Kjaerskoekken レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Stod i en meget vanskelig situation, da vi var nÞd til at flytte studenterfest til en dag tidligere. KjÊrs kÞkken var super hjÊlpsom. PÃ¥ trods af kun en dags varsel fik vi leveret maden en dag fÞr... もっず芋る

Heldigvis for KjÊr's kÞkken vi ringede efter at Salt og peber havde annulleret vores ordre 8 dage fÞr festen og spurgte om de kunne levere med sÃ¥ kort varsel, svaret var dejligt friskt "jow jow tror... もっず芋る

Til vores fest i et sommerhus fik vi leveret Ã¥rsmenuen til 22 personer. En veltilberedt og velsmagende menu der overgik vores forventninger. Smukt arrangeret pÃ¥ fine fade og i rigelige mÊngder. Rette... もっず芋る

Fem stjerner fra mig. Havde bestilt designbuffet via hjemmesiden. Leveret til tiden i Kerteminde i lÞrdags. Alt blev kontrolleret ved leveringen. Super lÊkkert mad. Masser af det hele, kÞd, kartofler,... もっず芋る

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

97件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

Stod i en meget vanskelig situation, da vi var nÞd til at flytte studenterfest til en dag tidligere. KjÊrs kÞkken var super hjÊlpsom. På trods af kun en dags varsel fik vi leveret maden en dag fÞr tid , altså nÊste dag. SUPER SERVICE
Maden er super dejligt. MÞr, frisk, varm og ikke mindst smagfuld. Og der var rigeligt.
Kun de bedste anbefalinger her fra.
Ikke sidste gang vi bestiller mad fra KjÊrs kÞkken

2026幎6月27日
自発的なレビュヌ

FÞrste men ikke sidste gang vi

FÞrste men ikke sidste gang vi bestiller herfra.

Bestilte til konfirmation og maden fik stor ros.
Vi bestilte 3 stege, 3 slags kartofler, 3 saucer og 6 salater og alt var meget velsmagende.

Jeg vil isÊr fremhÊve rosmarin kartofler, tandoori kalkun og Karl Johan saucen.
Har aldrig fået så godt kalkunkÞd, det er på ingen måde tÞrt.

FlÞdekartoflerne fik også ros af flere gÊster. Salaterne var alle flotte og indbydende.

Der var rigeligt og vi havde nok til en fÞdselsdag dagen efter + til at dele ud af.

Jeg faldt isÊr for at man kan bestille ekstra tilbehÞr og selv bestemme mÊngden.
Det gjorde at vi kunne få mange forskellige salater, kartofler og saucer i halve stÞrrelser - som stadig var rigeligt.

Blev leveret og afhentet som aftalt.
God information via mail hele vejen igennem.

Har prÞvet mange andre af de kendte cateringfirmaer, men kommer fremover kun til at bestille herfra.

2026幎5月9日

LÊkker buffet til bryllup

Vi brugte KjÊrs KÞkken til vores sÞns bryllup i weekenden. Bestilte “Stege og Salater”. Alt var perfekt. Salaterne var friske og meget lÊkre. KÞdet var mÞrt og stegt til perfektion. Flot prÊsentation. Og der var rigeligt af alt!!
Vi er meget tilfredse. Tusind tak!! Stor anbefaling herfra :-)

2026幎3月2日

Af hjertet tak

Hej KjÊr’s kÞkken.
Skulle holde min mors fÞdselsdag og skulle have mad fra jer, da hun vidste at det var det bedste sted at bestille mad fra. SÃ¥ skete der desvÊrre det at at min mor dÞde dagen fÞr leveringen og jeg tog kontakt til jer og fortalte om vores triste situation og uden problemer aflyste de vores bestilling pÃ¥ 35 kuverter og betalte alle vores penge tilbage, pengene stod pÃ¥ min konto 10 minutter efter jeg havde talt med dem
.jeg er dyb taknemmelig for den behandling og er fuld af respekt for dem
..tak KjÊrs kÞkken. Skal dog lige skrive at jeg havde betalt for afbestillingsforsikring ved min bestilling hos dem, men alligevel sÃ¥ sent i forlÞbet og de sÃ¥ bare godkender det, det er bÃ¥de god service, men ogsÃ¥ menneskeligt kÊmpe stort.

2026幎1月10日

Menuen overgik vore forventninger 🀗

Til vores fest i et sommerhus fik vi leveret årsmenuen til 22 personer. En veltilberedt og velsmagende menu der overgik vores forventninger. Smukt arrangeret på fine fade og i rigelige mÊngder. Retterne er fint afstemte. Der fulgte menukort med til alle, så det var et ekstra +. Dejlig mad, så det er ikke sidste gang vi får menuen fra KjÊrs KÞkken i Glamsbjerg.
Tak for KjÊrs bidrag til en vellykket weekend.

2025幎11月15日
自発的なレビュヌ

Jeg deltog i en sommerfest i aftes

Jeg deltog i en sommerfest i aftes. Det fÞrste jeg lagde mÊrke til da jeg så bordet med de forskellige salater var, hvor friske, spÊndende sammensÊtninger og farverigt de så ud. Oveni smagte de fantastiske. Man sad bare der med alle de farvespil på sin tallerken og de smagte himmelsk hver isÊr. Derudover var der flere forskellige lÊkre flutes med flere hjemmelavede dressinger til. Alt sammen smukt anrettet på hvide flotte fade og i smukke glas. KÞdet var en total sublim oplevelse. Marineret kylling, steak og store pÞlser grillet perfekt. Jeg er normalt ikke til pÞlser, men disse pÞlser var simpelthen de bedste jeg nogensinde har smagt. Det var ikke almindelige pÞlser. Man kunne bare se det var kvalitets pÞlser og de smagte intet andet end himmelsk. Ydermere var der en lÊkker pastasalat og kartoffelsalat. Det var meget tydeligt at det var god hjemmelavet kartoffel salat. Derudover var der en rigtig lÊkker dessert. Jeg var dybt imponeret over maden. Kan kun give min bedste anbefaling. Det var virkelig en skÞn oplevelse både synsmÊssigt og for smagslÞgene.

2025幎8月23日
自発的なレビュヌ

Har kun positivt at sige

Har kun positivt at sige. Jeg opdagede på dagen, at jeg havde bestilt mad, til en forkert dato.

Jeg kontaktede KjÊrskÞkken, i håb om vi kunne finde en lÞsning. Jeg havde ingen forventning om, at de kunne leverer den bestilte menu. Men eventuelt sammensÊtte noget andet.
Men de kunne ordne det for mig, og jeg fik den bestilte menu.
Det er den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet.

Dertil kan jeg oplyse, at maden levede helt op til forventningerne. Og også derudover.

I var i jeres fulde ret til at handle anderledes.
Jeg er jer så taknemmelig!

2025幎8月18日

KjÊrs kÞkken, super godt

Der er bare styr på alt hos KjÊrs kÞkken. Maden kom som planlagt på hvide neutrale fade, og maden var super flot arrangeret, og oveni det gjorde det jo ikke noget at det smagte så godt og var gode produkter der var brugt.
Kun godt at sige. Og der var masser af mad. Tak

2025幎8月8日
自発的なレビュヌ

Skulle holde reception i forbindelse

Skulle holde reception i forbindelse med min 50 års fÞdselsdag, og bestilte tapas fra KjÊrs KÞkken, har kun positive ting at sige, og også fra mine gÊster, så 5 stjerner herfra.
PS jeg bestilte også natmad i form af snitter, som blev serveret samtidig,da der var nogen som var lidt krÊsne, og må bare sige at de 2 ting komplimentere super godt....
Det er ikke sidste gang jeg bestiller fra jer.
VH Kim Larsen (Nyborg)

2025幎6月7日

Helt perfekt 😊

Maden ved min fÞdselsdagsfest var rigtig god. Forretterne appetitlige og velsmagende, salaterne friske og smukke, hovedretterne flotte og indbydende og desserten en lÊkkerbisken. Derudover oplevede jeg rigtig god service, og såvel levering som afhentning af service var problemlÞst.
Min bedste anbefaling 😊

2025幎5月24日