レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det har vÊret en utrolig lÊring proces, at tappe sammen med Ulla. Jeg har gennemgÃ¥et en personlig forvandling. Jeg har oplevede en dybere forstÃ¥else af mig selv og den smerte, sorg og fÞlelsen af at f... もっず芋る

Har for nylig haft en gratis afklaringssamtale Med Ulla omkring mine problematikker. Det var super godt og Ulla er god til at spÞrge ind til mig . Hun mente godt hun kunne hjÊlpe mig . Det var... もっず芋る

En gennemgÃ¥ende fantastisk session med tapping!! Jeg havde en virkelig skÞn oplevelse. Sessionen var bÃ¥de nÊrvÊrende og professionel, og tappingen gjorde en stÞrre forskel, end jeg havde turdet hÃ¥b... もっず芋る

Jeg var så heldig af få en kort behandling af Ulla pga. smerter og stivhed i nakken. Ved brug af tapping fik Ulla reduceret smerterne og stivheden betydeligt. Jeg kan varmt anbefale Ulla.

䌁業情報

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

29件のレビュヌ

Det har vÊret en utrolig lÊring proces

Det har vÊret en utrolig lÊring proces, at tappe sammen med Ulla. Jeg har gennemgået en personlig forvandling. Jeg har oplevede en dybere forståelse af mig selv og den smerte, sorg og fÞlelsen af at fÞle sig forkert. Ulla har turde lytte og hÞre. Når jeg satte ord på mine fÞlelser. Hun har med sikker hånd guide mig til, at turde mÊrke fÞlelsen og vÊre tilsted i den fÞlelse. Ved hjÊlp af tapping kunne slippe fÞlelsen og lÊgge fÞlelsen bag mig. Jeg havde ikke den stÞrste tiltro til tapping. Efter fÞrste time med tapping forsvandt min tvivl og mÊrkede på egne krop den forandring, som skete med mig. Nina

2026幎5月6日

Afklarings samtale.

Det var super godt og Ulla er god til at spÞrge ind til mig .
Hun mente godt hun kunne hjÊlpe mig .
Det var dog mit eget valg at det ikke lige var nu jeg skulle have et forlÞb hos Ulla.
Ulla laver det online og jeg fortrÊkker face to face
Dejligt med sådan en samtale. Inden evt forlÞb.

2026幎2月10日

KÊmpe anbefaling!

KÊmpe anbefaling!

Jeg kontaktede Ulla efter en lang periode med kronisk hovedpine og jeg havde stort set ikke hovedpine lÊngere efter den fÞrste samtale. På 3 ugers forlÞb med samtaler har jeg gået fra ikke, at kunne meget andet end at ligge i min seng i et mÞrkt rum til, at kunne arbejde fuldtid, se venner og veninder, deltage i sociale arrangementer og vÊre glad. KÊmper forvandling af mit liv. Det er ikke kun hovedpinen, der er forsvundet. Jeg er blevet bevidst om mange andre ting og fÞlelser, så mit liv er nu blevet endnu bedre og nemmere at vÊre glad i. KÊmpe succes. Jeg har også fået redskaber med videre, som jeg under og efter forlÞbet har brugt til fx at navigere i svÊre fÞlelser, lette frustration og fjerne menstruationssmerter.

ForlÞbet med Ulla har vÊret det hele vÊrd!

2026幎2月13日
自発的なレビュヌ

En gennemgående fantastisk session med

En gennemgående fantastisk session med tapping!!
Jeg havde en virkelig skÞn oplevelse. Sessionen var bÃ¥de nÊrvÊrende og professionel, og tappingen gjorde en stÞrre forskel, end jeg havde turdet hÃ¥be på🙏 endda med Þjeblikkelig virkning!
"Tak" fÞles som et fattigt ord – for jeg gik derfra lettere, klarere og et vigtigt skridt tÊttere pÃ¥ mit mÃ¥l.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger❀

2025幎12月12日
自発的なレビュヌ

Ulla is a serious and lovely person and

Ulla is a serious and lovely person and I feel both secure and held with love when we work together 😍she gives space and room for me and she sees me 🙏and the result after a session is lightness - overflow of love in my heart and brightness including peace and calm in my mind and body ❀
Thank you from the bottom of my heart Ulla 😍❀

2025幎12月5日

Tak Ulla 🙏🏌

At vÊre en del af Ulla’s tapping gruppe lÞfter mig pÃ¥ mange planer.
Jeg lÊser til eksamen i Þjeblikket og er derfor i et stort pres.
Ulla sÊtter fokus pÃ¥ vigtige emner, der skaber ro i krop, sind og sjÊl, hvilket gÞr at jeg kan starte min dag med nyt fokus og en fÞlelse af “det her KAN jeg” efter skÞn tapping.
Tak Ulla 🙏🏌

2025幎11月17日

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Ulla Schou. Hendes rolige energi og varme tilgang gjorde, at jeg hurtigt fÞlte mig tryg. Jeg synes isÊr godt om hendes mÃ¥de at forklare tingene pÃ¥ – blandt andet begrebet UDIN, gamle traumer der beskrives som noget:
U – uventet
D – dramatisk
I – isoleret
N – nul strategi.

Det gav god mening og gjorde tapping-processen mere forståelig for mig. Jeg fÞlte meget mere ro i kroppen og klarhed i hovedet. Ulla er dygtig, nÊrvÊrende og meget anbefalelsesvÊrdig.

De bedste hilsner Max

2025幎11月11日

Finder håbet efter krÊftbehandling

Ulla hjalp mig med at finde håbet efter en indgribende krÊftbehandling og svÊrere senfÞlger. Tapping med Ulla sammen med et ophold i Alkaline living, gav stor ro i organer, nervesystem og tanker. Der er stadig mange aspekter at arbejde videre med i en så gennemgribende identitetskrise. Det kan jeg nu gÞre fra et roligere fundament. Jeg tror på mig.

2025幎10月17日
自発的なレビュヌ

Min varmeste anbefaling- jeg kommer igen

Har i dag vÊret til en forlÞsende Walk & talk og tapping session hos Ulla i smukke Silkeborg✹. En oplevelse jeg havde vundet hos Ulla i en konkurrence pÃ¥ fb❀Sikken en fantastisk prÊmie og et skÞnt og trygt mÞde. TÊnk at tage hjem derfra med ro i kroppen og lethed i hoved og hjerte - med tro pÃ¥ at alt nok skal blive bedre og lettere, nÃ¥r vi arbejder med at forlÞse og Êndre de begrÊnsende overbevisninger vi fortÊller os selv om hvad der er muligt , og der bla. har sat sig i kroppen. Tapping - metasundhed- og Ullas energi, indsigt og hjertevarme kan virklig noget- jeg skal helt sikkert besÞge Ulla igen - hun har min varmeste anbefaling👌🥰

2025幎10月24日
自発的なレビュヌ

Tapping hos Ulla fik mig ud af sÞvnforstyrrelser

Jeg har fået 5 session hos Ulla i lÞbet af september 2025. Jeg er kommet af med en mangeårig sÞvnforstyrrelse. Allerede efter 2 gange. Dels sover jeg lÊngere og hvis jeg vågner i lÞbet af natten har jeg fået redskaber til at falde i sÞvn igen. Jeg har fået mere ro både i tanke mylderet og i hjertet. Det vil sige at jeg er blevet gladere, mere energisk og ved at finde mit potentiale.
Desuden er nogle af mine uhensigtsmÊssige mÞnstre kommet frem i lyset, og jeg er ved Ullas kÊrlige tapping blevet i stand til at tage ansvar for dem. Desuden er nogle gamle traumer blevet forlÞst.
Ulla er helt igennem professionel og kÊrlig. Jeg kan kun anbefale alle at tage kontakt til Ulla.

2025幎10月10日
自発的なレビュヌ

Jeg kan på det varmeste anbefale Ulla

Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale Ulla som tapping-terapeut. Hendes mÃ¥de at arbejde pÃ¥ er helt sÊrlig, fordi hun hjÊlper dig til at forlÞse gamle tanker og fÞlelser, der mÃ¥ske har holdt dig tilbage i Ã¥revis – uden at det fÞles tungt eller uoverkommeligt.

Jeg kom til hende med mÞnstre og overbevisninger, jeg havde bÃ¥ret rundt pÃ¥ sÃ¥ lÊnge, at de nÊrmest fÞltes som en del af mig. Gennem tapping guidede hun mig blidt og trygt til at mÊrke og forstÃ¥ dem – og langsomt give slip. Det var som om, noget der fÞr havde fÞltes fastlÃ¥st, pludselig begyndte at lÞsne sig og miste sin magt.

Det, jeg synes er helt unikt ved Ulla, er hendes evne til at skabe et rum af tryghed og nÊrvÊr, hvor man tÞr Ã¥bne op og mÞde det svÊre. Hun kombinerer en dyb forstÃ¥else af fÞlelser med en meget konkret teknik, der virker overraskende hurtigt, selv pÃ¥ gamle mÞnstre. Efter sessionen har jeg fÞlt mig lettere, friere og mere rolig – som om der blev givet plads til nye tanker og en mere kÊrlig mÃ¥de at vÊre mig pÃ¥.

Hvis du fÞler, at gamle vaner, frygt eller negative tanker bliver ved med at holde dig tilbage, selvom du har prÞvet at Êndre dem, så kan jeg kun anbefale at arbejde med Ulla. Hendes tilgang er nÊnsom, men samtidig utroligt effektiv, og det fÞles som at slippe en tung rygsÊk, man har båret alt for lÊnge.

2025幎9月25日
自発的なレビュヌ

Jeg havde et fem gangs forlÞb hos Ulla

Jeg havde et fem gangs forlÞb hos Ulla, hvor vi tappede på dels gamle traumer og dels mine nuvÊrende Þnsker, samt samtaler omkring traumer og Þnsker. Alt forlÞb i en konstruktiv og behagelig atmosfÊre.
Jeg kan kun anbefale et afklarende samtale om generations traumer og måske nuvÊrende Þnsker for at få sat ord på Þnsker og mål.

2025幎9月1日

Sommer konkurance Soft analyse

Jeg har vÊret så heldig at vinde en Soft analyse i sommer konkurance ved Ulla Schou.
Den har virkelig givet mig en forståelse for de ting jeg bÞvlet med, og troen på jeg kan få det meget bedre end jeg har det i dag.
Jeg kan efter en samtale mÊrke en forskel i mine knÊ. Jeg ved også det er noget jeg skal arbejde hårdt med.
Jeg tror helt sikker at Ulla Schou er den rette person til at vejlede mig igennem og hjÊlpe mig til at blive stÊrkere og få det bedre.
Tak for en fantastisk god behandling.

2025幎7月24日
自発的なレビュヌ

Har fÞlt mig hÞrt og forstået!

Har vÊret i et forlÞb hos Ulla som jeg har vÊret rigtig glad for!
Hun er rigtig god til at finde ind til problemerne, og har givet mig nogle vÊrktÞjer, som jeg vil bruge dagligt!
Derudover er hun en varm person, og jeg kan på det varmeste anbefale hende!
Ruth

2025幎7月17日

Ullas hjÊlp

Ved Ullas hjÊlp, coaching, traumeforlÞsende terapi og tapping har jeg sluppet gamle overbevisninger. Gamle tanker som jeg ikke altid var sikker på hvor kom fra. Jeg har ikke brug for at have kontrol over alting mere. Det er utrolig befriende. Jeg står stÊrkere i mig selv. Jeg er mere mig selv. Jeg har fået mere energi og og jeg har en tro og en tillid til livet og mig selv som er helt fantastisk.

2025幎3月11日

Kan varmt anbefale Ulla

2025幎1月9日

Jeg har vÊret hos Ulla 9 gange

Jeg har vÊret hos Ulla 9 gange. Og jeg fandt hurtigt ud af at jeg virkelig havde en masse traumer der gemte sig igennem hele min barndom. Selvom jeg ikke er blevet udsat for noget groft i mit liv, har vi bare fundet ud af at min hjerne virkelig husker de oplevelser hvor jeg er blevet skuffet eller hvor jeg fÞler mit hjerte er blevet svigtet som barn. Jeg har stadig oplevelserne i hjernen men den dårlige forbindelse jeg havde i kroppen. Er forsvundet nu hvor jeg har fået tapping. Kan virkelig anbefales.

2024幎10月3日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。