Vi bestilte mad fra Kirk Hedegaard til vores sÞns konfirmation, og det var en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Maden var utrolig lÊkker og bestod af tre retter, som alle var fyldt med... ãã£ãšèŠã
Vi havde Kirk Hedegaard ude til vores sÞns konfirmation. Utrolig dejlig mad og rigeligt af den. Meget venligt og professionelt personale der hjalp med alt. Der var 100% styr pÃ¥ det hele. Og alle gÊ... ãã£ãšèŠã
NytÃ¥r 25/26. Vi fik leveret 2 kuverter af deres 3 retters NytÃ¥rs menu med skaldyrs salat, kalvemÞrbrad og oste anretning. Uhyre veltilberedt med et festfyrvÊrkeri af smags indtryk pÃ¥ smagslÞgene.... ãã£ãšèŠã
Vi har lige afholdt bryllup den 27/9-25 hvor vi fik mad fra Kirk Hedegaard. Det var det mest fantastiske mad vi lÊnge har spist og alt levede op til vores forventninger. Det var store portioner og de... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kirk Hedegaard er en virksomhed, der skrÊddersyr lÞsninger til alle former for arrangementer efter gÊstens Þnsker. Vi har et Êrligt kÞkken med fokus på råvarer i sÊson, og vi sÊtter en stor Êre i at lave alt fra bunden. Vores personale er faguddannet og servicen i virksomheden er personlig og tidslÞs med fokus på den enkelte gÊst. Vi tilbyder både mad ud af huset, selskabslokaler, totalarrangementer, spiseoplevelser på vores restaurant i Nyborg, frokostordning og storslåede fester/ bryllupper på Lykkesholm Slot, som vi driver
âOdensevej 90â, 5260, Odense S, ãã³ããŒã¯
- 61 13 26 89â
- info@kirkhedegaard.dk
- kirkhedegaard.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã

Kirk Hedegaard ããã®åç
Tak for et meget professionelâŠ
Tak for et meget professionel arrangement til min sÞns konfirmation d. 15.04.23 v/ Skovkanten. Super lÊkker mad, gode lokaler og et meget opmÊrksomt personale der gav os en uforglemmelig dag/aften

Virkelig god mad
Virkelig god mad , ville Þnske det stod hvad der var i de små skåle

LÊkker mad
LÊkker mad. Maden kom i skåle og fade, som kunne serveres direkte på bordet. Anvisning på servering var god. Dog kunne man Þnske sig at på skålene til tilbehÞret var oplyst, således at man ikke skulle gÊtte.

Kirk Hedegaard ããã®åç
Det var friskt og lÊkkert og rigeligtâŠ
Det var friskt og lÊkkert og rigeligt af det ð

PÃ¥skefrokost
PÃ¥skefrokost, god kvalitet rÃ¥vare, god smag, flot menu meget varieret, og ingen gok sulten fra bordetððœ

Rigtig dejlig mad / nok til alle
Rigtig dejlig mad / nok til alle
Dog manglet der en menu oversigt / beskrivelse af hvad der var på buffeten, mere af hensyn til veganer, allergiker og så serverings personalet var klÊdt på til spÞrgsmål fra ens gÊster.

Kirk Hedegaard ããã®åç
Vi havde bestilt mindekomsammen ifm
Vi havde bestilt mindekomsammen ifm. Min mors BisÊttelse den 1. marts. Indledningsvis vil jeg sige at maden var god og borddÊkning var finð
Men på en tavle stod der mindekomsammen den 27. Februar. Altså forkert dato. Det er stÞdende og sjusket ift. Mennesker i sorg. Jeg mener, at når man afholder mindekomsammen, skal dét etiske kompas vÊre i orden.
Vi påpegede desuden at skiltning og service niveau var dårligere end forventet. Vi har fremfÞrt mulige lÞsninger ift. Vores kritikpunkter.
Jeg har lÊrt, at den oplevelse vi har som kunder skal anerkendes. Vi fik skriftligt at vide, at Kirk Hedegaard har svÊrt ved at genkende de problemer vi anfÞrer (manglende anerkendelse). Dog underskylder de forkert dato på tavlen. Mundtligt oplevede vi en meget diskussionslysten person, som var i forsvarsposition. Skriftligt som mundtligt er det efter min mening uprofessionelt af virksomheden. Der var ingen kondulance fra dem - min oplevelse er at etik og empati er fremmedord for virksomheden.

Super dejlig mad
Super dejlig mad. BÃ¥de noget for syn og maven. SkÞn servering med de sÞdeste tjenere, der flot prÊsenterede maden. Til ug ðð

Kirk Hedegaard ããã®åç
Ganske enkelt en skÊndsel at servereâŠ
Ganske enkelt en skÊndsel at servere for gÊster.