Kjaerskoekken レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Stod i en meget vanskelig situation, da vi var nÞd til at flytte studenterfest til en dag tidligere. KjÊrs kÞkken var super hjÊlpsom. PÃ¥ trods af kun en dags varsel fik vi leveret maden en dag fÞr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Heldigvis for KjÊr's kÞkken vi ringede efter at Salt og peber havde annulleret vores ordre 8 dage fÞr festen og spurgte om de kunne levere med sÃ¥ kort varsel, svaret var dejligt friskt "jow jow tror... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Til vores fest i et sommerhus fik vi leveret Ã¥rsmenuen til 22 personer. En veltilberedt og velsmagende menu der overgik vores forventninger. Smukt arrangeret pÃ¥ fine fade og i rigelige mÊngder. Rette... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fem stjerner fra mig. Havde bestilt designbuffet via hjemmesiden. Leveret til tiden i Kerteminde i lÞrdags. Alt blev kontrolleret ved leveringen. Super lÊkkert mad. Masser af det hele, kÞd, kartofler,... もっず芋る

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

DÃ¥rlig service!!!

Det mad vi fik smagte rigtig godt og var friskt og lÊkkert.
DesvÊrre var vi blevet forkert vejledt af en ansat, så i stedet for mad leveret til 120 personer, kom der mad til 40 personer. Og efterfÞlgende meget dårlig dialog med firmaet som på ingen måde beklagede eller undskyldte "vildledningen"!!!

2017幎8月31日

Super god mad som altid

Jeg har lige holdt min 70 års fÞdselsdag og fik en tre retters menu .
Det smagte bare himmelsk det hele og blev rost af mine gÊster , og hvor var det pÊnt anrettet på fade og i skåle, men jeg viste det for har fået derfra flere gange og er aldrig blevet skuffet. Det kan varmt anbefales hvis du skal holde en fest stor som lille.
Hilsen Inge

2017幎8月13日

Super lÊkker mad

Super lÊkker mad. MÞrt saftigt kÞd og friske salater. Godt brÞd. Fantastisk isdessert. Alt som hjemmelavet. Levering som aftalt og hurtig afhentning af service. Fuldt ud tilfreds og kan kun anbefale KjÊrs KÞkken til andre

2017幎5月2日

Super mad

Bestilte påskefrokost, havde ikke prÞvet her fÞr.
Vi var ovenud tilfreds, super god mad af friske råvarer, anrettet rigtig pÊnt på rigtige fade m.m.
Blev rost rigtig meget af alle gÊsterne.
Bliver ikke sidste gang jeg handler her og anbefaler gerne til familie, venner og kolleger.

2017幎4月18日

Super lÊkker mad

Vi har lige holdt vores bÞrns fÞdselsdag igår og her i december måned valgte jeg at det ikke måtte vÊre for fed mad og det skulle vÊre let, så derfor bestilte jeg Tapas til 15 personer. Vi var faktisk 16 men det var for sent at Êndre i antallet, så jeg var meget nervÞs for om der nu ville vÊre mad nok. Jeg kendte intet til KjÊrs KÞkken men efter at have kigget hos diverse "Mad ud af huset" firmaer, synes jeg deres Tapas lÞd bedst, da der var så meget at vÊlge imellem, plus der var ekstra salater man kan vÊlge som "tilbehÞr" og ikke mindst fordi deres priser var overkommelig. Alt var superlÊkkert og nemt. Det kom på flotte fade og var anrettet pÊnt og alt smagte simpelthen så godt, det blev rost meget af vores gÊster og der var rigeligt med rester bagefter. Jeg vil aldrig tÞve med at bestille derfra igen.

2016幎12月11日
Kjaerskoekken ロゎ

Kjaerskoekken からの回答

Mange tak for de flotte ord Vinni. - og tak fordi I valgte vores kÞkken :-)

Fantastisk Mad - Alle gÊster var imponerede

Bestilte Årsmenu 2016 til 23 personer, og maden var helt fantastisk, og der var rigeligt af den. Maden kom til den aftalte tid, og var lige klar til at anrette, og gjorde at vi havde en perfekt aften hvor der var overskud til at vÊre sammen med vores gÊster, fremfor at bruge tiden i kÞkkenet.

Det er ikke sidste gang vi benytter KjÊr's KÞkken!

2016幎11月23日
5぀星のうち5の評䟡

kanon mad til rimelig pris.

Kold varmrÞget laks med rejer, asparges salat, tomat og krydderurtedressing.
Kalv stegt som vildt. Waldorffsalat.Asier.TyttebÊr.Chips.Hvide kartofler.VildtflÞdesauce.
Daim isbombe med karamel og lys chokolade.
Aspargessuppe med kÞdboller.

Alt smagte godt.

2016幎4月5日

i gjorde det igen

Tak for en super lÊkker oplevelse
tak for super lÊkker mad
Kold varmrÞget laks fra egen rÞgeovn med rejer asparges og krydderurtedressing.
Italiensk skinke med melon.
bbq marineret svinekam
rosastegt oksefillet
flÞdekartofler salater m.m.
hindbÊrkage
alt smagte godt og der var rigeligt, gÊsterne var glade og tilfredse,
eneste lille bitte minus, flÞdekartofler er altså i skiver ikke tern, smagen var der ikke noget i vejen med.
tak for denne gang vi kommer igen.
leveret på BredagerlÞkken 6/2-16

2016幎2月8日
5぀星のうち5の評䟡

dejlig mad til super pris

LÊkker 3 retters menu,( årsmenu 2015 ) hvor alt smagte dejligt og var veltilberedt. Det eneste vi skulle gÞre var at skÊre oksemÞrbraden ud og varme sovsen. KÞdet var super mÞrt og tilpas rosa .
Forret , kartofler og tilbehÞr var anrettet i ildfaste fade og klar til at sÊtte på bordet . Der var rigelig mad .
Vi fik maden leveret og dagen fÞr fik jeg en sms med leverings tidspunkt, hvilket også blev overholdt nÊsten på minuttet.
Stor ros til firmaet og min bedste anbefaling.

2015幎9月22日
5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk mad og service.

Efter at have smagt mad fra KjÊrs KÞkken, valgte vi selv at bestille en menu, da vi skulle fejre en 65 års fÞdselsdag, og ikke selv Þnskede at lave maden. Det var et godt valg - forårs menuen var en 3 retters menu med hellefisk til forret, oksemÞrbrad med diverse tilbehÞr til hovedret og hjemmelavet jordbÊris med Italiens marengs på toppen.
Al maden smagte dejligt og kom på rigtige fade lige til at sÊtte på bordet, det eneste vi selv skulle var at skÊre mÞrbraden og varme saucen.
Vi var 16 kuverter og der var efterfÞlgende mad i overskud af hovedretten til yderligere 10 personer. Maden kom til tiden og blev afhentet efter aftale.

2015幎6月16日

VÊlg selv buffet

SuperlÊkkert - flot anrettede forretter - og kÞd og tilbehÞr en super oplevelse - vi bestilte til 12 og var kun 10 - havde selv lavet lidt ekstra salater men absolut ikke nÞdvendigt - så masser af mad i overskud
Chokoladekagen med chokolade mousse er delicius :-)
Kan varmt anbefales også af vores gÊster.

2015幎6月7日

Fantastisk

Bestilte 13 x stegebuffet (pastapestosalat, grÊsk salat, squashsalat, petitkartofler, dry rub kalkun, oksefilet samt lammekÞlle) og panna cotta. Det var simpelthen den bedste madoplevelse lÊnge!
Der var rigeligt af maden, og der var også rester til nÊste dag.

2015幎1月18日
5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk mad til rigtig god pris

Bestilte 44 kuverter af deres stegebuffet og fik lÊkker oksekÞd, skinke og kylling. Til garniture fik vi stegte grÞntsager, pastasalat og grÞn salat. Alt var rigtig lÊkkert, og vi fik flere positive tilbagemeldinger fra vores gÊster. Der var dog intet af ovenstående der kom op på siden af verdens bedste flÞdekartofler.

MÊngden var også tilpads - der var nok mad, uden at der var overdrevet meget tilbage efter alle var mÊtte.

Vi vil slet ikke have noget problem med at få leveret fra dem igen.

2014幎9月30日
5぀星のうち2の評䟡

konfliktsky kÞkkenchef ved anklage om dårligt kÞd

Bestilte en efterårsbuffet til min 40 års fÞdselsdag med familien. forretten var god, men da vi kom til hovedretten var i tvivl om at den rÞdvins marinerede nakkekam var sur. Den ekstreme saltning gjorde at vi var i tvivl. NÊste dag da resten skulle i en biksemad, var vi dog ikke i tvivl om at nakkestegen var rÊvesur og det var et held at folk ikke blev syge. flere gÊster troede at der var tale om en hamburgerryg eller en sprÊngt nakkekam pga den ekstrem salt smag. Efter flere henvendelser til kjÊrs hvor vi omtalte at det leverede kÞd måske var lidt for salt og måske kunne have vÊret surt, fik vi svaret "at de ihvertfald ikke salter kÞdet for at skjule surt kÞd!", Þh det har vi aldrig omtalt og må komme på kjÊrs egen regning!
Siden har vi ikke hÞrt fra kjÊrs!
Skal tilfÞjes at der faktisk ikke var mad nok, måske taget i betragtning af folk ikke spiste den tvivlsomme 'marrinerede nakkekam'.
Det skal dog nÊvnes at en del af familien tidligere har benyttet kjÊrskÞkken hvor maden var iorden, men opfÞlgningen af denne klage har vÊret under al kritik!

2012幎10月9日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス