レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Klocki mają gładkie krawędzie i są starannie wykończone. Paczka dotarła dobrze zapakowana i na czas.

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 39ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Omijajcie ten sklep szerokim łukiem!

Omijajcie ten sklep szerokim łukiem!
Na stronie podają czas realizacji zamówienia 2–3 dni robocze, a w rzeczywistości produkt jest wysyłany z Chin i dociera po około 2 tygodniach. Gdybym wiedziała, ÅŒe przesyłka idzie bezpośrednio z Chin, nigdy nie zdecydowałabym się na zakup.
Produkt, za który zapłaciłam 259 zł, moÅŒna bez problemu znaleźć na AliExpress za około 30 zł. To moja wina, ÅŒe wcześniej nie sprawdziłam opinii o tej firmie – po ich przeczytaniu od razu zrezygnowałabym z zakupu. Niestety sklep ma bardzo dobre pozycjonowanie w wyszukiwarce, przez co łatwo dać się nabrać.
Najgorsza jest jednak obsługa klienta. Od ponad 10 maili proszę o podanie adresu do zwrotu towaru i do tej pory go nie otrzymałam. Firma odpowiada nie na temat, ignoruje moje pytania i zamiast umoÅŒliwić zwrot, proponuje rabat na kolejne zakupy oraz zwrot 10% wartości zamówienia. To absurd.
Brak rzetelnych informacji o dostawie, gigantyczna marÅŒa na produktach i utrudnianie zwrotu towaru. Szkoda czasu, pieniędzy i nerwów. Sprawę zgłaszam do UOKiK.
Zdecydowanie nie polecam.

2026幎6月8日

Ogromne niezadowolenie z otrzymanych zabawek na Dzień Dziecka

Jestem bardzo niezadowolona z otrzymanego zamówienia. Zamówienie dotyczyło zabawek do piaskownicy. Pomijając czas oczekiwania na zamówienie, które przyszło po 10 dniach to przesłane zabawki okazały się bardzo słabe jakościowo a kosztowały 135 zł. Jakość zabawek wskazuje na chiński produky, który moÅŒna kupić w najtańszym markecie za 25 zł. WyraÅŒam swoje ogromne niezadowolenie.

2026幎5月28日
5぀星のうち1の評䟡

Firma podaje się za Polską firmę

Firma podaje się za Polską firmę, paczka nie została przeze mnie odebrana, firma do tej pory nie chce oddać pieniędzy. Odpisuje ciągle jakiś bot
 kompletnie nie polecam tego sklepu do zakupu, czegokolwiek.
Ja będę walczyła, bo niestety ale są mi winni prawie 180zl!

2026幎5月27日

Z DALEKA

Z DALEKA! Sklep sprawia wraÅŒenie polskiej firmy,posiada polski adres i polski numer telefonu, jednak dopiero po zgłoszeniu zwrotu okazuje się, ÅŒe produkty trzeba odsyłać do Chin na własny koszt. A ZATEM FIRMA ŁAMIE PRAWO, BO TAKA INFORMACJA MUSI BYĆ DOSTĘPNA WCZĘSNIEJ.

Zamiast normalnie przyjąć odstąpienie od umowy, obsługa wielokrotnie próbowała zniechęcić mnie do zwrotu, oferując częściowe refundy i kredyty sklepowe. Informacja o zwrocie do Chin nie jest jasno przedstawiona przed zakupem.

Sam produkt okazał się typową tanią chińską produkcją sprzedawaną z ogromną marŌą i zdecydowanie nieadekwatną do ceny.

Jeśli planujecie zakupy, polecam inne sklepy. Ta firma to scam!

Wysłałam takiego maila do firmy:
Dzień dobry,

moje stanowisko pozostaje bez zmian.

Zakupu dokonałam w sklepie prezentującym się jako podmiot działający w Polsce, z polskim adresem oraz polską identyfikacją kontaktową. Nie zawierałam umowy z podmiotem z Chin i nie zostałam przed zakupem w sposób jasny i jednoznaczny poinformowana o rzeczywistym miejscu realizacji zwrotów ani o konieczności wysyłki towaru za granicę.

W związku z powyÅŒszym nie akceptuję przedstawionych przez Państwa warunków zwrotu jako sprzecznych z obowiązującymi przepisami dotyczącymi umów zawieranych na odległość.

Podtrzymuję Ōądanie zwrotu 100% wartości zamówienia na pierwotną metodę płatności.

Jednocześnie informuję, ÅŒe jestem gotowa zwrócić produkt zgodnie z prawem konsumenckim, jednak wyłącznie na adres zgodny z informacjami przedstawionymi przed zakupem lub na koszt i organizację przesyłki po stronie sprzedawcy.

Proszę o finalne potwierdzenie realizacji pełnego zwrotu środków.

Pozdrawiam,

2026幎5月26日

Zestaw ubrań dla niemowląt, kurtka kamizelka i spodnie z misiem × 1

Ubranko dla dziecka miało być oferowane w prezencie. JakieÅŒ było moje zaskoczenie jak się okazało, ÅŒe paczka wędruje z Chin. Drugie zaskoczenie ubranko nie posiadało ÅŒadnej metki. Nawet metka (wszywka) został brutalnie wycięta. Nie podejmuję próby zwrotu aby nie ponosić dodatkowych kosztów. Odradzam zdecydowanie.

2026幎5月12日

Oszustwo

Oszustwo. Udają sklep w Polsce, a to chińszczyzna. Zero kontaktu - odpisuje bot. Nie da się zwrócić towaru. Proponują zwrot 10% wartości. Złodzieje.

2026幎5月7日
5぀星のうち1の評䟡

Uwaga, oszuści. Firma ma PL adres na stronie internetowej, ale wysyła produkty chińskie z magazynu w Chinach. Dostawa trwa dłuÅŒej niÅŒ deklarują na stronie. Na stronie nie ma ÅŒadnej informacji, ÅŒe towary wysyłane są z Azji i ÅŒe ewentualny zwrot naleÅŒy dokonać właśnie do Chin. Na koszt klienta, który w momencie zakupu nie jest świadom, gdzie będzie musiał odesłać paczkę i za jaką cenę. Firma deklaruje opcje zwrotu towarów po zgłoszeniu się do nich drogą e-mail, ale zanim poda ten nieszczęsny adres do zwrotu w Chinach oferuje zatrzymanie sobie towaru i zwrot 10/20/30% ceny albo „kredyt” na przyszłe zakupy. Nie polecam.

2026幎5月4日

ZłoÅŒyłam zamówienie 16.02 i nadal

ZłoÅŒyłam zamówienie 16.02 i nadal czekam. Skontaktowałam się emailowo i cały czas ta sama odpowiedź "przetwarzany przesyłkę bla bla bla", poprosiłam nawet o anulowanie zamówienia i odwracają kota ogonem.Nie polecam i więcej teÅŒ juÅŒ nic nie kupię

2026幎3月2日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ