelse. Vi er kede af at hÞre, at du har haft en dÃ¥rlig oplevelse – det er naturligvis ikke vores intention.

For at prÊcisere forlÞbet:
Du kontaktede os, fordi du oplevede ubehag ved samlingen i hÊlen på dine Rossi-stÞvler. Vi oplyste, at stÞvlerne skulle sendes retur, så vi kunne indsende en reklamation til vores grossist, Kramp Danmark. DesvÊrre modtog vi aldrig stÞvlerne, og der gik over to måneder, fÞr vi hÞrte fra dig igen.

PÃ¥ dette tidspunkt oplyste du, at du allerede havde kÞbt et andet par stÞvler andet steds. Vi forklarede derfor, at vi ikke kunne tilbagebetale belÞbet efter sÃ¥ lang tid, nÃ¥r varen ikke var modtaget, og reklamationen ikke var pÃ¥begyndt. Vi tilbÞd dog stadig at modtage stÞvlerne og forelÊgge sagen for grossisten, sÃ¥ vi kunne forsÞge at finde en lÞsning – men det Þnskede du ikke.

Vi ville meget gerne have hjulpet dig videre eller byttet til nogle uden fejl, men uden at modtage varen kan vi desvÊrre ikke oprette en reklamation eller tilbyde en konkret lÞsning.

Vi beklager, at forlÞbet ikke blev som forventet.

Hilsen Peter

Hurtig levering og god rådgivning

Hurtig levering, god service og kompetent rådgivning. Altid tilgÊngelige.

2025幎10月29日

KELAX ApS からの回答

Mange tak for din flotte feedback! 🙏
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du er tilfreds med både levering, service og rådgivning. Vi sÊtter stor pris på dine ord og ser frem til at hjÊlpe dig igen nÊste gang.

Venlig og kompetent vejledning

Venlig og kompetent vejledning. God pris samt hurtigt og effektiv levering. Kan varmt anbefales.

2025幎11月4日

KELAX ApS からの回答

"Tusind tak for de flotte ord! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både vejledning og levering. Det betyder meget for os med sådan en varm anbefaling."

Produktet havde ingen virkning

Produktet havde ingen virkning

2025幎5月30日

KELAX ApS からの回答

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at produktet ikke levede op til dine forventninger. Vi vil meget gerne hjÊlpe dig videre og finde en lÞsning – enten med vejledning i korrekt anvendelse eller en alternativ lÞsning, der kan fungere bedre for dig. Vi er ogsÃ¥ nÞdtil at kende til hvilket produkt eller lÞsning som ikke virker for dig, uden den viden kan vi ikke hjÊlpe dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@kelax.dk eller telefon 98546085, så vi kan se nÊrmere på sagen.

Super

Super. Hurting

2025幎10月29日

KELAX ApS からの回答

Tak for din feedback! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores hurtige service.

Quick delivery product yet to be tested

Quick delivery product yet to be tested but have good faith !

2025幎9月30日

KELAX ApS からの回答

"Thank you for your feedback! We're glad your order arrived quickly. We hope the product meets your expectations, and we’re here if you need any assistance once you’ve tried it."

Gode stÊrke plastikdunke og hurtig fin

Gode stÊrke plastikdunke og hurtig fin levering, direkte i garagen.

KELAX ApS からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse! Dejligt at hÞre, at dunke og levering levede op til forventningerne. Vi sÊtter stor pris på din feedback og håber at kunne hjÊlpe dig igen fremover.

Super hurtig levering (under 24 timer)

Super hurtig levering (under 24 timer) og billige priser

2025幎9月24日

KELAX ApS からの回答

Mange tak for din feedback! Dejligt at hÞre, at du er tilfreds med både hurtig levering og vores priser. Vi sÊtter stor pris på din anmeldelse.

Var i tvivl om en reservation på min

Var i tvivl om en reservation på min bank. Kundeservice ringer op til mig og giver en udfÞrlig forståelig forklaring.
Se DET er Kundeservice i Verdensklasse. Anbefaler shoppen på det varmeste. Mvh. Fritz.

2025幎10月7日

Hej Fritz,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟 Det glÊder os meget at hÞre, at vores kundeservice kunne hjÊlpe dig hurtigt og tydeligt. Vi sÊtter enormt pris pÃ¥, at du anbefaler os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

De bedste hilsner Peter
Kelax Aps

Hurtig og prÊcis levering

Hurtig og prÊcis levering - ser ud til at vÊre et super godt produkt ( 25l plastdunke )

2025幎9月29日

KELAX ApS からの回答

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at leveringen var hurtig, og at dunken lever op til forventningerne. Vi håber, du får stor glÊde af produktet!

Jeg bestilte x antal vanddunke hos dem i fredags d.3/10, blev positivt overrasket, da de er blevet leveret her til morgen.

2025幎10月6日

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at hÞre, at du oplevede en hurtig levering – det er lige prÊcis det, vi bestrÊber os pÃ¥ 😊

Tak for din anmeldelse!

Hurtig levering. Der sidder også en flink mand bag netshoppen og ikke en robot.

KELAX ApS からの回答

Tusind tak for din feedback! Det glÊder os, at du bÃ¥de oplevede hurtig levering og god service. Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at det bliver lagt mÊrke til her er rigtige mennesker bag vores chat - det gÞr det hele lidt sjovere at drive webshop 😊

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。