レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg ELSKER vores drikkedunke med sugerÞr fra Mininor - vi har en del og vi bruger dem hver dag. BÃ¥de hjemme, ude og i vuggestuen. Designet er praktisk og holdbart. Drikkedunkene kan holde til at b... もっず芋る

Meget tilfreds- 👍🥁♥ Fantastisk,meget hurtig personlig service. Da min pakke ik kom(DAO), selv om vognmanden havde hentet den hos Mininor, blev en ny pakke kÞrt direkte hjem til mig efter min henve... もっず芋る

Jeg elsker Mininor's produkter! Man gÃ¥r virkelig ikke galt i byen med deres produkter. De er at hÞj kvalitet, og er virkelig nyttige og praktiske i livet med baby'er og smÃ¥bÞrn. Jeg er isÊr glad for... もっず芋る

䌁業情報

1. ベビヌ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Mininor is a Danish company founded in 2014, dedicated to creating eco-conscious, high-quality baby products. We combine safety and sustainability, using BPA-free materials and organic options like muslin cloths. Our products include: Pacifiers: Safe, comfortable, and designed to soothe your baby. Feeding Solutions: From smoothie pouches to BPA-free feeding bottles. Textiles: Soft, organic muslin cloths and bathrobes. Breastfeeding Support: Quiet, efficient pumps for easy feeding. Baby Care: Safe thermometers, grooming tools, and more. Mininor delivers Scandinavian innovation with a global commitment to safety and sustainability, supporting families worldwide.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

37件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Drikkedunk lugter af mug

Drikkedunk, fungerer fint, da den ikke lÊkker. Men efter 5 måneder begyndte den at lugte af mug, og det er umuligt at fjerne lugten selv når den står i blÞd med eddike. Lugten giver også smag til vandet. Jeg har skrevet til Mininors kundeservice og spurgt, hvad jeg kan gÞre men aldrig fået svar.

2025幎9月1日
自発的なレビュヌ

Ainda não recebi uma encomenda que fiz

Ainda não recebi uma encomenda que fiz ha 2 messes atrás. Estou mesmo triste. Não e pelo valor pago mas pelo falta do produto. Tinha urgência em o receber mas desisto. CTT de Portugal não entregou a encomenda e a mesma veio devolvida ao remetente. Não recebi novamente o artigo. Não recebi nenhum reembolso pelo artigo comprado. Mas como disse, vou ter mais cautela em fazer compras online.

2025幎6月6日

Super produkt og alle tiders kundeservice

Super produkt og alle tiders kundeservice!

Vores datter på lidt over et år har et par stykker af mininors kopper og de fungerer super godt til en tumling der gerne vil selv men som nemt ville spilde af andre kopper. Den giver hende selvstÊndigheden til at kunne selv - og det drypfri sugerÞr gÞr at vi andre slipper for vand alle steder ;)
DesvÊrre gik den kop hun fik i julegave i stykker da hun tabte den fra hÞjskolen, men en kort mail til kundeservice gjorde at der nu er en ny kop på vej til os med posten - uden beregning! Der er super service!
Vi skal helt sikkert have flere af deres kopper :)

2025幎4月23日
自発的なレビュヌ

HOLDER TÆT på trods af at blive kastet på gulvet utallige gange!

Fantastisk til vores smÃ¥ bÞrn!! Min datter lÊrte hurtigt at drikke fra Mininor’s sugerÞrskop, selvom hun kun var vant til at drikke vand fra en sutteflaske. Der gik nÊrmest ingen tid fra hun selv holdte koppen og drak selv nÃ¥r hun havde lyst - hun lÊrte ogsÃ¥ hurtigt at drikke med den ved kun at holde den i én hÃ¥nd. VIRKELIG fantastisk opfundet da den stadig holder vand pÃ¥ trods af utallige kast pÃ¥ gulvet. Den har ALDRIG vÊret utÊt eller lÊkket vand. Koppen fÃ¥r 5 STJERNER, selvom skriften forsvinder ret hurtigt efter vask og skoldning med kogt vand. Men det er INGENTING taget i betragtning af funktionen og at min datter er SÅ glad for koppen! Vi har lige kÞbt en ny til hende, bare fordi! 😍😍

2025幎2月2日

Virkelig gode produkter!

BÃ¥de hjemme, ude og i vuggestuen.
Designet er praktisk og holdbart. Drikkedunkene kan holde til at blive tabt/kastet med og er designet til at kunne drikkes af fra "alle vinkler", min datter kan vende dunken på hovedet og sugerÞret har vÊgt i falder ned og kan dermed suge vÊsken op alligevel.

KÊmpe anbefaling af både virksomhed og produkter!

2024幎11月20日

Meget tilfreds- 👍🥁♥

Meget tilfreds- 👍🥁♥
Fantastisk,meget hurtig personlig service. Da min pakke ik kom(DAO), selv om vognmanden havde hentet den hos Mininor, blev en ny pakke kÞrt direkte hjem til mig efter min henvendelse. DET er verden!s BEDSTE service🎄🎄🎄🎄🎄

2024幎12月2日

Ok butik, men dårlige drikkedunke

Butikken er helt fin, ingen problemer, men de to drikkedunke (200 ml) jeg har kÞbt er piv-utÊtte fra kanten (ikke sugerÞret). Og skriften (ml-mÃ¥lene) forsvinder ved helt almindeligt vask med en bÞrste. Øv, de er ellers sÞde.

2024幎11月15日
Mininor ロゎ

Mininor からの回答

Tak, fordi du delte din feedback! Vores kopper er designet til at vÊre LÊkagefri, så hvis der er en lÊkage, skyldes det normalt en manglende eller defekt del, som vi lover alle kunder at reparere under vores garanti. Hvis du havde kontaktet os, kunne vi have hjulpet med det samme!
Vi har ikke hÞrt om, at trykket er gået af fÞr, men vi vil meget gerne se på det. Kontakt venligst support@mininor.dk, så vi kan sende dig en ny.

Jeg har prÞvet en del af mininors ting

Jeg har prÞvet en del af mininors ting, bl.a. badetermometer, bide/tandbÞrste sÊt, negle klipper, negle fil, pusle underlag, og maaange af deres andre ting.
Alt er noget vi er super glade for, men i sÊr deres drikke kop er bare fantastisk! Vi bruger dem både til vores snart 3 årige og 1 årige ❀

2024幎8月1日
自発的なレビュヌ

Fantastisk sÊt til babyens behov!

Fantastisk sÊt til babyens behov!
Min baby elsker tandbÞrstesÊttet, som er perfekt til at lindre når der er tÊnder på vej, og badetermometeret gÞr det nemt at få den rette temperatur hver gang. Jeg er så glad for, at alle produkter er sikre og uden skadelige stoffer. Virkelig godt kÞb!

2024幎10月2日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。