Har vÊret forbi KibÊk Cykler, hvor jeg har fÃ¥et foretaget en Bike Fit af Thomas. En utrolig god oplevelse, der var sat god tid af til selve fittingen, og hele cyklen blev gennemgÃ¥et med opmÃ¥ling,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fik foretaget et bikefit af Thomas hos KibÊk cykler, og alting spillede bare. Virkelig behagelig og meget kompetent. Her efter de fÞrste par ture pÃ¥ min "nye" cykel, virker det umiddelbart til at alle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KibÊk cykler fÃ¥r mine varmeste anbefalinger! Jeg har netop kÞbt en ny racercykel hos dem, og deres serviceniveau er fuldstÊndig uden sammenligning. Det hele er helt nede pÃ¥ jorden med fuld respekt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte en cykelhjelm og skulle allerede bruge den dagen efter, jeg troede ikke den kunne nÃ¥ frem. Jeg ringede ca kl 13 og spurgte dem om det overhovedet var muligt. En rar mand sagde han ville s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos KibÊk Cykler sÊlger og reparerer vi alle former for cykler. Vi er medlem af Danske Cykelhandlere og certificeret som "Din cykelfagmand." Vi strÊber efter hurtig levering og gÞr hvad vi kan for at holde vor aftaler. Reparationer udfÞres fra dag til dag eller samme dag efter aftale. Vi sÊlger de fleste former for cykler og indstiller alle voksen cykler med BodyScanning, sÃ¥ du sidder godt pÃ¥ din cykel allerede pÃ¥ fÞrste tur cykletur. Ãnsker du et mere gennemgribende bikefit til din mountainbike eller racercykel klarer vi ogsÃ¥ det.
Sandfeldparken 34, 6933, KibÊk, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Fik den ordre jeg har bestilt. Dog var fragten (som dog må betegnes at vÊre uden for KibÊks indflydelse) noget lÊnge om at nå frem.
Tak for det.
Vil gerne anbefale netshoppen.
God service og hurtig levering. Konkurrence dygtig på pris.
Jeg havde forelsket mig i en cykel, som KibÊk Cykler var de eneste, der havde på lager. Servicen var turen fra Aalborg til KibÊk vÊrd. Tak for handlen.

KibÊk Cykler ããã®åç
Super god service . Information omkring forsendelse og cyklen er tip top

KibÊk Cykler ããã®åç
Der gik nok under en time fra jeg bestilte, til ordren var pakket.
Lynhurtig levering. Ok priser. Grunden til, at jeg ikke giver 5 stjerner er, at der på én af varerne var et prisskilt på - 69 kr. Men jeg betalte 79 kr for den - altså prisen på hjemmesiden

KibÊk Cykler ããã®åç
Super god service - hurtig og effektiv - bestilte tirsdag og fik cykel leveret onsdag (indenfor 24 timer) klargjort og klar til tur. Kan klart anbefale KibÊk

KibÊk Cykler ããã®åç
Rigtig god service og hurtig levering

KibÊk Cykler ããã®åç
I leverede den bestilte vare meget hurtigt, og prisen for et stykke kvalitets cykelvÊrktÞj var ganske rimelig.