Burde vært mulig å gi negativ score. Kontaktinfo er en mail som ikke eksisterer, det gjør heller ikke oppgitt telefonnummer. Beregnet leveringstid var oppgitt til 5-8 dager, de brukte 3 uker. Ikke så... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Har brstillt 1 jakke og i utsjekking ble jakke tilbudt billigere aå jeg trykket på ? Så det er bestilt 2 jakker og betalt for 2 ? ? Hsr sendt email . Enda ikke fått svar , men vil anmeldelde... もっと見る
Svindel. Later som de er fra Oslo, de hadde til og med bilder opp av et lagerhus med tydelig norsk text på veggen. Og en lang BS bak historie om hvordan eier startet som klesdesigner også videre. Basi... もっと見る
Dette er svindel. De legger ut originale produktbilder på sin nettside og sender deg en dårlig kopi. Har kontaktet forbrukerrådet Europa som har flere saker på de. Kommer også å politianmelde. Le... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Helt useriøse
Helt useriøse. Har bestilt varer før flere uker siden og står som bestilt men ikke sendt. Har sendt mange mail og der står det at de svarer innom 24 timer eller 72 timer 😡det gjør de ikke og telefon nummer vi finner er ikke i bruk.
Jeg sjekker alltid på trustpilot før jeg bestiller ting men denne gangen var det for en familiemedlem og da glemte jeg det helt 😡
Ikke kjøp noe.
Scam
Scam - ikke kjøp! Kjøpe for 1 mnd siden, får ikke svar og varen sendes ikke. Måtte sperre mottaker i banken
Jeg advarer alle mot å bestille noe…
Jeg advarer alle mot å bestille noe herfra. Varen kommer ikke og kundeservice svarer ikke på henvendelser.
Har bestilt en genser for nøyaktig 1…
Har bestilt en genser for nøyaktig 1 Mnd siden i dag til 1000,-har enda ikke sett noe til den.Har fått flere mails på at de har mye å gjøre😅dette firmaet er svindel😡
Velg en annen nettbutikk !!
Lover forsendelse innen 24 timer, men 20 dager senere er varen fortsatt ikke sendt. Ikke kjøp julegavene dine, eller noe som helst annet fra denne useriøse aktøren.
Har enda ikke fått pakken på 1 månde
Jeg bestilte et matchendes armbånd til meg og kjæresten min for en månde siden, og jeg har enda ikke fått noe pakke. Sporingen på pakken står det at det er bestilt, men at varene er ennå ikke sendt. Lurer på om dette kan være svindel!!
Utrolig dårlig
Utrolig dårlig. Får ikke svar. Ingen oppdateringer av pakken på lenge. bestilte 1 desember å ingen oppdateringer etter dette. har prøvd å sende mail men ikke fått noe svar.
SCAM!!!!
Bestilt for 1 mnd siden
Bestilt for 1 mnd siden! Ikke hørt noe, sendt mail og ingen svarer. Dette er bare svindel!!!
Elendig! SVINDEL
Elendig!
Ingen vare som er betalt for, svarer heller ikke på mail til kundeservice etter x antall mail! SVINDEL!!
SCAM
SCAM. This website only accepts debit cards and refuses credit card payments, clearly because they know debit transactions cannot be easily disputed or reversed. After completing the purchase, they stopped responding to emails, and when they do reply, they avoid answering the actual questions. It has now been one month with no information at all about the shipment.
The website appears in full Norwegian, but it is a scam. This business is deceiving customers and intentionally stealing money from users. I request that this case be investigated and reported as fraud.
Totally rubbish
Totally rubbish , never buy in this company, very poor quality and does not fit true to size!!!!!
Temu have better quality:)
06.10.25 bestilte jeg antrekk til…
06.10.25 bestilte jeg antrekk til bryllup 19.10.25.Betalte Express for å være garantert levering i tide. Har nettopp fått beskjed om at varen er levert. Jeg har ennå ikke mottatt noe. Vanskelig å få kontakt med firmaet. Får beskjed om at jeg blir satt sist i køen dersom jeg kontakter dem.
Bestilte sko for nesten 3 uker siden og…
Bestilte sko for nesten 3 uker siden og den er forventet levert om 4 dager. Dette er et svensk firma men varen kommer fra kina står det i sporingen! Svindel!!!
Dette er ikke et norsk firma
Dette er ikke et norsk firma, det virker som om varen kom fra Temu. Vi måtte vente lenge, og i tillegg fikk vi feil modell. Jeg anbefaler ikke å handle her.
Vil ikke anbefale Klærigo
Vil ikke anbefale Klærigo. Det er ikke et norsk firma. Jeg bestilte ekspresslevering og betalte for det, og det leverte de overhodet ikke på. Leveringen kom en uke etter ekspressleveringstiden hadde gått ut. Da jeg klaget på dette fikk jeg tilbakemelding på at de ikke kunne refundere beløpet, og at det var utenfor deres kontroll at det ikke ble levert i tide.
Juks og bedrag!
Juks og bedrag!
Bestilte en skinnjakke! Det som kom, har aldri vært i nærheten av skinn!!
Styr unna
Bestilte en jakke og en kjole derfra. Elendig passform, og jakken er helt glinsende i fargen.
Dårlig kundeservice. Først måtte jeg forklare hvorfor jeg var misfornøyd, også fikk jeg en e-post om at frakten er på opptil 400 kroner, og returlappen må man ordne selv.
Siden ser norsk ut, men det står det ingenting om
Utrolig dårlig kundeservice.
Kjøpte ei jakke som var altfor liten i størrelsen. Den hadde også mange utstikkende og løse tråder og var av slett kvalitet. Møkkafirmaet nekter å ta ansvar for dritten de selger. Styr unna. Skulle ønske jeg hadde lest her, før jeg kjøpte.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。