Kjaerskoekken レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Stod i en meget vanskelig situation, da vi var nÞd til at flytte studenterfest til en dag tidligere. KjÊrs kÞkken var super hjÊlpsom. PÃ¥ trods af kun en dags varsel fik vi leveret maden en dag fÞr... もっず芋る

Heldigvis for KjÊr's kÞkken vi ringede efter at Salt og peber havde annulleret vores ordre 8 dage fÞr festen og spurgte om de kunne levere med sÃ¥ kort varsel, svaret var dejligt friskt "jow jow tror... もっず芋る

Til vores fest i et sommerhus fik vi leveret Ã¥rsmenuen til 22 personer. En veltilberedt og velsmagende menu der overgik vores forventninger. Smukt arrangeret pÃ¥ fine fade og i rigelige mÊngder. Rette... もっず芋る

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

God kvalitet til prisen

God kvalitet til prisen. PrÊcis levering og fin service. Kan bestemt anbefales.
Forbedringsforslag: Det ville vÊre dejligt, hvis man også kunne vÊlge mellem vegetarretterne i de menuer, man selv kan kombinerer.

2021幎9月6日
自発的なレビュヌ

KÊmpe ros til KjÊrs kÞkken !

Stor, stor ros til KjÊrs kÞkken. Fantastisk lÊkker og veltillavet mad. Vi fik Årsmenuen 2021 til 12 personer, buffet med forretter, hovedretter, og dessert, og det var altsammen helt i top, bÃ¥de smag, mÊngde, anretninger. Meget let at gÃ¥ til. OgsÃ¥ vores gÊster roste maden meget. Vi vil aldrig vÊre i tvivl om hvor vi skal bestille mad en anden gang.
Kan kun give KjÊrs KÞkken vores bedste anbefalinger.

2021幎8月1日
自発的なレビュヌ

Sikke en god oplevelse - super velsmagende mad.

Sikke en god oplevelse. Vi holdt en lille familiefest og havde bestilt årsmenyen. Maden kom til tiden, meget pÊnt arrangeret og fantastisk velsmagende. Det blev rost til skyerne. Rigtig god idé med menykort, som kan lÊgges ved hver kuvert.
Der var en overflod af mad, så flere fik rester med hjem.

2021幎7月8日
自発的なレビュヌ

LÊkkert ud over det sÊdvanlige

Jeg kan varmt anbefale KjÊrs KÞkken, som jeg fandt frem til på nettet, da jeg skulle holde fÊtter-/kusinefest for 35 personer i Vejle.

Jeg valgte en tre-retters sommerbuffet, som viste sig at vÊre over al forventning. GÊsterne talte om, at maden var meget bedre end de buffeter, de ellers havde fået til stÞrre fester på det seneste. IsÊr kÞdet fik mange rosende ord med på vejen.

Det er sjÊldent, min familie vil have rester med hjem, men jeg skal da love for, at fryseposerne blev fundet frem og fadene tÞmt.

Så det var en fornÞjelse at vÊre vÊrt. Alt vedrÞrende leveringen spillede, og prisen for det hele var yderst rimelig.

Tak for en rigtig god oplevelse.

2020幎8月30日
自発的なレビュヌ

Vi havde bestilt mad til arrangement

Vi havde bestilt mad til arrangement med 48 prs. - vintermenuen. Alt var perfekt, lÊkkert anrettet og smagte fantastisk. Nogle af gÊsterne sagde, at jeg skulle huske at rose maden i hÞje toner, så det er hermed gjort.Vi har fået mad leveret flere gange og det er altid frisk, veltillavet, i rigelige mÊngder og super kvalitet.

2020幎2月14日

vi har lige holdt julefrokost for 14

vi har lige holdt julefrokost for 14 mennesker og vi kan kun sige at det har virket lige fra bestilling til levering maden ankom til tiden og det hele var velorganiseret og nemt at finde ud af maden var veltillavet og smagte fantastisk alle gÊster roste maden og der var mere end rigelig mad kan kun rose og vi bruger helt sikkert kjÊrs kÞkken igen tak for dejlig mad med venlig hilsen bent zdrinka

2019幎12月16日

Altid en god oplevelse

Altid en god oplevelse ved bestilling, dejlig mad og rigeligt til alle. God pris ved over 100 mennesker og kan sammensÊtte menu som man Þnsker. Brugt dem minimum 3 gange og vil helt sikkert gÞre det igen.

2019幎12月10日

Perfekt

Havde bestilt 3 retters menu til 10 personer. Alt var veltilberedt og kom til tiden. Smagte fantastisk og der var rigelig med mad. Dette var anden gang. Sidst var til en stor fest, også dengang var alt perfekt. Anbefaler helt sikkert KjÊrs kÞkken. Og det er ikke sidste gang vi bestiller mad der.

2019幎10月6日

Fem stjerner fra mig

Fem stjerner fra mig. Havde bestilt designbuffet via hjemmesiden. Leveret til tiden i Kerteminde i lÞrdags. Alt blev kontrolleret ved leveringen. Super lÊkkert mad. Masser af det hele, kÞd, kartofler, salater, brÞd og dressinger. Der var meget tilovers af alle retter. Det var fÞrste gang vi bestilte hos KjÊrs KÞkken og ikke sidste gang.

2018幎11月6日

Super lÊkkert

Super lÊkkert.

Vi havde bestilt med mens vi boede på et B&B i Horne, og det var super lÊkkert mad og der var mere end nok. Alt i alt en super oplevelse.

2018幎5月3日
自発的なレビュヌ

Vil IKKE anbefale KjÊrs KÞkken videre!

Min mor og moster havde i går bestilt mad - buffet A - til deres 50 års fÞdselsdagsarrangement. For det fÞrste er angivelse af antal og bestilling af kuverter og omfanget af maden misvisende for nogle på hjemmesiden, heriblandt f.eks. antallet af brÞd til evt. forretten, hvilket gjorde, at der blev bestilt for lidt brÞd til antallet af gÊster/kuverter. Yderligere beskrives det ikke under buffet A, at desserten er portionsanrettet, hvilket IKKE angives på hjemmesiden under den valgte buffet. Dette resulterede i, at der var blevet bestilt for lidt dessert til antallet af personer til festen. Dette blev klargjort ved optÊllingen sammen med fragtmanden, hvor han godt kunne se, at der ikke var nok, og fÞdselarerne var derfor nÞdsaget til at ringe til KjÊrs KÞkken og meddele misforståelsen. Der skulle 3 opkald til fÞr kÞkkenets kundeservice ville tage noget ansvar for den misforståelse, der tydeligvis har vÊret, og videresende opkaldet til et hovedkontor, som kunne hjÊlpe med de manglende desserter. Resultatet hos hovedkontoret lÞd så på, at KjÊrs KÞkken ville sende en ny fragtmand ud med de ekstra desserter, MEN!! Kun hvis der blev betalt YDERLIGERE 400,- kr til en ny fragtmand, der kom, ellers ville KjÊrs KÞkken ikke sende dét, der manglede! KÞkkenet påtog sig intet ansvar for denne misforstående hÊndelse, og hÊvdede, at de INTET ville gÞre medmindre de blev betalt igen for levering.

Det kan simpelthen ikke passe, og der bliver på ingen måde anbefalet KjÊrs KÞkken herfra. Ej heller kÞbt mad hos dem igen!!

2017幎11月26日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。