een flinke bestelling gedaan. Voor een groot bedrag ook gehouden en betaald. Alleen ook een gedeeltje retour gedaan. Nu al 2 weken geleden. Al 2 keer gemaild. Geen reactie. Telefoonnummer is nooit ber... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Een aanrader! Items snel in huis zoals beloofd. Een product was iets anders dan op de afgebeelde fotoâs, hiervoor werd meteen een oplossing aangeboden en werd ook daadwerkelijk gelijk gedaan. Geeft ee... ãã£ãšèŠã
Fijne winkel, makkelijk bestellen en super snel geleverd. 1x probleem gehad, kortingscode had niet gewerkt. Zag ik helaas pas na bestellen. Werd na 1 berichtje via de chat, direct alsnog geregeld. Top... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snel geleverd
Slechte service
Ik wacht al meer dan twee weken op mijn pakket. 'kwijt' bij DHL en geen actieve actie vanuit Kixx. Verschuilen zich achter de procedure en onderzoek van DHL afwachten. Een onderzoek bij DHL duurt nooit twee weken, tenzij je niet actief er achteraan gaat als Klanten'service'.
Mooie kwaliteit van kleding
Mooie kwaliteit van kleding. Bij andere webshops, zien de fotos beter uit dan in realiteit maar het kwaliteit is geweldig!
Altijd perfect in orde en snelle levering.
Al meermaals besteld bij kixx en altijd perfecte service en goede kwaliteit van kleding voor spelende kinderen. Ook zijn er heel vaak mooie kortingen die mooi meegenomen zijn want het leven word niet goedkoper. De pakjes worden ook snel geleverd en het pakket is goed te volgen.
Na 5 dagen wachten het pakket nog nietâŠ
Na 5 dagen wachten het pakket nog niet verzonden dus hoef de gehele bestelling niet meer.
Fijne webshop met goede klantenservice
Ons pakket was afgeleverd bij de buren maar dit was niet gemeld. Dit gemeld bij Kixx en vrij snel reactie gekregen.
Tevens makkelijk zoeken op de website en veel leuke kleren!
Snelle nette levering
Mijn pakket is tot twee keer toe nietâŠ
Mijn pakket is tot twee keer toe niet geleverd en ook geen reactie op mijn e-mail van Kixx.
Prima bedrijf,leuke kinderkleding
Mooie kleding
Mooie kleding. Netjes verpakt + verstuurd. Wel duurde het even voordat het eindelijk verstuurd werd.
Mooi product
Mooi product! Optijd geleverd. Met een hoop kortingen toch nog betaalbaar
Makkelijke site om te bestellen ,snelleâŠ
Makkelijke site om te bestellen ,snelle levering
Wacht op antwoord over kwaliteit geleverd product
Het bestel proces en de leveringen ging top! Niet helemaal tevreden over de kwaliteit van het product, hier een mail over gestuurd, wacht nog op antwoord. Mogelijk wordt dit prima opgelost en dan zeker 5 sterren.
Zeer goed
Duidelijk op site ook artikel was zoals verwacht. Ook was het goed vermeld wanneer pakket thuis werd bezorgd
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ