Har vÊret forbi KibÊk Cykler, hvor jeg har fÃ¥et foretaget en Bike Fit af Thomas. En utrolig god oplevelse, der var sat god tid af til selve fittingen, og hele cyklen blev gennemgÃ¥et med opmÃ¥ling,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fik foretaget et bikefit af Thomas hos KibÊk cykler, og alting spillede bare. Virkelig behagelig og meget kompetent. Her efter de fÞrste par ture pÃ¥ min "nye" cykel, virker det umiddelbart til at alle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KibÊk cykler fÃ¥r mine varmeste anbefalinger! Jeg har netop kÞbt en ny racercykel hos dem, og deres serviceniveau er fuldstÊndig uden sammenligning. Det hele er helt nede pÃ¥ jorden med fuld respekt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte en cykelhjelm og skulle allerede bruge den dagen efter, jeg troede ikke den kunne nÃ¥ frem. Jeg ringede ca kl 13 og spurgte dem om det overhovedet var muligt. En rar mand sagde han ville s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos KibÊk Cykler sÊlger og reparerer vi alle former for cykler. Vi er medlem af Danske Cykelhandlere og certificeret som "Din cykelfagmand." Vi strÊber efter hurtig levering og gÞr hvad vi kan for at holde vor aftaler. Reparationer udfÞres fra dag til dag eller samme dag efter aftale. Vi sÊlger de fleste former for cykler og indstiller alle voksen cykler med BodyScanning, sÃ¥ du sidder godt pÃ¥ din cykel allerede pÃ¥ fÞrste tur cykletur. Ãnsker du et mere gennemgribende bikefit til din mountainbike eller racercykel klarer vi ogsÃ¥ det.
Sandfeldparken 34, 6933, KibÊk, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Super professionel & kompetent vejledning med udgangspunkt i mine Þnsker. Alle mine forventninger og mere til blev indfriet på en super behagelig måde. Uden tvivl en klokkeklar 5 stjerners oplevelse!
Super behagelig og professionel betjening. Vi er slet ikke i tvivl om at vi er havnet hos fagfolk. Vi starte faktisk med at se på samme cykel model hos en stor landsdÊkkende kÊde men her var det tydeligt at det kun var kampagne modellerne der var interesse for at få solgt. Men her hos KibÊk cykler var der fokus på at finde en cykel der passede til behovet.
Virkelig god service og meget behjÊlpelig så klart et sted jeg vil anbefale og komme igen nÊste gang jeg skal kÞbe ny cykel
Jeg er meget tilfreds med min oplevelse! Leveringen var hurtig, og kvaliteten af produkterne er rigtig god i forhold til prisen. Alt i alt en fremragende service, og jeg vil helt klart handle her igen.
De er meget hjÊlpsomme for gÞr det selv folket. God til at spÞrge ind så man husker alt, det man skal bruge for at udfÞre opgaven. Stor anbefaling herfra.
Hurtig levering, sÞd og rar da man ringede og spurgte til varen ,god betjening
En klar anbefaling herfra - yderst kompetent og ekstraordinÊr god service fra Thomas i forbindelse med kÞb af ny racer.
God service og varen ankom hurtigt. Vil helt sikkert handler der igen.

KibÊk Cykler ããã®åç
Jeg kom til at bestille forkerte skiftegreb, som jeg blev nÞdt til at returnere. Thomas fra KibÊk Cykler rakte ud til mig for at hÞre, om han kunne hjÊlpe mig med at finde de rigtige greb. Det er ekstraordinÊr kundeservice fra en webshop, så fem stjerner herfra.

KibÊk Cykler ããã®åç
Webshoppen imponerer med utroligt hurtig levering. Bestilte varer ankommer inden for de lovede tidsrammer, hvilket overgår forventningerne. Denne effektivitet sikrer en fremragende kundeoplevelse, hvor man kan stole på at modtage sine produkter rettidigt. Enestående leveringsservice gÞr webshoppen til et foretrukket valg for dem, der prioriterer hastighed og pålidelighed i deres online shopping.

Fin oplevelse.
Hurtig svar om levering.
Fint, at der var plads til at skrive, at det var en anden der skulle afhente i butikken.