Kan IKKE anbefale stedetâŠâŠ
Jeg kan desvÊrre ikke anbefale stedet efter en temmelig fejlslagen fedtsugning af ryggen i januar 2024. Jeg kom til kontrol for tidligere udfÞrt maveskindsoperation, og spurgte i den forbindelse ind til et âlower body liftâ. Jeg blev i stedet anbefalet en fedtsugning af lÊnd, flanker, BH-delle samt maven. Da jeg samtidig Þnskede korrektion af brystasymmetri (pga. tidligere brystkrÊft) vha. eget fedt, sÃ¥ lÞd lÞsningen besnÊrende. Jeg pÃ¥pegede dog GENTAGNE gange, at jeg var nervÞs for, om huden pÃ¥ ryggen ville trÊkke sig sammen (bl.a. fordi jeg tidligere har vÊret overvÊgtig, og desuden er i anti-hormonbehandling med Tamoxifen), men jeg fik hver gang bedsked om, at jeg havde god hudkvalitet, sÃ¥ huden skulle nok trÊkke sig samme Men men men ak og veâŠ..min frygt blev til virkelighed. IsÊr, da kirurgen (Rasmus) efter operationen stolt proklamerede, at han havde fjernet 1,8 L fedt, og nu havde jeg âi hvert fald fÃ¥et talje og svaj i lÊndenâ. Jeg blev simpelthen dybt chokeret. Vi havde aldrig talt om SÃ
stor en mÊngde, så jeg var dybt rystet, for der skulle kun bruges omtrent 300 ml fedt til brystet.
6 dage efter operationen sendte jeg et foto og en SMS, og fik stadig svar om, at det nok skulle arte sigâŠ.bare jeg brugte kompressionstÞjet. Men ved suturfjernelsen begyndte Rasmus at âtrÊkke i landâ. Nu kunne han pludselig ikke love noget. Og prÊcis som min bekymring gik pÃ¥ fra starten, sÃ¥ har jeg nu guirlander med lÞst hud hÊngende pÃ¥ begge sider af rygsÞjlen, og jeg er dybt ulykkelig og viser ikke lÊngere mig selv pÃ¥ stranden, i omklÊdningsrum mv!!!
Jeg fik tilbudt yderligere fedtsugning i den ene side i januar 2025 (reduktion af fylde), men sagde pÊnt nej tak, da det kun ville Þge hudhÊnget.
Jeg er fÞlelseslÞs flere steder på ryggen, er meget ujÊvn i den ene side, og er lige ovenfor ballerne blevet suget så hårdt, at der går en helt dyb konkavitet ind i lÊnden på mig (fÞles som om, at jeg er suget helt ind til knoglen). Jeg har kronisk ondt i dette område. Og det ser temmeligt unaturligt ud på en kvinde på omkring de 50 år.
Jeg er blevet set til en second opinion hos en anden plastikkirurg, der kunne fortÊlle, at der er blevet gået alt for aggressivt til vÊrks og blevet fjernet ALT FOR MEGET FEDT.
Jeg har henvendt mig flere gange med forsÞg på dialog, da operation for fjernelse af overskydende hud nu er vejen frem
Rasmus er imidlertid âglat som en Ã¥lâ og vil ikke tage ansvar. Derfor har jeg INGEN skrupler med at skrive denne anmeldelse. Det havde vÊret pÃ¥ sin plads at have tilbudt hudreduktion uden fornyet egenbetaling, men NEJ!!!
Så mit råd er at holde sig laaangt vÊk fra HCA-klinikken og sÊrligt Rasmus HilligsÞ Kristensen. Amen.
2025幎1æ21æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ