䌁業情報

1. 圢成倖科クリニック

圓該䌁業による蚘述

Kirurgiformidlingen specialiserer sig i at forbinde danske kunder med veletablerede og anerkendte klinikker i Kaunas, primÊrt inden for skÞnhedsoperationer. Virksomheden ejes og drives af June Edith Iversen. June har omfattende erfaring og dyb indsigt i medicinsk turisme og har arbejdet tÊt sammen med vores samarbejdspartnere i mange år. Med sin sundhedsfaglige baggrund er hun den rette person til at guide dig sikkert gennem hele dit operationsforlÞb. Hun forstår dine behov og vil sÞrge for, at du fÞler dig tryg og velinformeret fra start til slut, med et stÊrkt fokus på din sikkerhed og trivsel. Vi prioriterer kundeservice og sikkerhed hÞjt og garanterer, at vores håndtering af personfÞlsomme oplysninger overholder gÊldende dansk lovgivning, herunder databeskyttelsesforordningen.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち1の評䟡

Jeg er desvÊrre rigtig skuffet over mit

Jeg er desvÊrre rigtig skuffet over mit forlÞb med Kirurgiformidlingen. Jeg fÞlte mig meget alene i Litauen. Der var ingen der kunne tale dansk og personalet på hospitalet havde jeg meget svÊrt ved at forstå. Da jeg kom fÞlte jeg mig meget alene med mine bekymringer og spÞrgsmål. Dem på kontoret i Danmark virkede meget lidt kompetente og de svarede meget surt og nedladende på mine spÞrgsmål og bekymringer.
Det var slet ikke den oplevelse jeg havde håbet på - det gÞr jeg aldrig igen.

2026幎6月11日

Kirurgiformidlingen からの回答

KÊre Lene Andersen (svaret her under er på den fÞrste anmeldelse du havde lagt ud, du har imidlertid siden hen Êndret teksten, men vi lader vores mere fyldestgÞrende svar på din fÞrste anmeldelse stå)

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Jeg er selvfÞlgelig oprigtigt ked af at hÞre, at du har haft en oplevelse, som har gjort dig utilfreds, og jeg har forståelse for, at det kan vÊre både frustrerende og utrygt, hvis man ikke fÞler sig ordentligt informeret eller taget hånd om.

Jeg vil dog gerne knytte nogle kommentarer til din anmeldelse, da jeg kan se, at der muligvis er sket en misforståelse omkring, hvem der har stået for dit forlÞb. Når jeg undersÞger vores oplysninger, kan jeg ikke finde dig i Kirurgiformidlingens bookingsystem, og derfor kan jeg ikke umiddelbart se, at dit forlÞb har vÊret booket gennem os.

Derudover vil jeg gerne prÊcisere, hvad vi som Kirurgiformidlingen tilbyder vores patienter. Vi har aldrig markedsfÞrt eller lovet, at der er dansk personale fysisk til stede i Litauen. Det, vi derimod tilbyder, er, at vores patienter har adgang til vores private telefon 24/7 i den uge, de er afsted. Det betyder, at man altid kan komme i kontakt med os, hvis man har spÞrgsmål, bliver bekymret eller har brug for hjÊlp, og vi kan hjÊlpe med kontakten til klinikken og med at finde en lÞsning.

Når vores patienter kommer hjem fra Litauen, bliver de kontaktet af os dagen efter hjemkomst, og vi fÞlger dem lÞbende efter operationen. Vi beder blandt andet om billeder hver uge, så vi kan fÞlge helingen og reagere hurtigt, hvis noget ikke udvikler sig som forventet. Ved komplikationer, hvor der er behov for lÊgefaglig vurdering, har vi desuden mulighed for at konsultere en dansk lÊge.

Jeg vil derfor faktisk gerne spÞrge dig, om der kan vÊre sket en forveksling med en anden dansk formidler. Der findes flere danske formidlere, som samarbejder med klinikker i Litauen, og flere af de forhold, du beskriver i din anmeldelse, stemmer ikke overens med den service og det patientforlÞb, vi tilbyder gennem Kirurgiformidlingen.

Jeg er selvfÞlgelig oprigtigt ked af det på dine vegne, hvis du har oplevet et behandlingsforlÞb, hvor du ikke har fÞlt dig tilstrÊkkeligt informeret eller taget hånd om. Det er aldrig rart at hÞre om.

Samtidig håber jeg, at du vil vÊre åben over for muligheden for, at der kan vÊre sket en forveksling. Når man deler sin oplevelse offentligt, er det vigtigt for både dig, os og andre patienter, at oplysningerne er korrekte og afspejler, hvilken formidler der faktisk har stået for det pågÊldende forlÞb.

Hvis du mener, at dit forlÞb rent faktisk har vÊret booket gennem Kirurgiformidlingen, vil jeg meget gerne hÞre fra dig direkte, så vi kan undersÞge sagen nÊrmere og få afklaret, hvad der er sket.
Du må i den forbindelse gerne kontakte mig på mail kontakt@kirurgiformidlingen.dk eller ringe mig op på 66773000

Dbh Sascha - Patientansvarlig koordinator

Fantastisk oplevelse :-)

Jeg har i december 2025 fået lavet en lille maveplastik, fjernet hud og fedt under armene, samt fedtsugning, af mave og ryg.
Hele vejen igennem har jeg kun mÞdt professionelt personale lige fra fÞrste samtale ,med June og Sascha, til sygeplejerske, anÊstesilÊge og så selvfÞlgelig Mantas, som har lavet en sindssygt flot stykke arbejde. Jeg er over ud lykkelig for resultatet. Så skal du have lavet noget, kan jeg helt klart anbefale kirurgiformidlingen.

2025幎12月3日

Kirurgiformidlingen からの回答

Af hjertet tak for din fine anmeldelse - det betyder meget for os :D

Kan kun anbefales

Kan kun anbefales, havde et godt forlÞb med hurtig svar og hjÊlp ved spÞrgsmål.

2026幎4月20日

Kirurgiformidlingen からの回答

Hej Kasper, Tusind tak for din anmeldelses - det betyder meget for os :D pÞj pÞj herfra og du ved hvor du kan finde os hvis der kommer spÞrgsmål fremover.

8 måneder efter operationen

I oktober 2025 fik jeg lavet en stor MMO – brystlÞft med implantater, fjernelse af overskydende maveskind, sammensyning af mavemuskler samt fedtsugning af flankerne.

Jeg fÞlte mig tryg i mit valg allerede fra fÞrste samtale med June og Sascha. De var sÞde, professionelle og tog sig tid til at svare på alle mine spÞrgsmål, så jeg fÞlte mig virkelig godt guidet hele vejen igennem.

Hele turen til Litauen forlÞb utrolig nemt og overskueligt. Fra det Þjeblik man lander, bliver man taget hånd om. Jeg blev hentet i lufthavnen, kÞrt til de nÞdvendige prÞver, videre til hotellet og derefter frem og tilbage mellem hotel og klinik de fÞlgende dage. Det gjorde hele oplevelsen meget mere rolig og tryg.

Alt foregik på engelsk med kirurgen, og hvis der var noget, jeg ikke helt forstod, forklarede han det på en anden måde. Min kirurg, Mindaugas, var helt fantastisk. Utrolig professionel, rar og varm i sin måde at vÊre på, samtidig med at han lyttede til mine Þnsker og kom med Êrlige og faglige inputs. Jeg fÞlte mig virkelig set og forstået.

Allerede kort efter operationen kunne jeg mÊrke, at resultatet blev godt, og jeg havde ingen problemer med hjemrejsen, selvom jeg havde vÊret nervÞs for det på forhånd. Jeg oplevede hverken store smerter eller komplikationer på turen hjem.

Efter operationen havde jeg lÞbende opfÞlgninger, hvor jeg sendte billeder af mine ar hver uge, og de fulgte mig tÊt i flere måneder efter.

Nu står jeg her 8 måneder senere med det bedste resultat, jeg kunne have Þnsket mig. Jeg havde Êrligt ikke turdet håbe på, at det ville blive så flot. Hele forlÞbet har vÊret trygt og professionelt fra start til slut, og jeg er utrolig glad for, at jeg valgte kirurgiformidlingen.

2025幎10月21日

Kirurgiformidlingen からの回答

KÊre Jacqueline, bare tusind tak for dig og alt det du har gjort for vores lille virksomhed - og tusind tak for din finde udtagelse, det betyder så meget :D

5぀星のうち5の評䟡

Jeg er lige hjemvendt fra en meget

Jeg er lige hjemvendt fra en meget vellykket operation jeg har kun godt at sige om kirurgiformidlingen de er top professionelle og jeg fÞler mig 100% tryk .
Så store anbefalinger her fra ❀

2026幎5月22日

Kirurgiformidlingen からの回答

KÊre Linda - tusind tak for at vi måtte danne rammen om din seneste operation :D tak for de fine ord!!

5぀星のうち5の評䟡

Det har vÊret et SUPER godt forlÞb!!

Det har vÊret et super godt forlÞb. Jeg har vÊret tilknyttet Sascha, som har svaret udfÞrligt og hurtigt pÃ¥ ALLE mine mange spÞrgsmÃ¥l. Jeg kom hurtigt til operation og alt i Litauen gik sÃ¥ fint. LÊgen Marius var super behagelig, forklarende og lyttende, sÃ¥ fÞlt mig meget tryg. Samt at han Þnskede et flot resultat ligesÃ¥ meget som mig. Kom til en fin klinik, imens de bygger den nye og her var en person tilknyttet for at alt bare kÞrte og personalet var super sÞde, endda en der talte Norsk, sÃ¥ det var hyggeligt, da jeg var afsted alene. Transport kÞrte som smurt hele vejen igennem...har kun positivt at sige om hele mit forlÞb. Med stort tummytuck, forlÊnget snit, fedsugning, brystlÞft og implantater. TAK til Kirurgiformidlingen og ikke mindst Marius Kulikauskas🀩👌

2026幎5月13日

Kirurgiformidlingen からの回答

KÊre Rikke - tusind tak for tilliden og at du valgte os! tusind tak for at du har taget dig tid til at skrive her også, det betyder alverden for os! :D

5぀星のうち5の評䟡

De har vÊret med fra start til slut

De har vÊret med fra start til slut under min mmo med fleur de lis snit- bryst reduktion og bryst lÞft.
De er stadig med på sidelinjen og svare når man har spÞrgsmål.
Utrolige hjÊlpsomme- betÊnksomme og professionelle ♥.
Er ikke sidste gang jeg ligger en operation i deres hÊnder 🀩♥

2026幎1月15日

Kirurgiformidlingen からの回答

KÊre Marianne - Tusind tak for de rosende ord og tusind tak for at du valgte os til din operation :D vi håber selvfÞlgelig at se dig igen :D

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。