Finger weg!!!! Ich bin sehr verwundert, darüber, woher die positiven Bewertungen stammen (wahrscheinlich gekauft). Ein Stern ist noch zu viel. Ich werde seit Wochen vom Kundenservice geghostet, weil... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Kerstversiering voor buiten besteld. Hertfiguur met ledlampen. Bij andere bedrijven: of minder mooie vorm of schrikbarend duur. Hier een redelijke prijs dus het erop gewaagd bij een voor mij onbekende... もっと見る
企業が回答しました
Ich habe wunderschöne weihnachtliche Dekoration in diesem Shop bestellt. Der Versand wurde schnell abgewickelt. Leider war ein Teil während des Versands beschädigt worden. Der Kundenservice war jedoch... もっと見る
企業が回答しました
2 glazen kerstballen waren bij levering kapot aangekomen. Op mijn bericht was een erg snelle en behulpzame reactie. Er werd ook samen met mij meegedacht voor een oplossing. Verder vind ik hun kerstv... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Bij It's all about Christmas draait het om één ding: jou helpen jouw kerst bijzonder te maken. We zijn een klein team zijn met een hartstochtelijke liefde voor alles wat met kerst te maken heeft. Onze eigen stylisten en inkopers struinen de wereld af op zoek naar de nieuwste en mooiste kerstspullen, ons winkelteam zorgt elk jaar weer voor prachtige pop-up stores, en ons webwinkel team werkt elke dag aan een website boordevol kerstinspiratie. Niet voor niets zijn wij al sinds 1988 dé kerstspecialist.
連絡先
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Topwinkel
Alles goed verpakt en erg snel bezorgd. Veel mooie producten. Top bestel graag weer

It's all about Christmas からの回答
1ste bestelling van ruim bijna 300 euro…
1ste bestelling van ruim bijna 300 euro snel bezorgt. Paar artikelen retour... en daar gaat het mis. Ik wacht al 2 maanden tot mijn retour netjes en wel wordt afgehandeld. Ik zou een cadeaubon ontvangen. Heb ik ook ontvangen maar de bestellingen die ik daarmee doe worden geannuleerd! Nu hangt Klarna in mijn nek te hijgen dat ik het bedrag van de geretourneerde producten moet betalen, wat ik ook zeker wil doen. Maar dan wil ik wel een cadeaubon en mijn bestelling ontvangen! Nu moet ik alsnog betalen voor de artikelen die ik niet meer heb! Dit duurt al 2 maanden en tig mails verder. Telefonisch pakken ze niet op moet je voicemail inspreken waarna je nooit meer wat hoort, je wordt niet eens teruggebeld.
UPDATE:
Ze hebben het opgelost na telefonisch contact. Wel en tip voor het bedrijf om telefonisch beter bereikbaar te zijn, zo hoeven klanten niet eerst 10 mails te sturen…

It's all about Christmas からの回答
Voor het derde jaar op rij…
Voor het derde jaar op rij kerstversiering gekocht. Wederom prachtige artikelen, snelle service, goed verpakt. Blij mee

It's all about Christmas からの回答
ruime collectie, makkelijk bestellen, goeie spullen, zeer goed verpakt
ruime collectie, gemakkelijk bestellen, uitstekend beschermd ingepakt en snel geleverd!

It's all about Christmas からの回答
Mooie spulletjes en zeer snel en goed…
Mooie spulletjes en zeer snel en goed verpakt bezorgd. Alles prima in orde.

ACHTUNG!!!!
ACHTUNG!!!!! Ich habe eine Retoure geschickt und den Retourenschein auf deren Seite ausgedruckt. Nach deren Erhalt haben sie mir Fotos des Paketes geschickt wo angeblich Holzklötzchen im Paket lagen. Ich habe das Paket mit einem Gewicht von 5,6 kg retourniert!!!!
Ich habe die Europäische Verbraucherzentrale eingeschaltet die auch nicht weiter kam da der Laden darauf beharrt im Recht zu sein. Der Verkäufer ist für Retouren zuständig das missachtet diese ,,Firma"
Diese wissen genau das man für einen geringeren Betrag( dieser war 100 Euro) keinen Anwalt hinzu zieht.
Ich habe mir noch nie etwas zu Schulden kommen lassen und direkt so veräppelt zu werden ist schon hart. Auf alle Fälle wurde die Retoure nicht erstattet und das dürfte zumindest eine Lehre sein....
Also VORSICHT!!!!!!!!
Top!…
Snelle verzending en ondanks een bestelling van breekbare kerstballen is alles goed ingepakt en daardoor ongeschonden aangekomen. Hoop dat ze als pop-up weer eens naar Amsterdam komen in de kerst periode.

Geweldig
Geweldig, mooie tak, precies zoals op de website beschreven staat, Degelijk verpakt, ben er super blij mee

It's all about Christmas からの回答
Het was voor mij de eerste keer dat ik…
Het was voor mij de eerste keer dat ik bij jullie heb besteld, ben erg blij met mijn kaarsen, mooie kleuren ik zou het iedereen aanbevelen om bij jullie te bestellen.

It's all about Christmas からの回答
Bestelling nog niet mogen ontvangen
Bestelling nog niet mogen ontvangen, nu afwachten hoe het opgelost word zou rond 31-12 bezorgd worden.

Top ervaring
Top ervaring! Super mooie guirlandes besteld. Bijna niet van echt te onderscheiden. We hebben er direct 3 bij gekocht voor volgend jaar. Daarnaast mooie versiering van goede kwaliteit! Echt een aanrader!

Blij met mijn bestelling
Blij met mijn bestelling, enkel de aflevering verliep wat moeilijk door dpd. Verder vlotte betaling en communicatie.

Goede ervaring
De boom was precies als op de aanbieding was zeer goed verpakt en snel bezorgd is ons goed
bevallen deze site.

Prima winkel
Prima winkel. Website kan beter door verschillende naamgeving voor vergelijkbare producten (ivm zoeken), maar verder prima.
Track en trace code kwam snel, maar echte verzending duurde toen nog een paar dagen zonder dat daar bericht over kwam.

It's all about Christmas からの回答
Bestelling was goed en duidelijk te…
Bestelling was goed en duidelijk te plaatsen op de site. Alleen duurde het ontvangen wel wat langer.

Snel geleverd
Snel geleverd, goed verpakt
Mooi product precies zoals ik had verwacht top

It's all about Christmas からの回答
Super leuk en trendy aanbod
Super leuk en trendy aanbod! Mooie kerstballen. Voor een goede prijs. Tip: ik heb ze na kerst besteld met flinke korting. Ik kijk ernaar uit om de ballen volgend jaar te gebruiken!

It's all about Christmas からの回答
Mijn ervaring met het kopen van kerst artikelen
Mijn ervaring met het kopen van kerstballen was zeer positief. De website was gebruiksvriendelijk en het bestelproces verliep vlot. De kerstballen werden snel geleverd en waren goed verpakt. Ze zien er precies uit zoals op de foto’s en hebben een mooie kwaliteit. Ik ben tevreden met mijn aankoop!

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。