kemplox™ – gardiner efter mål レビュー 47

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jakob er en virkelig fagmand. Han kender sine produkter og materialer i stor detaljegrad. Rådgivningen var tålmodig og omhyggeli. Han var hysterisk præcis til både opmåling og opsætning. Alt forløb pe... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Det er et rigtig godt firma og det er lavet hurtigt, præcist og godt! Det hele er professionelt og alt er rigtig god kvalitet og til en skarp pris! Jeg anbefaler firmaet 100%!

5つ星のうち5の評価

Blev anbefalet Jakob af en kammerat der havde købt gardiner igennem ham og hele vejen igennem har der været super service. Jakob kom ud og målte op, hjalp med rådgivning af gardin valg og farv... もっと見る

企業情報

1. カーテン販売店
  2. カーテン ショップ

kemplox™ – gardiner efter mål について

当該企業による記述

Skræddersyet gardiner

Få langvarig glæde af en elegant og optimal gardinløsning, produceret i høj kvalitet og præcis efter dine vinduers mål.

Gratis og uforpligtende besøg

Undgå skuffelser og dyre fejlkøb gennem nettet – vi mener det er vigtigt, at man kan få fremvist prøver af vores forskellige gardinløsninger, da det kan være meget svært at fornemme hvad man køber ved at gøre det bag en skærm.

kemplox™ er den nye dreng i klassen

Hårdtarbejdende og passioneret arbejder vi dag efter dag for at imødekomme alle vores kunders ønsker og behov. Hos kemplox™ går vi nemlig den ekstra mil for vores kunder – og vi gør det altid med et smil 🙋🏻‍♂️

4.8

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Gardiner i 2 stuer

Jakob kom ud og målte op, hjalp med rådgivning af gardin valg og farver.

Allerede ugen efter var de første gardiner klar. Jakob kom og monterede dem alle sammen og de sidder lige præcis som de skal.

Meget professionel, god service, flink og hjælpsom

2021年5月6日

Eminent service!

Jeg havde nogle store vinduespartier, hvor jeg skulle have monteret lameller. Jakob kom og og målte op, samt vejledte mig i udvælgelsen af stof, der i øvrigt er meget bredt favnende både mht. materiale og farve. Jeg må sige at, Kemplox var meget effektive og kvalitetsbevidste lige fra start til slut i forløbet. Der var en leveringstid på ca. 2 uger, som jeg synes er okay, og ligger inden for rammerne ift. hvad der er acceptabelt, så alt i alt en rigtig positiv og professionel oplevelse. Jeg vil vurdere den samlede oplevelse til at ligge i toppen både hvad angår kundeservice og kvalitet, og jeg er utrolig glad for mine nye lameller, som har det helt rette look!

Berit

2021年4月20日
5つ星のうち5の評価

Da jeg flyttede til Aalborg ultimo 2020…

Da jeg flyttede til Aalborg ultimo 2020 blev jeg anbefalet at kontakte Kemplos Gardiner. Jeg har fået en fantastik rådgivning, service og en virkelig flot gardinløsning til en fair pris, Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, dog blev gardinerne leveret 3 dage tidligere end aftalt - Kan absolut anbefales.

2021年4月16日

Fantastisk oplevelse

Da vi flyttede i vores nye lejlighed(ny ejendom med 48 lejligheder) var der lagt et visitkort i vores postkasse og i alle de andres fra Kemplox. Vi skrev efter et tilbud og i den forbindelse mødte vi Jakob. Stor fornøjelse at se den omhu han lagde for dagen med opmålingen. Vi fik et tilbud som ingen andre kunne matche og det vel og mærke uden at gå på kompromis med kvaliteten. Opsætningen var lige så omhyggelig som opmålingen. Det samarbejde vi har haft har været en fornøjelse og vi er så tilfredse med resultatet. Stor tak og ros til Jakob. Kan varmt anbefales. Vh Jette og Michael

2021年4月14日

Fantastisk oplevelse

Vi havde brug for en speciel gardinløsning hjemme hos os, da vi stiller høje krav til kvalitet, design og funktionalitet. Kemplox kom hjem til os, hvor der blev foretaget opmåling, mens vi kiggede på de muligheder, som vi kunne vælge imellem.
I køkken/alrummet fik vi persienner af en type, som vi ikke har set på markedet før. De er uden snortræk og er super flexible. I kælderen fik vi mørklægningsgardiner. Kemplox monterede alle gardinerne, hvilket havde stor betydning for os, da vi ikke er fikse på fingrene herhjemme.
Vi kan på det varmeste anbefale Kemplox, hvis du vil have skræddersyede gardiner, som er 100% efter mål og hvor du ikke går på kompromis med kvaliteten eller designet. Desuden er Kemplox enormt servicemindet, både før, under og efter købet. Det hele til en skarp pris!

2021年4月11日

Dygtig og kompetent

Kemplox har leveret et tilfredsstillende stykke arbejde. Ærlig og står fast ved det oprindelige tilbud uden tøven. Der er leveret et rigtigt fint og kompetent stykke arbejde samt produkt.

2021年4月10日
5つ星のうち5の評価

Alt i alt en rigtig positiv oplevelse

Alt i alt en rigtig positiv oplevelse! Jakob er super dygtig, og er meget omhyggelig i forhold til sit arbejde. Han er nem at komme i kontakt med, meget hjælpsom, og tager sig rigtig god tid til at lytte, og det jeg særligt godt kan lide ved ham er at han, i mine øjne, har en en helt uovertruffen sans for detaljer og farver. Han forstår virkelig at tilpasse dit farvevalg, så kontrasterne bliver præcis som du vil have dem, og så alt er flot og afbalanceret!
5 store stjerner fra mig.

- Rigtig god service
- Hurtig respons

Cecilie Nielsen

2021年3月6日

Kemplox 10 ud af 5 stjener

Jacob er YDERST kompetent, og laver gardiner lige præcis som DU ønsker det. Hele oplevelsen fra det visitkort vi fik i postkassen til det sidste gardin blev hængt op har været fantastisk.

Jacob tager sin tid, involverer dig, og sørger for DU er tilfreds.

Der var lang ventetid på vores gardiner, og Jacob holdte os informeret hele vejen, kom og satte gardiner op af flere omgange, når nogen af dem kom hjem, og var også hyggelig at have gående.

Hvis du vil have gardiner, i høj kvalitet, til en god pris. Så er det Kemplox du skal tage fat i, 10 ud af 5 stjerner herfra.

2021年3月5日
5つ星のうち5の評価

Stor ros til kemplox for mine nye…

Stor ros til kemplox for mine nye gardiner til lejligheden. Fik gratis besøg af Jakob, som lavede opmålinger og vi fandt den bedste bedste løsning, hvorefter han kom med et tilbud, som ingen andre konkurrenter kunne leve op til. Gardinerne sidder med mm nøjagtighed, så ikke en finger at sætte på dette. Perfekt service og kvalitet 👍🏼

2021年2月4日

Virkelig professionel service

Denne mand kan virkelig sit kram! Præcision, venlighed og høflighed er en sand dyd for ham. Jeg var slet ikke klar over alle de løsninger der fandtes med valg af persienner og gardiner før jeg blev præsenteret for ham. Her får man virkelig professionel betjening ud over alle forventninger!

Han er hurtig, effektiv, ufatteligt positiv, smilende og høflig, og så er han ovenikøbet ingeniør, hvilket taler for sig selv, og det mærker man hurtigt i hans fremgangsmetode.

Selve arbejdet forløber i forhold til tidsplanen. Først får man grundig vejledning og information omkring de mange løsninger der findes.

Produkterne er af høj kvalitet og, priserne er fornuftige og i den billige ende, hurtig leveringstid, samtidig med at alt ser fuldstændigt tjekket og professionelt ud ned til mindste detalje, og som en ekstra bonus, pudser han ovenikøbet vinduerne med et varmt smil på læben, og dette er faktisk en gratis service man får.

Han kommer først og opmåler med laser, og samtidig bliver man mødt af en helt igennem, utrolig velment og høflig betjening. En ærlig og varm fyr iklædt pænt firmatøj, og med et smil på læben som kan få selv den mest grå dag til at virke solrig, særligt pga. hans hans medmenneskelige og fleksible væsen.

Jeg er virkelig oprigtig glad for at jeg valgte kemplox til min persienne/gardinløsning, som fortjener den største ros, for han anstrenger sig virkelig til det yderste, for at give dig en fantastisk oplevelse i særklasse.

- hilsen en meget tilfreds kunde

2020年10月22日

Kanon service!

Kanon service!
Søger man kvalitet og ønsker man en fantastisk kundeservice, så er det Jakob man skal bruge til jobbet.

Utrolig venlig og virkelig dygtig til sit arbejde.

Jeg kan klart anbefale ham!

2020年8月20日
5つ星のうち5の評価

Aldrig har jeg oplevet så god og reel…

Aldrig har jeg oplevet så god og reel service. Jakob er helt fantastisk kundeminded. Alle der ønsker en gardin løsning, bør simpelthen rette henvendelse hertil. Jeg er ubeskriveligt glad og ovenud tilfreds med den gardin løsning , vi fandt frem til, til mig og min lejlighed.

2020年8月15日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk service og gode priser

Fantastisk service! Jakob fra Kemplox har taget sig rigtig god tid ved hvert besøg, sat os rigtig grundigt ind i vores muligheder for valg af gardiner samt gjort enormt meget ud af at rådgive os om den helt rigtige løsning til netop vores hjem. Nu da vi har modtaget og fået monteret (også gjort af Kemplox) vores plisségardiner, kan vi også erklære os utrolig tilfredse med kvaliteten, som vi endda har fået til meget gode og konkurrencedygtige priser. Et meget klart anbefalelsesværdigt stykke arbejde!

2020年7月10日
5つ星のうち5の評価

God kundeservice med os i centrum og rigtig fair pris

Vi har haft en fantastisk oplevelse med kemplox. Jakob kom ud og så opgaven, målte op og hjalp os med at finde den rette løsning. Vi så kollektionerne igennem, og blev professionelt vejledt i materialevalg til de forskellige værelser. Efter kort leveringstid fik vi hurtigt og nemt monteret alle gardinerne. Alle møder blev tilpasset vores travle hverdag. Vi kan kun anbefale kemplox - god kundeservice med os i centrum og rigtig fair pris.

2020年6月11日

Trustpilot エクスペリエンス